/Bucuresti/Kinetoterapeut

Centru de recuperare medicala - KINISIS

Bulevardul General Vasile Milea nr. 1D, București, România

Centru de recuperare medicala - KINISIS
Kinetoterapeut
4.5
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3R5+8V București, România
+40 31 425 8680
kinisis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marian Madalina
Marian Madalina2 ani în urmă
Mihaela Carmen Theodorou
Mihaela Carmen Theodorou2 ani în urmă
(Tradus de Google) Am mers acolo fără așteptări! Durerea a depășit totul. Inutil să spun că abia după 2 ședințe am fost din nou întreg! Nikos este unul dintre cei mai buni profesioniști cu care m-am ocupat de mult timp! Foarte recomandat

(Original)
I went there with no expectations! The pain outnumbered everything. Needless to say that only after 2 sessions I was whole again! Nikos is one of the best professionals I dealt with in a long time! Highly recommended
Marian Dumitru
Marian Dumitru5 ani în urmă
Profesionalism, tratarea se face în funcție de necesități la o maxima atenție acordata de un doctor specialist de nationalitate Greaca
Vintila naspail
Vintila naspail5 ani în urmă
Diana Dinoiu
Diana Dinoiu6 ani în urmă
Nu am avut nevoie de terapie, deci nu imi pot da cu parerea in aceasta privinta, insa am achizitinat o pereche de talonete "personalizate". Sau cel putin asa am intentionat.

Primul lucru care mi s-a parut foarte ciudat a fost faptul ca atunci cand m-am dus prima data si am facut scanarea plantara, m-au tot intrebat cat port la pantof. Ma asteptam ca "personalizat" sa insemne ca fac pe dimensiunea piciorului meu care, desi este lat din cauza platfusului, mare nu este. Am incaltaminte atat 36 cat si 37, iar la unele branduri mi se potriveste chiar 35...

Am agreeat cu cei doi 'medici' care au facut scanarea, un domn si o doamna, sa se comande 36 tocmai din cauza ca incaltamintea pe care o purtam in acea zi era 36.

Trei saptamani si 400 de lei mai tarziu (150 scanarea, 250 talonetele), talonetele au sosit si am fost sunata sa vin sa le ridic.
M-am prezentat la clinica intr-o dupa-amiaza dupa serviciu si mi-au fost inmanate la receptie. Am zis ca vreau sa le probez, ca mi se promisese ca unul din medici imi va explica procedura de acomodare. 'Sunt instructiunile in cutie, vedeti acolo...'. Dupa ce le-am scos din cutie si am vazut ca sunt gigant pentru piciorul meu, am incercat sa le probez, acolo pe hol si am constatat ca nu intra in ghete.

'Stati ca il chemam pe Nikos, proprietarul'.
Cand a venit Nikos, iesit dintr-o sedinta de terapie cu mainile pline de gel, mi-a spus ca domne nu e problema, le iau acasa si tai din surplusul de burete din fata, unde nu e intaritura pentru platfus, e bine ca nu sunt prea mici, ca daca-s mari se taie.
Ajunsa acasa am constatat, bineinteles ca nu intrau in niciuna dintre incaltarile mele - pantofi sport, ghete, cu siret, de sala, de alergare, de nimic.
La rugamintea mea de a intelege cum s-a ajuns aici am primit doar ridicari din umeri, ca nu s-a mai intamplat - angajatii parand chiar speriati de proprietarul Nikos.
De mentionat ca talonetele au venit oricum marimea 37, desi am reluat discutia de la inceput. Mie nu mi s-a aratat fisa inainte de trimiterea comenzii si nu am avut mod de a-i convinge ca am discutat altceva, si evident, din neatentia mea, nu am avut cum sa le demonstrez ca discutasem altceva.

Si asa a inceput abureala, ca nu e de bani, ca ei fac zeci de talonete si ca lasa ca mai facem odata... ca domne ele sunt pe piciorul meu facute.... Ok, dar daca nu le pot purta? Eu nu pot sa imi schimb toata incaltamintea ca sa imi intre talonetele gigant. Ba chiar m-au rugat sa vin o a treia oara cu incaltamintea sport ca sa testeze si ei. Am venit cu tot, a vorbit la telefon cu grecii care au facut talonetele - ca da... lasa ca mai facem odata
Ok, si cat dureaza?
Pai 2-3 saptamani.
Ok, deci eu dau banii in avans 400 ron ca sa astept 2 luni pentru ce?!
Ok, daca banii nu conteaza, va rog sa imi dati banii inapoi.
Si ce au facut domnii de la Kinisis, mai precis proprietarul Nikos? Va dau 250 de pe talonete, scanarea plantara de 150 ron cu care nu puteti face nimic nu se poate rambursa.
In concluzie o firmulita a unui grec care nu stie sa trateze si sa respecte niste clienti/ pacienti si sa le respecte decizia. Eu nu am facut acea scanare pentru mine, ci am facut-o special ptr talonete. Iar faptul ca ele sunt de nepurtat a fost un lucru care nu l-a interesat si care nu a depins de mine. Nu mi-a propus sa faca a doua pereche la urgenta, nu avea niciun plan sa schimbe nimic, ci doar pretentia ca eu sa astept oricat, sa stau la dispozitia lui cu incaltamintea mea de care sa traga el in toate partile, doar doar intra minunatele talonete, sa vin a doua zi sa etc etc, totul pe banii mei.
Mizerabil loc, mi-am pierdut timpul si nervii incercand eu sa justific greseala lor.
Nu ii recomand ca si echipa cu care sa colaborezi. Credeam ca ne indepartam de situatia spitalelor de stat si a celor ca stiu ei mai bine de ce ai tu nevoie pe banii si pe timpul tau. cu fraze de tipul "do me a favor" si "dar la ce medici ati mai fost pana acum" si asa mai departe. Daca sunteti asa de buni, faceti treaba cum trebuie, nu scoti 250 de ron din buzunar si mi arunci mie pe masa dupa aproape o luna de zile degeaba.
Sofia
Sofia6 ani în urmă
Aris vlog
Aris vlog7 ani în urmă
Clinica unde se fac minuni !
Mihaela Catrinoiu
Mihaela Catrinoiu2 ani în urmă
Locații recomandate