/Bucuresti/Kinetoterapeut

PerfeKT Recovery - Centru de recuperare medicală

Calea Crângași nr.40, București 060342, România

PerfeKT Recovery - Centru de recuperare medicală
Kinetoterapeut
5
64 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F23R+4M București, România
+40 787 787 255
perfektrecovery.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vlad B
Vlad B2 ani în urmă
O echipa de oameni profesionisti, empatici, simpatici si entuziasti. Am avut mai multe experiente cu diverse centre de recuperare, si de departe cea de la Perfekt Recovery a fost cea mai placuta. Fiecare pacient primeste atentia cuvenita iar atmosfera este relaxata si joviala. Recomand cu caldura!
Loridiana Buga
Loridiana Buga2 ani în urmă
Perfekt recovery este locul în care mi-am regasit linistitea sufleteasca si speranta ca totul va fi bine. In urma tuturor investigatiilor efectuate pentru a afla cauza problemei mele, am primit diagnosticul de ruptura partiala de ligament incrucisat anterior. Am acceptat ideea si am pasit usor temătoare la Perfekt recovery, unde l-am cunoscut pe domnul Valentin. Pot spune cu mana pe inima ca am ramas profund impresionata de consultul de care am avut parte si de tot interesul manifestat pe parcursul acestuia. La final nici nu am stat pe ganduri si m-am hotarat sa fac sedintele de kinetoterapie. La fiecare sedinta am simtit ca intregii echipe(formata din domnul Valentin, Alin si Adriana) chiar ii pasa de ceea ce ma doare, de ceea ce simt si mereu am avut parte de un program de exercitii dedicate si adaptate problemelor mele. Atmosfera este una relaxanta si mereu am simtit ca am primit toata atentia de care aveam nevoie. Va mulțumesc mult pentru tot! Recomand cu incredere acest loc!
Doroteea Balint
Doroteea Balint2 ani în urmă
Multumesc din suflet echipei de la Perfekt Recovery pentru tot ajutorul acordat! Dupa un diagnostic neasteptat de tendinopatie calcifianta la ambii umeri, ei m-au ajutat sa imi treaca durerea si sa imi pot relua activitatile. Multumesc pentru toata dedicarea, implicarea, rabdarea, profesionalismul si caldura lor!😊
Cristina - Iolanda Manescu
Cristina - Iolanda Manescu2 ani în urmă
In cazul meu, sporttul a daunat grav sanatatii :) : entorsa gradul 2, fisura ligamente si menisc. dupa aproape 2 luni de agonie si schiopatat, musculatura mea practic nu mai exista. Medicul ortoped mi-a recomandat kineto. Am cautat pe google ceva aproape de casa si cu recenzii bune. Asa am gasit Perfekt Recovery.
Am intrat pe usa lor intr-un picior si dupa prima sedinta (care de fapt a fost o evaluare), am reusit sa merg normal. Efectiv am inceput sa plang de fericire (i-am si socat un pic, zic eu). Nu credeam ca voi pleca pe ambele picioare dupa nici 20 minute de "nu stiu ce a facut Vali la genunchiul meu".
Mi-am luat un abonament de 10 sedinte si le-am spus ca trebuie sa ma fac bine repede, pentru ca intr-o saptamana plec in concediu. Dupa 2 zile de kineto ma simteam apoape ca noua.
Vreau sa le multumesc din suflet celor 3 magnifici de la Perfekt Recovery (Vali, Alin si - mii de scuze - nu am retinut numele domnisoarei pentru ca nu am apucat sa fac decat o sigura sedinta cu ea. )
Dupa ce am finalizat cele 10 sedinte, mi-am luat "la revedere" cu lacrimi in ochi si ne-am imbratisat.
Niste oameni si profesionisti cum rar intalnesti. Am vazut la ei persoane cu varsta cuprinsa intre 2 luni si 80 de ani si au avut rabdare "personalizata :)" .

Am sa revin cu drag si ii voi recomanda oricui va avea nevoie.
Mii de multumiri Perfekt Recovery! "Perfekt" as professionals and more than "Perfekt as humans.
Liliana Diaconescu
Liliana Diaconescu2 ani în urmă
Am ajuns la Perfekt Recovery după o fractură de cot mai complicată. Am început recuperarea cu teamă că exercițiile îmi vor produce durere și inflamație. Dar nu a fost așa... Întinderile musculare au fost făcute cu blândețe, progresiv, până la limita unei dureri suportabile. Prin standardul înalt de profesionalism, răbdare, implicare și empatie, Mihai Valentin m-a ajutat să-mi recuperez mâna. A dovedit creativitate în alegerea celor mai eficiente exerciții. Are alături o echipă tânără și dedicată, Alin și Adriana, care sunt la fel de pasionați de ceea ce fac.
Totul se desfășoară într- un spațiu curat, elegant, iar atmosfera este caldă, primitoare și relaxantă.
Le mulțumesc pentru tot! Recomand cu căldură Perfekt Recovery!
Cristian Dragomir
Cristian Dragomir2 ani în urmă
Am ajuns printr-o recomandare la PERFEKT RECOVERY și foarte bine am făcut!
O echipa tânăra și super profesionista! Dacă urmezi procedurile și sfaturile lor ai sa rămâi surprins de rezultate chiar și arunci când crezi ca nu te vei mai face niciodată bine.
Personal m-am simțit ca intr-o familie, atmosfera e destinsa, se glumește, se râde dar se face treaba.
PS: sunt și flexibili, dacă ai o urgenta și nu poți ajunge te reprogramezi :)
RECOMAND!
Cristi Mezdrea
Cristi Mezdrea2 ani în urmă
Recomand cu cea mai mare placere. Dupa o operatie de ruptura de menisc si 6 sapt. fara sa pot sa calc in membrul operat, am ajuns la ei in doua carje. A urmat o perioada de 2 luni de recuperare unde am fost tratat excelent si unde m-am simtit ca intre prieteni fara sa am vreo teama de ceva (si ma simt in continuare), iar in prezent totul decurge super bine si pot sa merg normal in sfarsit (lucru care la inceput parea extrem de greu). Multumesc mult tuturor celor implicati in Perfekt Recovery - Alin, Vali si Adriana.
Viorica Stancu
Viorica Stancu2 ani în urmă
Un centru care ofera servicii de calitate, adaptate fiecarui pacient. Colectiv tanar, cu mult har si daruire, cu imaginatie si adaptabil fiecarui pacient in parte.
Recomand cu foarte mare caldura acest centru daca vrei ca sa te simti PerfrKT.❤
Locații recomandate