/Bucuresti/Kinetoterapeut

Terapie pentru Mișcare

Bulevardul Mărășești 21-23, București 040251, România

Terapie pentru Mișcare
Kinetoterapeut
5
59 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C39W+MX București, România
+40 729 320 830
terapiepentrumiscare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marina Marinescu
Marina Marinescu2 ani în urmă
Recomand cu incredere pe Cristina care este o persoana orientata catre pacient si catre rezolvarea problemelor acestuia, avand o pregatire profesionala foarte buna. In cazul meu durerea de spate a disparut si sunt foarte multumita de sedintele efectuate alaturi de ea.
Catalin Tiba
Catalin Tiba2 ani în urmă
După multe consulturi la diverși medici, am ajuns cu mama,73 de ani, cu grave probleme de mișcare, la d na Cristina Gogoreanu. Cum altfel,dacă nu sceptic? După mai multe ședințe, mama a început sa meargă și sa facă mișcări ce înainte îi erau imposibile. Pot insira multe , dar ma rezum în a zice ca exista și minuni. În cazul nostru, ea se numește Cristina Gogoreanu.Multumesc!
MIHAI TOMESCU
MIHAI TOMESCU2 ani în urmă
Am avut o recuperare foarte bună post covid, am beneficiat de o atenție și o îndrumare benefică în exercițiile efectuate. Kinetoterapeutul Cristina G. folosind aparatele din dotarea centrului "Terapie pentru Mișcare" a excelat profesional in ședințele efectuate. Vă mulțumesc pentru ajutorul acordat.
Sandu Pena
Sandu Pena2 ani în urmă
Eram aproape de o a doua operatie la coloana cervicala cind am primit recomandarea doctorului Gobej de a incerca kinetoterapie mai intai. Marturisesc ca am avut multe reticente pentru ca mai avusesem anterior o experienta nefericita, dar dupa prima sedinta cu Cristina Gogoreanu am simtit efectul benefic. Cu multa rabdare si pricepere Cristina m-a adus in stadiul pe care nici macar nu-l visam. Durerile au disparut si am recuperat aproape complet functionalitatea mainii drepte.
Iti multumesc Cristina pentru ce ai facut pentru mine!
Lilian RAMBU
Lilian RAMBU2 ani în urmă
1) Inițial telefonic mi s-a comunicat că prețul pentru evaluarea inițială poate fi diferit. (unu mai ieftin fara imagistica si mai scump daca e cu imagistică) De fapt am fost consultat fara imagistică și taxat la prețul maxim.

2) Lipsa (mijloacelor) de comunicare adecvată. "Noi nu avem telefoane de servici, nici eMailuri personale" În 2022 chiar e așa de greu sau scump să dotați angajații cu telefoane de servici? Am incercat de mai multe ori sa sun la SINGURUL nr.de telefon de contact și nu avea cine răspunde.
Dacă ai de pus o întrebare urgentă in weekend (mi s-a întâmplat), ești pe contul tău, că nu ai cum lua legătura cu nimeni de la Terapie pentru mișcare.

3)Echipamente defecte - Mai bine achiziționați ceva cablat, care să funcționeze 100% din cazuri, decât să va chinuiți cu electrostimularea wireless, (pe banii clienților- adică timpul e platit de către client ).

timestamp.25.02.2022 18:43
Mircea Albu
Mircea Albu2 ani în urmă
Hernie cervicală, dureri de ma plimbam noaptea prin casă. M-a luat Cristina Gogoreanu de suflet și in 10 ședințe nici nu-mi mai amintesc că m-a durut spatele. O pup de mii de ori... o puștoaică foarte bine pregătită profesional
Istodorescu Radu
Istodorescu Radu2 ani în urmă
Am ajuns aici cu dureri de coloana lombara, genunchi si umar. Dupa 10 sedinte de kineto cu Eduard Pascu, am scapat de dureri si am invatat si ce am de facut ca ele sa nu mai apara.
Andreea-Alice Sarbu
Andreea-Alice Sarbu2 ani în urmă
Sunteți minunați. După mai mult de 10 entorse la fiecare glezna, ați făcut minuni. Merg pe munte de n-am treaba, skiez, merg pe cai la galop. Întreținerea sănătății corpului este cheia, și aici tot pe voi contez. Mulțumesc!
Locații recomandate