/Bucuresti/Kinetoterapeut

OSTEOKINETO.RO Fiziokinetoterapie Osteopatie Terapia Bowen Schroth Yumeiho Dry Needling Elongatii vertebrale

Corp C, Aleea Tomeşti nr 10 A, București 042144, România

OSTEOKINETO.RO Fiziokinetoterapie Osteopatie Terapia Bowen Schroth Yumeiho Dry Needling Elongatii vertebrale
Kinetoterapeut
5
60 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94JJ+Q5 București, România
+40 765 509 265
osteokineto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Stefania Maricescu
Stefania Maricescu2 ani în urmă
Profesionalismul si daruirea de care ati dat dovada in tratamentul individualist, aplicat pe toata perioada de recuperare, trebuie apreciate si laudate, intrucat sunt din ce in ce mai rar intalnite.
Amabilitatea, implicarea, dar mai ales omenia, de care amintesc pacientii dvs. in mesajele trimise, am avut ocazia sa le vad si eu la cabinet, unde ati reusit sa creati o atmosfera de relaxare si armonie.
Dl. dr. Carstenoiu, doresc sa va multumesc pentru rezultatele pe care le-am obtinut si promit ca voi respecta indrumarile pe care mi le-ati dat!
Mult succes in activitatea dvs.!
Oana Bera
Oana Bera2 ani în urmă
Recomand! Inainte sa fie doctor, dl Robert Carstenoiu este OM, foarte dedicat in relatia cu pacientii sai. Procedurile recomandate de dl doctor m-au ajutat in problemele pe care le aveam cu spatele.
Mirela Mehedintu
Mirela Mehedintu2 ani în urmă
Am ajuns la dl. doctor cu o durere acuta de spate.Nu puteam nici sa respir bine si nici sa stau in picoare mai mult de cateva minute.Dupa prima sedinta eram deja mult mai bine iar dupa inca 5 totul a reintrat in normal. Si asta nu e totul!Dupa Paste m am trezit cu o inflamatie a glandelor salivare pe partea dreapta.Tratamentul alopat dat de medicul ORL nu a functionat insa terapia Bowen facuta de dl. doctor da.Numai dupa 2 sedinte inflamatia s-a redus semnificativ si stiu ca sunt pe drumul cel bun Este o terapie minunata care mi a rezolvat mai multe probleme. Cat despre dl. doctor...asa cred ca trebuie sa fie un doctor si cu asta am spus tot. Multumesc mult pentru tot!
Matei matei
Matei matei2 ani în urmă
Cuvinte pentru a descrie experienta cu domnul doctor Robert sunt putine si nu cred ca pot exprima interactiunea extraordinara! as acorda toate stelele posibile! In urma unei rupturi partiale ale tendonului achilian dupa o imobiliare a piciorului timp de 6 saptamani cu doar 3-4 sedinte de kinetofiioterapie am reusit sa calc si sa merg iarasi! Experienta fabuloasa! Robert nu te ajuta sa te refaci doar fizic dar si psihic! la cabinet primiesti o doza continua de incredere ce te ajuta sa te recuperezi mai repede si sa ai un moral incredibil! recomand cu incredere si caldura! am venit la cabinet cu carja si am plecat pe picioarele mele! Multumesc pentru tot!
Marga Gy
Marga Gy2 ani în urmă
Pot să spun că sunt o persoană norocoasă, pentru ca l-am întâlnit pe domnul doctor Robert Carstenoiu. Devotamentul, experiența și felul în care își tratează pacienții merită tot respectul meu. Datorită dvs, domnule doctor Robert Carstenoiu, eu mi-am recăpătat încrederea și puterea de a merge din nou pe picioarele mele. Vă mulțumesc din suflet pentru tot sprijinul acordat. Recomand cu încredere!
Cristian Popescu
Cristian Popescu2 ani în urmă
Am avut o problema la glezna asta iarna. Aveam dureri si nu reuseam sa calc cum trebuie. Am venit la Osteokineto si am facut sesiuni de recuperare, iar acum sunt extrem de multumit deoarece m-am recuperat.
Domnul Robert este profesionist si foarte amabil.
Ecaterina-Maria Iacob
Ecaterina-Maria Iacob2 ani în urmă
Recomand cu încredere! Într-un punct în care nu știam unde sa mă îndrept și pe cine sa cred deoarece mi s-a zis că soluția pentru hernia mea de disc ar fi direct operația am căutat cea mai bună solutie. N-am vrut să accept și bine am făcut pentru că am ajung la Osteokineto, unde cu răbdare, dedicație, voie bună și tratament pe măsură am reușit să văd rezultate încă din prima luna.
Gabriela Daniela
Gabriela Daniela2 ani în urmă
La 29 de ani sa te trezesti cu hernie de disc bilaterala si sa induri durerea 1 an de zile, iar in nici mai putin de 1 luna sa te recuperezi??? Da da!!! Asa este!😄 Nici eu as fi crezut asta!😳 Si totul se datoreaza domnului doctor, care, pe langa faptul ca m-a facut bine🥳 m-a ajutat sa trec peste obsesia asta ca eu as mai avea ceva la coloana si m-a facut sa am mai multa incredere in mine si sa nu mai gandesc ca orice problema grava nu poate avea rezolvare! Va recomand cu cea mai mare incredere sa va lasati sanatatea pe mainile lui si va asigur ca, dupa 2-3 sedinte o sa va simtiti muuuuult mai bine!🥰 Iar dupa terminarea lor o sa fiti ca si noi! Se vede prin atitudinea lui ca ii place ceea ce face, ii place sa ajute pacientii si mai ales, cand pacientii se fac bine, el este foarte multumit!🤩 Asta am simtit eu cand am ajuns la cabinet prima oara, iar cu ajutorul kinetoterapiei si fizioterapiei, pot spune ca sunt alt om! Eu, care dupa 10 minute maxim nu mai puteam mergem din cauza durerii care imi apasa pe mijloc, coborand pe ambele picioare, acum pot merge linistita si o ora minim fara probleme!🤩 Iti multumesc muuuult pentru ca m-ai ajutat, ai avut incredere in mine ca pot sa ma recuperez, pentru ca ai avut rabdarea sa stai sa imi explici pe rand toate etapele care trebuiesc parcurse pentru a ma face bine si pentru ca mi-ai devenit un bun prieten!❤️ Numai cuvinte de lauda am pentru tine si stii asta! Esti THE BEST!❤️🤗 Si DA! Am voie o zi pe saptamana sa fac pauza de exercitii!😂🥳
Locații recomandate