/Bucuresti/Kinetoterapeut

Kinetoterapeut în Bucuresti

Un kinetoterapeut are un câmp de intervenție destul de larg sau de variat, care cuprinde diferite aspecte ale unor probleme funcționale – musculoscheletice, neurologice, respiratorii, cardio-vasculare sau psihomotorii.

Astfel că, un kinetoterapeut se va ocupa de diferite probleme cauzate de anumite maladii, invaliditate, de dureri cronice, de răni provocate de o activitate sportivă sau profesională, de vârstă sau lungi perioade de inactivitate.

Va face tot posibilul pentru ca pacienții să își recapete pe cât posibil autonomia, dezvoltând tehnici sau metode personalizate, cu un material de reeducare de calitate, bucurându-se și de cele mai recente tehnologii.

Se va folosi de mâinile și de instrumentele sale pentru a menține, a restabili sau ameliora capacitățile funcționale ale persoanelor pe care le consultă pe de o parte și pentru a face ca durerea să dispară, pe de altă parte.

București este capitala României. Este cel mai important centru industrial și comercial al României.

București este situat în partea de sud-est a țării, între Ploiești la nord și Giurgiu în partea de sud. Este situat în Câmpia Vlăsiei, câmpie care face parte din Câmpia Română. București are o suprafață totală de 228 de kilometri pătrați. Cu alte cuvinte, ocupă aproximativ 0,08 din întreg teritoriul țării.

București este situat pe malurile râului Dâmbovița, care se varsă în Argeș, un afluent al Dunării.

Clima este una temperat continentală. Iernile în București sunt blânde, cu zăpezi puține și temperaturi relativ ridicate.