/Bucuresti/Kinetoterapeut

Kineto4kids

Strada Dr. Iacob Felix 28, București 011038, România

Kineto4kids
Kinetoterapeut
3.9
7 recenzii
7 comentarii
Indicații de orientare
C3XJ+WP București, România
+40 730 528 149
kineto4kids.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreea Olteanu
Andreea Olteanu2 ani în urmă
Foarte ok. Printre cei mai ok din București.
Nu se compara cu multe alte centre la care pacienții sunt trimiși de medicii curanti din diverse motive.
Într-adevăr, nu se poate achita nu cardul, dar nu cred ca este un foarte mare dezavantaj versus serviciile prestate, care sunt peste standard.
Locație ok, echipa super ok, per total mega mulțumită.
Roxana Losneanu
Roxana Losneanu4 ani în urmă
Poate ca specialistii sunt buni, n-avem ce reprosa kinetoterapeutului la care am ajuns de trei ori. Totusi, faptul ca nu poti plati cu card la sume de cateva sute de lei (750 de lei un abonament), si ca nu poti renunta la abonament, din motive obiective (imbolnaviri), pentru noi intra la categoria de serviciu care inclina balanta beneficiilor spre vanzator. Concret, facut un abonament in ianuarie, fara sa ni se spuna clar conditiile: 10 sedinte in 5 saptamani. Mi s-a spus dupa ce mi se luasera banii. Ok...mergem de doua ori si incep sa apara imbolnaviri, anulam cateva sedinte, si...incep discutiile. Pentru ca ne-am dat seama ca vom iesi in pierdere mult cu abonamentul, am propus sa platim individual sedintele efectuate, la cost intreg (100 de lei) si sa ni se returneze restul. Problema era ca nu mai aveam bonul fiscal de 750 de lei, singura mea dovada. Daca se putea plati cu card, nu mai era singura dovada, dar asa 'din contabilitate nu se poate inregistra si, astfel, restul de banii ar trebui sa-mi fie dati din buzunar'. Nici copilul nu a vrut sa mai mearga sub nicio forma, asa, sa mai recuperam ceva. Prin urmare, am ramas cu un "haideti ca vedem cum facem" si cu banii luati. Au trecut de atunci doua luni, mi-am luat la revedere. Ma intreb cum procedeaza acum cu parintii, la riscul de imbolnavire din prezent.
Grrr
Grrr4 ani în urmă
Profund dezamagita. Am fost timp de patru luni cu cel mic la ei si am anulat pentru urgente DOAR de trei ori... si cu toate acestea am fost criticata pentru ca, citez "Pe viitor sa notati va rog ca ședințele trebuiesc anulate cu 24 de ore inainte, caz contrar vor fi considerate efectuate. In scurt, noi nu avem cum sa mai facem vreo modificare. Practic este o ora pierduta pt noi. Mulțumim pt intelegere!".... De parca ai cum sa prevezi o urgență cu 24 de ore inainte (ar fi mininat daca s-ar putea asa!). O altă dezamăgire este ca la o sedinta comuna am văzut ca a fost folosit telefonul mobil pentru un copil care nu era însoțit de parinte in timpul ședinței.
Twins E&G
Twins E&G4 ani în urmă
Am fost la foarte multe centre din tara dar si din afara, va spun sincer ca niciunul nu se compara cu Kineo4kids, am ramas foarte multumita de tot, de interactionarea cu bebe dar si parinti, FELICITARI!
Jayro
Jayro4 ani în urmă
Rebeca Ivan
Rebeca Ivan4 ani în urmă
Radu Umbres
Radu Umbres7 ani în urmă
(Tradus de Google) Mari specialiști

(Original)
Great specialists
Locații recomandate