/Bucuresti/Kinetoterapeut

KINETOMEDICA - centru masaj anticelulitic fizio-kinetoterapie reflexoterapie Dristor rond Baba Novac

Șos. Mihai Bravu 295 bl.15, sc.B, parter, București 030306, România

KINETOMEDICA - centru masaj anticelulitic fizio-kinetoterapie reflexoterapie Dristor rond Baba Novac
Kinetoterapeut
3.3
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4CP+WX București, România
+40 764 688 163
kinetomedica.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 8–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sansainz
Sansainz2 ani în urmă
Cel mai fail masaj al vieții! Nu recomand masajul terapeutic, întrucât doamna nu știi ce face. A fost foarte dureros și pe graba. Ca un tips as putea recomanda un pic mai multa empatie deoarece la un masaj contează ft mult energia terapeutului, iar aicimaseuza era foarte încruntata și grăbită. Nu este deloc curat înăuntru, iar recepția arata deplorabil
Nash Dar
Nash Dar4 ani în urmă
Dupa mai bine de o luna de numeroase investigatii consultatii si examene clinice, in diferite locuri,in Bucuresti urma carora nu am reusit sa aflu un diagnostic cert si programul de tratament cu privire la scolioza dextroconvexa, am ajuns, cu dureri de spate si intepaturi la Centrul de recuperare Kinetomedica Dristor. Aici, au reusit sa identifice diagnosticul inca sis a-mi faca un program de tratament pentru scolioza. Am facut sedinte de fizioterapie si masaj pe spate si ulterior kinetoterapie. Astfel, timp de 2 luni am urmat sedinte de recuperare in acest centru, sedinte ce s-au desfasurat intr-un mediu linistit si placut. De asemenea, progresul era vizibil si nu ar fi fost posibil fara personalul de kinetoterapeuti pe care am avut placerea sa il intalnesc aici. Terapeutii sunt foarte dedicati si bine pregatiti in meseria lor, reusind sa te motiveze astfel incat rezultatele tratamentului sa fie unele cat mai bune, dar si sa treci peste stresul creat de o situate asemanatoare, mai putin placuta. Recomand cu sinceritate !
Marian Coman
Marian Coman4 ani în urmă
De evitat, dupa cateva sedinte de masaj terapeutic in Februarie, in salonul 13 Septembrie (a 3-a mai exact), urmatoarea zi m-am trezit cu dureri pe picior - sciatic; prima data in viata. Consider ca nu e coincidenta cu evolutia herniei pe care o aveam. Am prezentat documentele medicale cu afectiunea si indicatii inainte de masaje. Tehnicile aplicate au amplificat problema medicala, ajungand la operatie ulterior.
Mariana Ioana Mihăilescu
Mariana Ioana Mihăilescu6 ani în urmă
Un apartament transformat in salon de masaj. Conditiile si curatenia lasa de dorit. Terapeutii sunt mediocri. Nu recomand.
Emil Tudor
Emil Tudor6 ani în urmă
Foarte profesionisti, locul este curat si atmosfera placuta.
Alexandra Patirnea
Alexandra Patirnea2 ani în urmă
Aveam o durere de spate in partea stanga. Dupa masaj care a fost cam agresiv acum ma doare si in partea dreapta. Mai rau mi-a facut
Ana Balaban
Ana Balaban2 ani în urmă
Experiența negativă, punctata la minim din cauza atitudinii complet lipsita de profesionalism a angajatei. Salonul nu accepta plata prin card și nici prin transfer bancar și nu afli acest detaliu decât după finalizarea sesiunii. Mai mult, i am spus angajatei că trebuia să ne spună de când am făcut programarea și mi s a reprosat, cu tonul ridicat, că de ce nu am întrebat eu. Am fost sa retrag bani de la bancomat și când m am întors, nici măcar nu mi a dat bonul fiscal, pân când nu l am solicitat. In timpul sesiunii, angajata răspundea la telefon pt a face alte programări la salon, pe timpul și banii mei. Pretind că sunt un salon care practica kineto pt bebelui, dar salonul nu este deloc baby friendly. In plus, măsuța pe care ii fac masaj, este pusa Intr un colt unde însoțitorul minorului abia încape, iar masa nu are un spătar care sa se poata ridica. De evitat, complet!
Marius Băltărețu
Marius Băltărețu2 ani în urmă
Te duci cu o problemă și pleci cu două, neprofesionalismul este la cote mari. Nu ești asistat în totalitate, iar când termini ședințele primești un mare nu știu la întrebarea “De ce durerea este și mai accentuată?”
Locații recomandate