/Bucuresti/Kinetoterapeut

CLINICA MASAYA

Strada Aviator Popișteanu nr 16, București 031808, România

CLINICA MASAYA
Kinetoterapeut
4.5
43 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
F395+WJ București, România
+40 721 197 077
clinicamasaya.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elena Cornea1 an în urmă
Sunt pacienta dnului doctor Tarek Nazer de un an și sunt foarte mulțumită de profesionalismul, răbdarea și empatia de care da dovada în relația doctor-pacient. Personalul de la recepție este foarte amabil și răbdător răspunzând la toate întrebările pacienților, iar medicii terapeuți de la fizioterapie și kinetoterapie sunt la fel de bine pregătiți in domeniul lor, făcându-și cu celeritate meseria. Aparatura modernă, curățenie, respect pentru pacienți ceea ce face sa ne dorim ca și cadrele medicale de la stat sa ia exemplu de la Clinica Masaya. FELICITĂRI!
Marinca Rodica
Marinca Rodica2 ani în urmă
Clinica cu aparatură moderna, materiale de calitate si profesionalism începand cu personalul de la receptie, asistente si în mod special medicului care s-au angrenat la operatia complexa de care am avut nevoie. Multumesc dlui dr. Nazer Tarek .
Recomand cu încredere!
Gabriela Stanciu
Gabriela Stanciu2 ani în urmă
Am asteptat o perioada de 12 luni dupa operatia de monturi ca sa pot sa scriu un review cat mai sincer, deoarece de mica am fost complexata de picioarele mele, avand monturi, nu puteam niciodata sa ma bucur de o incaltaminte frumoasa vara si mereu simteam nevoia sa port adidasi si sa-mi acopar degetele. Voiam sa ma operez de mult dar mereu se gasea cineva care sa zica nu te opera ca recidiveaza si o sa fie mai rau .
Anul trecut am pasit in aceasta clinica cu gandul ca fac doar o consultatie (cum am mai avut alte 10 inainte) si nu am avut curajul sa merg mai departe, dar de cand am intrat la consultatie dupa primele 5 minute am stiut ca am ajuns unde trebuie. Medicul ortoped Tarek Nazer a fost foarte profesionist, iar dupa examinarea clinica mi-a explicat pas cu pas care sunt etapele pentru interventia chirurgicala, recuperarea si toate informatiile necesare in asa fel incat am plecat de acolo nerabdatoare sa ma operez cat mai repede.
A trecut un an de cand m-am operat si piciorul arata foarte bine, nu mai stiu ce inseamna durerea, nu mai stiu ce inseamna sa caut incaltaminte care sa nu mi arate degetele. Toata viata mea s-a schimbat in 30 de minute cat a durat operatia, pe care reget ca nu am ales sa o fac de la inceput .
Multumesc Clinica Masaya! Va super multumesc domnul doctor Nazer Tarek, pentru tot ceea ce ati facut pentru mine.
Ana Carnu
Ana Carnu2 ani în urmă
Am fost la o consultatie ortopedica la dl. doctor Nazer Tarek merita pe deplin 5 stele insa o sa mentionez plusurile si minusurile clinicii :

Plusuri:
-Preturile sunt foarte mici comparativ cu alte clinici, dar serviciile sunt de inalta calitate si aici enumar cateva (Curatenie, personal amabil, aparatura moderna, medici experti)
-Doctorul Tarek Nazer este un doctor care isi cunoaste bine meseria,superspecializat ,calm, inspira incredere din prima clipa, pleci de acolo cu toate informatiile necesare ca sa iei o decizie potrivita in privinta tratamentului.
-respectarea timpului progrmarii

Minursuri : Cladirea nu are rampa pentru dizabilitati
Va multumesc
Cezar necula
Cezar necula2 ani în urmă
M-am operat in martie de ruptura de menisc. Totul a mers top! Acum, dupa 3 luni de la interventie, nu mai am nici un fel de durere (nu am mai avut dupa prima luna, doar o limitare in miscare), iar interventia artroscopica a lasat niste cicatrici atat de mici, incat cred ca or sa dispara pana la sfarsitul anului. Clinica este foarte moderna, personalul de mare ajutor si foarte draguti, iar Dl. Dr. Tarek Nazer un profesionist care m-a indrumat in aceasta experienta cu rabdare si explicatii clare si concise, care mi-au inlaturat orice ingrijorare si teama. Le fel de impresionat am ramas si de experienta in cadrul spitalului unde s-a efectuat interventia: Spitalul Victoria, unde totul este nou, luceste de curatenie si asistentele sunt de o amabilitate si empatie linistitoare. Am inceput toata aventura panicat de ce credeam ca avea sa mi se intample, dar la finalul acesteia, am realizat ca nu a fost o secunda in care sa ma fi simtit ingrijorat. M-am simtit in siguranta, ascultat, inteles, iar toate procedurile implica 0 durere. Recomand 100%
Bota Eduard
Bota Eduard2 ani în urmă
Este o clinica modernă, spațioasă și dotata cu cele mai noi aparate, doctori si specialiști foarte bine pregătiți!
Mi-a plăcut foarte mult curățenia pe care am găsit-o aici, personalul tânăr, precum și amabilitatea cu care am fost întâmpinat si la consultatie si la recuperare .
Nota 100 + fara discutii
Aurelia Cristina
Aurelia Cristina2 ani în urmă
Nu va recomand clinica Masaya.Daca mergeți pentru o recuperare medicala este în regula ,dar dacă trebuie sa faceți o operatie sa nu o faceți pentru ca veți rămâne cu probleme pe viata.
Mosu din finlanda
Mosu din finlanda4 ani în urmă
Dezamagit din mai multe puncte de vedere: nu se poate platii cu cardul, nu se comunica in prealabil acest lucru, dar domnisoarele intepate de la receptie insista in prostie si o tin pe a lor..."se stie". Vizita/consultatia la Dr Nazer dureaza in medie 5-7 minute din care 3 sunt cu domnul Dr in afara cabinetului iar pacientul inauntru, deci contactul vizual medic pacient este minim. In plimbarile scurte dar foarte dese in afara sau in cabinet domnul Dr este absorbit de telefon, in concluzie...consultatiile probabil ca sunt prin telemedicina. Diagnosticul de etapa sau cel final la mine au lipsit cu desavarsire domnul doctor fiind absorbit din nou de telefon sau ceilalti pacienti.
Gabriela Dumitrescu
Gabriela Dumitrescu4 ani în urmă
il recommend pe domnul doctor TareK Nazer cu toata increderea !
Un adevarat profesionist , amabil si drgaut cu pacientul .
Eu am avut o problema cu genunchiul stang ( o ruptura de ligament incrucisat anterior si o leziune de mensic ) , am fost operata acum 3 luni, ma simt super bine, m-am intors la sport si traiesc o viata normala .
va multumesc din suflet si Clinca Masaya arata minuta
Locații recomandate