/Bucuresti/Kinetoterapeut

Asclepius Centru de Recuperare Medicala

Str. Dinu Vintilă 9, București 021101, România

Asclepius Centru de Recuperare Medicala
Kinetoterapeut
3.5
26 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F444+QP București, România
+40 21 795 3560
asclepius-medical.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–22
Marți: 9–22
Mirecuri: 9–22
Joi: 9–22
Vineri: 9–22
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dorina Nita
Dorina Nita2 ani în urmă
De trei ani tot revin la aceasta clinica. Serviciile sunt de foarte buna calitate, personalul foarte bine pregatit, dedicat, iar sefa clinicii este foarte implicata in nevoile pacientilor. Nu va luati dupa comentariile rautacioase ale unora. Eu am incercat si alte clinici pana sa ajung la Asclepius, si vorbesc din experienta. Spunea cineva ca medicii sunt expeditivi ? Minciuni. Spuneti ca va costa kineto si masajul ? Dar sanatatea dumneavoastra nu merita ? Recomand
Victor Florea
Victor Florea2 ani în urmă
Am avut parte de o recuperare ușoară și rapidă. Cadrul medical foarte bun.
Andreea nicoarea
Andreea nicoarea2 ani în urmă
Servicii de calitate, profesionalism, medici, nu buni, ci foarte buni, echipa foarte experimentată.
Mulțumesc pentru serviciile acordate!
Maria Dedu
Maria Dedu2 ani în urmă
Am fost in aceasta clinucade cel putin 6 ori ,personal de nota 10 servicii impecabile.
Stoian rodica
Stoian rodica2 ani în urmă
O experienta oribilă,cu personal de kinetoterapie nepregatit teoretic si practic. Am auzit multe minciuni,mergand acolo ,si vazut o persoana cate s-a certat cu patroana si a iesit suparata de acolo pt ca a fost mintită.Ma refer la kineto si la medicul care mi -a prescris exercitiile,fara sa colaboreze cu o fiinta care trebuia sa ma ajute. Dupa 3 sedinte nu mai puteam sa pun piciorul jos si am refuzat sa mai fac gimnastica cu una care are doar diploma dar ii lipsesc cunostintele medicale, competentele de specislitate, discernamantul,bunul simț si educatia. O persoana aroganta si plina de ea prin prisma diplomei. Pt mine este o incompetentă de nota 0 ! Asta a fost in 2020 luna iulie. Sper ca aia nu mai rupe articulatiile pe care ar trebui sa le ajute la vindecare prin miscari pe care nu le cunoate !
Bogdan Ilie
Bogdan Ilie2 ani în urmă
Buna ziua! am citit recenziile despre aceasta clinica si eram cam circumspect in legatura cu serviciile oferite. Ceea ce este un fapt, nu o parere personala, este ca majoritatea oamenilor sunt frustrati si incearca sa se razbune, prin vorbe, pentru ca asa este la îndemâna si primesc in schimb, o stare de bine, bineînțeles falsa, pentru cateva ore din viata lor mizerabila. Problema este ca unii dintre ei mai si mint, si ne pun pe noi, pe ceilalți, pe ganduri, cand vrem sa facem o alegere. Pentru mine, personal, oamenii din aceasta clinica, sunt la nivelul celor din vest. Mulțumesc pentru recuperare!
Cleopatra Sipica
Cleopatra Sipica4 ani în urmă
Nu recomand.
Motive:
1. Pretul consultatiei este de peste doua ori mai mare fata de alte clinici. Am platit 200 lei pt o consultatie de cca 10 minute la Dr Firan Carmen -medic primar recuperare (dupa o asteptare de cca o ora si jumatate peste ora programarii). 2.Consultul a fost superficial, expeditiv.
3. Nu se intereseaza de evolutia pacientului. Dezinteres si lipsa de consideratie fata de patient.
Carmen Vamos
Carmen Vamos2 ani în urmă
3 stele reprezinta media de 5 * pentru personal de la fizio, masaj și kineto si 1 * pt management și pentru doctorul ce te consulta preț de 5 min, are o abordare total neprofesionala. Are un discurs nepoliticos si recomanda tratament în asa fel încât sa ti mai scoată bani din buzunar. E politica firmei, tuturor celor care vin prin casa de asigurări, li se recomanda mult electric, diverse raze, parafina, gimnastica iar masajul contra cost, 500 lei 10 sedinte de 10-15min. Aparatura e la nivel basic. E de evitat, exista clinici chiar bune.
Locații recomandate