/Bucuresti/Kinetoterapeut

Centrul LITherapy

zona Parcul Circului, Strada Zambilelor 9, Interfon 03, București 023781, România

Centrul LITherapy
Kinetoterapeut
4.3
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F468+V5 București, România
+40 724 434 998
litherapy.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Iulia Nita
Iulia Nita4 ani în urmă
Multumim pentru atentia acordata mie si copilului meu. Fiind adepta terapiilor complementare m-a surprins placut profesionalismul, seriozitatea si mai ales implicarea intregului personal, in remedierea problemelor de sanatate acordate fiecarui pacient in parte. Este locul in care pe langa tratament beneficiezi implicit de relaxarea trupului , a sufletului si a mintii.
JUAN HERNANDEZ SANTANA
JUAN HERNANDEZ SANTANA4 ani în urmă
(Tradus de Google) Great !! Super !!! Mi-au rezolvat toate problemele de spate, în special cele cervicale și lombare, foarte recunoscătoare.
Nu numai pentru tehnologia înaltă a echipamentelor sale, ci și pentru tratamentul personal și profesional este foarte recomandat.
Nu uitați masajele terapeutice cu o mare varietate de tratamente dezcontractante

Cool !! Super !!! Mi-au rezolvat toate problemele de spate, în special cele cervicale și lombare, sunt foarte recunoscător.
Nu numai pentru echipamentul lor de înaltă tehnologie, ci și pentru personalul și tratamentul profesional. Am recomandat acest centru.
Nu în ultimul rând, le recomand masajele lor terapeutice cu o mare varietate de tratamente decontaminante.

(Original)
Genial!! Súper!!! han resuelto todo mis problemas de espalda, especialmente cervicales y lumbares, muy agradecido.
No sólo por su alta tecnología de sus aparatos sino por su trato personal y profesional es altamente recomendable.
No olvidar sus masajes terapéuticos con gran variedad de tratamientos descontracturante

Cool!! Super!!! They have solved all my back problems, especially cervical and lumbar, I’m very grateful.
Not only for their high technology equipment but for their staff and professional treatment. I highly recommed this centre.
Last but not least, I recommend their therapeutic massages with a great variety of decontractant treatments.
Nicoleta Dandu
Nicoleta Dandu4 ani în urmă
Andreea Popescu
Andreea Popescu5 ani în urmă
Am ajuns la LITherapy fara prea multe asteptari, pentru ca toate tratamentele pe care le-am facut in alte parti nu au dat roade. Acum ca am terminat tratamentul si sunt foarte multumita de rezultate, recomand tuturor sa faca o vizita acestei echipe minunate.
Andreea Chitu
Andreea Chitu6 ani în urmă
cand durerile de spate nu ma lasau am inceput sa caut un centru, o clinica care trata aceste afectiuni. am gasit cu usurinta LITherapy - un loc cu o echipa primitoare si profesionista care au reusit sa ma puna pe picioare in cateva luni. in urma tratamentului intensiv si a celui de intretinere pot spune acum nu ca mi s-au vindecat problemele, dar ca ele s-au atenuat si ca durerile au disparut, mi-am recapatat somnul si buna dispozitia de alta data.
multumesc intregii echipe LITherapy: medici, kinetoterapeuti,maseului Yumeiho si nu in ultimul rand Liviei, cea care a facilitat dezvoltarea acestui centru!
M Tudor
M Tudor6 ani în urmă
De la lovituri de sport sustinute in anii adolescentei am dureri de sale si/sau intre omoplati care ori se lasa pe picior ori se ridica inspre cap si mi se imobilizeaza gatul. Ultimii 4 ani am apelat la echipa LITherapy de cate ori sant in tara facand 1-2 tratamente pe pat/ zi, plus masaje Yumeiho. Inafara de imbunatatirea conditiei spatelui, am sentimentul de reducere de stres, de o stare generala imbunatatita, plus dorm mai bine. Multumesc mult, Echipa LITherapy!
Florica Manolache
Florica Manolache6 ani în urmă
Sufeream de dureri de spate din cauza unei hernii de disc lombare și în urma unei operații de stenoză canalară. După consultația cu medicul centrului am urmat cu exactitate programul de tratament recomandat. Nu a fost iefin, dar a meritat! Sunt foarte mulțumită de rezultate! Voi începe acum programul de întreținere, pentru că nu vreau să mai ajung la operație!
Stefania Tudor
Stefania Tudor6 ani în urmă
Tratamente eficiente pentru dureri de spate si afectiuni ale coloanei vertebrale. Recomand!
Locații recomandate