/Bucuresti/Agent de catering

Garden Party București Premier Catering & Events

Șoseaua Berceni nr.8, București 041902, România

Garden Party București Premier Catering & Events
Agent de catering
4.4
52 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94QC+FV București, România
+40 21 320 2030
premiercatering.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–18
Duminică: 9–18
Scrie o recenzie
Lazar Liliana
Lazar Liliana2 ani în urmă
Mulțumim pentru aceasta comanda și pentru cel mai frumos meniu de Revelion! Absolut delicios! 👏👏👏
Roxana Vizitiu
Roxana Vizitiu2 ani în urmă
Minunate si delicioase produsele, am comandat pentru petrecerea de Revelion 2022. Au ajuns in timp util. Recomand echipa Premier Catering, sunt cu adevarat profesionisti, aproape de client si exact cu platourile care ti se potrivesc cel mai bine!
Mihai Grigore
Mihai Grigore2 ani în urmă
Comanda pentru Revelion livrata la timp, in conditii optime. Preparate foarte bune, proaspete, aspectuoase, cu ingrediente de calitate. Flexibilitate in ceea ce priveste comanda (am personalizat 2 platouri, nu au fost probleme). O experienta foarte placuta!
Radu Mocanu
Radu Mocanu2 ani în urmă
RECOMAND!!! O echipa de profesionisti, foarte atenti si implicati. Totul a fost exact asa cum ne-am dorit. Mancarea incredibil de gustoasa. Multimim din suflet! (botez-27dec)
Doru Mocanu
Doru Mocanu2 ani în urmă
Recomand cu căldură serviciile Premier Catering. Suntem la a 3 a colaborare cu această companie și de fiecare dată am fost încântați de alegere. Comunicarea a fost bună, livrările s-au făcut mereu așa cum au fost stabilite. Vom reveni!
Iulia florescu
Iulia florescu2 ani în urmă
Am avut o colaborare foarte buna cu echipa de la Premier Catering & Events pentru organizarea unei mese festive pentru Doctorat. Echipa este profesionista, incepand cu persoana de contact si pana la ospatar si bucatar. Mancarea a fost foarte buna si servita corespunzator, iar ospatarul a fost amabil, implicat si atent la detalii. Nu am avut nici o grija , intrucat ei mi-au pus la dispozitie tot ce era necesar.
Evenimentul a fost unul reusit si le multumesc pentru ajutorul oferit!
Iulia Ursulescu
Iulia Ursulescu2 ani în urmă
O echipa de adevarati profesionisti. In doar cateva ore, de seara pana dimineata, s-au mobilizat sa faca 640 de portii de mancare pentru refugiatii din Ucraina, la un pret foarte mic. Va multumim!
Isabelle Ciobanu
Isabelle Ciobanu2 ani în urmă
Profesionalism, rapiditate si munca de echipa. Multumim frumos pentru rapida organizare si pentru tot ajutorul. Mancarea de nota 100, la fel si prezentarea acesteia. Recomand atat pentru eveniment in familie cat si eveniment oficial.
Locații recomandate