/Bucuresti/Kinetoterapeut

Medic Line Prosper - Fizioterapie, Kinetoterapie, Diverse Specialitati Medicale, Analize Medicale

Calea 13 Septembrie 221-223-225, București 061344, România

Medic Line Prosper - Fizioterapie, Kinetoterapie, Diverse Specialitati Medicale, Analize Medicale
Kinetoterapeut
4.2
110 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3C8+45 București, România
+40 21 317 3746
medic-line.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 7–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alina Melinte
Alina Melinte2 ani în urmă
Experienta pe care am avut-o cu clinica in ultima jumatate de an (de cand am inceput sa merg destul de frecvent acolo, pentru consulturi la multe specialitati medicale, in urma recomandarii unei rude multumite de serviciile medicale ale clinicii la care a apelat in mai multe randuri) este una pozitiva, fiind placut impresionata in special de amabilitatea si bunavointa intregului personal cu care am interactionat, aspecte mai rar intalnite in contactele mele anterioare cu furnizorii de servicii medicale. Aspect care ma face sa ma simt confortabil cat ma aflu acolo si imi scade considerabil starea de neliniste cu care mergeam inainte la un control medical.
Am mai fost incantata de timpul foarte scurt de asteptare pana la intrararea in cabinet, lucru la fel de rar intalnit anterior.
Am fost placut impresionata in mod special de atitudinea deosebit de amabila, respectuoasa si plina de bune intentii ale medicului cu care am interactionat cel mai frecvent, dr reumatolog Alizzi Khalid Mustafa, un medic cu multa empatie, intelegere, rabdare si dorinta de a contribui cu orice ii sta in putere la ameliorarea starii pacientului. Atitudine care pe mine ma ajuta foarte mult in a continua sa faca fata emotional problemelor de sanatate cu care ma confrunt.
Imi doresc foarte mult ca si de acum incolo personalul clincii sa isi mentina aceeasi atitudine centrata pe pacient, pentru a continua sa ma merg acolo la fel de relaxata, pentru ca simt, ca pacient (si sunt convinsa ca nu numai eu), ca modul in care esti tratat cand mergi la medic este un lucru poate la fel de important in vindecare ca si prescriptiile medicale potrivite primite.
Iulia Vipie
Iulia Vipie2 ani în urmă
Prestația și profesionalismul doctorilor este de apreciat. ÎNSĂ, mare atenție dacă aveți de recoltat probe în această clinică. Am avut surprize de mai multe ori. Dar ultima întâmplare m-a lăsat fără cuvinte, mai ales că nu avem cum sa o scoatem la capăt. Recomandarea este sa stați cat de mult posibil in sala de recoltare și să observați daca procedura este efectuata corect.
Andreea-Georgiana Radut
Andreea-Georgiana Radut2 ani în urmă
Dezamăgită total de serviciile ce implica recoltarea analizelor.
Am discutat cu o seara înainte în recepție pentru a recolta bebelusului de 6 luni, mi s-a spus ca totul este ok, ca au fonduri permanent pentru bebeluși.
Zis și făcut.
A doua zi dimineața, ajung la clinica iar asistenta care recoltează, întârzie din cauza zăpezii ca a luat-o prin surprindere. Ok...trecem peste .
Intram în cabinet și se uita cu o fata de parca m-am dus cu o pisica la analize și nu cu un copil, de parca ar fi vrut sa îmi spună ca ce caut cu copilul la ea .
După câteva zeci de secunde de liniste, îmi spune ca ea nu recoltează la bebelusi asa de mici ca nu le găsește vena. Totuși a spus ca vrea sa se uite. S-a uitat și a încercat sa găsească vena, însă vârstă dânsei își spune cuvantul.
Profesionalism 0.
În trecut am recoltat atât eu, cât și soțul analizele acolo fără nicio problema. Desigur, erau alte doamne: doamna Adriana și domnișoare Luiza care erau de nota 10.
Atat asistenta cât și doamnele de la recepție trebuiesc înlocuite.
Stefan Sora
Stefan Sora2 ani în urmă
După o programare la doamna dr. Florea, al cărei profesionalism și a cărei amabilitate se fac foarte ușor remarcate (felicitări în acest sens), am primit un bilet de trimitere pentru analize medicale. Inspirat de profesionalismul doamnei doctor, am decis fac analizele în cadrul clinicii. Decizia mea s-a dovedit a fi însă o mare eroare. În ziua programării, asistenta care recoltează nu a venit la serviciu, din motive de sănătate și am fost reprogramat pentru a doua zi. Asta am înțeles. Se poate întâmpla oricui. A doua zi, asistenta cu pricina a preluat intervențiile cunoscuților și personalului, ignorând complet programările. Aroganță, discuții private cu personalul auxiliar și alte aspecte jenante. Evident că am renunțat la a mai face analizele la această clinică, văzând nesimțirea cu care ești tratat pe acest segment de servicii. Stelele acordate sunt pentru aroganța asistentei recoltatoare cu comportament persiflant. Doamna doctor, 7 stele.
Scooby Romania
Scooby Romania2 ani în urmă
Clinica este ok datorita asistentelor și managerilor dar o stea ii dau Patronului Grigorașcu deoarece jignește, amenință și țipă la asistenta de fata cu pacienții. Lipsa de profesionalism și bun simt ! Nu recomand aceasta clinica !
Bogdan Prodanescu
Bogdan Prodanescu2 ani în urmă
Vă mulțumesc mult pentru atenția cu care ne-ați consultat, sunteți minunată, doamnă doctor Lucica Grigorașcu!
Rar mi-a dat să văd atâta dăruire, răbdare și pasiune, la un medic.

Mă bucur că v-am ales și dumneavoastră că ne-ați primit, într-un așa moment!

🤗🤗🤗
Gabriel Gheorghe
Gabriel Gheorghe2 ani în urmă
Am descoperit recent clinica MEDIC LINE Branduselor.
Pana acum am avut o experienta foarte placuta atat in relatia cu personalul de la receptie cat si cu Doamna Doctor SIMIONESCU CARMEN.
Am fost placuti surprinsi, in ciuda recenziilor destul de indoielnice,sa constatam ca la receptie toata lumea a fost extrem de indatoritoare si am fost salvati din situatii extrem de neplacute.
Cat despre Doamna Doctor...numai de bine! Un medic si om special!
Situatia actuala ne-a facut sa reprogramam toate investigatiile. Revenim in luna Noiembrie sa continuam analizele. Recomandam aceasta clinica.
Loredana Stingaciu
Loredana Stingaciu2 ani în urmă
La recomandarea d.nei dr Grigorascu Lucia am fost la cardiologie la domnul dr Ungureanu si pot sa spun ca este cel mai bun dr din secrorul lui pe care l.am intalnit pana acum.
Clinica curata, se respecta programarile, personal foarte amabil!
Locații recomandate