/Bucuresti/Kinetoterapeut

Atletico Kinetic

Strada Călușei 9, București 021351, România

Atletico Kinetic
Kinetoterapeut
5
46 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4VC+8C București, România
+40 764 878 787
atleticokinetic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Roxana Sescioreanu
Roxana Sescioreanu2 ani în urmă
Recomand cu incredere si caldura Centrul Medical AtleticoKinetic.
Clinica este situata central, dotata cu aparatura moderna, spatiu generos si aerisit (ceea ce este foarte de apreciat in acest vremuri pandemice).
Insa cel mai mult am apreciat personalul clinicii, toti empatici, profesionisti si implicati. Multe multumiri doamnei Florica, lui Andrei, Alexandru si Cristian!
BONUS: la finele celor 10 sedinte de recuperare, am primit o schema personalizata cu exercitii care sa ma ajute pe mai departe.
Mariana chirita
Mariana chirita2 ani în urmă
Urmare a unei operatii de paleta humerala, la recomandarea medicului, am inceput recuperarea articulatiei cotului la Atletico Kinetic. Am fost placut surprinsa sa constat ca desi echipa de terapeuti este tanara, este foarte bine pregatita profesional. Clinica este curata, dotata cu aparatura moderna, iar personalul este foarte amabil. Am efectuat sedinte de TECAR si kinetoterapie. In cadrul sedintelor de kineto, de cele mai multe ori am fost indrumata de dl. Andrei Radulescu, o persoana foarte competenta si dedicata. Rezultatele recuperarii sunt considerabile, de accea recomand, cu toata seriozitatea, serviciile oferite de Atletico Kinetic.
Sandra Putere
Sandra Putere2 ani în urmă
Foarte multumita de intreaga echipa: toti sunt profesionisti si empatici!
M-au ajutat in recuperarea degetului inelar (ce a fost fracturat) si am decis sa merg mai departe cu ei pentru o mai buna conditionare fizica.

Recomand 100%! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fitness Fără Filtru
Fitness Fără Filtru2 ani în urmă
O clinica profi, cu un staff bine pregatit si prietenos. Dupa terapie, am revenit fara probleme la antrenamentele normale in sala, avand la dispozitie si o schema personalizata de incalzire si mobilitate care sa ma ajute mai departe.

Daca vreti sa faceti o recuperare ca la carte, recomand Atletico Kinetic! 💪
Bogdan Dumitrache
Bogdan Dumitrache2 ani în urmă
De mai multe luni aveam o durere foarte mare de spate, care se lasa pe picior. Am descoperit ca era vorba de o hernie de disc care se afla la limita operatiei. Am mers la clinica Atleticokinetic unde mi-au fost recomandate in primul rand cateva sedinte de hidrokinetoterapie, apoi kinetoterapie in sală si cateva sedinte de TECAR.
Dupa sedintele de hidrokinetoterapie deja ma simteam mult mai bine, durerea scazuse mult din intensitate. Dupa ce am facut si programul recomandat de kinetoterapie si TECAR ma simt foarte bine, durerile au disparut in totalitate.
Le multumesc terapeutilor pentru ca mi-au raspuns la toate intrebarile legate de diagnosticul meu si m-au sprijinit in procesul de recuperare. Recomand cu incredere clinica Atleticokinetic.
Andreea Ceraru
Andreea Ceraru2 ani în urmă
Atletico Kinetic este clinica pe pe care eu am ales-o pt a face recuperare dupa o operatie de LIA.
Am ales aceasta clinica la recomandarea unui “pacient” si nu pot decat sa ii multumesc. A fost alegerea perfecta, iar acum este randul meu sa impart experienta mea cu cei care au nevoie de o clinica de recuperare cu adevarat buna.
Clinica Atletico Kinetic este intotdeauna curata si dezinfectata, dotata cu aparatura de ultima generatie si are kinetoterapeuti desavarsiti, ce vor trata orice problema aveti cu maximum de seriozitate si profesionalism.
Vor exista poate momente cand ii veti certa in gand pt exigenta lor, insa implicarea, calmul, explicatiile, precizia cu care ei trateaza problema, toate acestea vor conduce catre rezultate incredibile, iar la final, negresit, veti zambi larg.
Va multumesc pt pasiunea si implicarea voastra, Ionut & Andrei!
Raluca Gheorghe
Raluca Gheorghe2 ani în urmă
Recomand cu mare incredere clinica.
Am fost tratata in primul rand...uman. Atat de catre medicul curant- dl.dr Liviu Andrian- specialist in traumatologie ortopedica, caruia ii multumesc pt rabdare, profesionalism si aplecarea catre pacient, cat si de personalul clinicii.
Cred ca un mare plus pentru oricare clinica medicala respectabila este maniera de abordare a pacientului. Iar la Atletico m am simtit...in siguranta
Andrei Radoi
Andrei Radoi2 ani în urmă
Doresc sa recomand cu cea mai mare incredere echipa AtleticoKinetic!
Practicant de Brazilian Jiu-jitsu, am fost ajutat atat pre, cat si post interventie chirurgicala (LIA+menisc) cu tratament fizio si kineto la cel mai inalt nivel posibil, urmand cel mai recent/ modern protocol de recuperare.
Ionut si echipa (am lucrat absolut cu toti membrii echipei, toti avand aceeasi etica exemplara) au contribuit decisiv in depasirea acestei perioade extrem de dificila si reintegrarea in viata sociala si in foarte scurt timp va urma si cea sportiva (amr 1 luna).
Multumiri speciale lui Andrei, cel pe care il numeste managerul de proiect, cel mai important proiect pe care l-am avut pana acum, proiect ce a iesit exceptional, asta datorita lui. Suportul lui dpdv psihologic a cantarit cel putin la fel de mult ca cel pe plan fizic, in special in acele momente grele ale procesului. Multumesc!
Locații recomandate