/Bucuresti/Kinetoterapeut

Mihai Rascu

Intrarea Bitolia Nr. 14, București, România

Mihai Rascu
Kinetoterapeut
4
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F36X+66 București, România
+40 21 9694
ortokinetic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Stătescu Ioanide Teodor (Teo)
Stătescu Ioanide Teodor (Teo)4 ani în urmă
Nu se tin de program si grabesc procedurile.
Melania Gheorghe
Melania Gheorghe4 ani în urmă
Servicii la standarde de lux! Locatia este excelenta, cabinetele sunt dotate cu ce trebuie, doctori pregatiti, fetele de la receptie niate dragute iar Oana si Dana Nu am cuvinte sa le multumesc! Au facut alt om din mine, n am fost niciodata atat de sanatoasa!
As adauga doar pe cineva care face masaj de relaxare si reflexoterapie, nu doar tearapeutic.
Sa fie un centru wellness in toata regula! Vrem si relaxare👍
Dragos
Dragos4 ani în urmă
Staff de la receptie incompetent esti tratat cu destula superficialitate de medic.
Am sunat la ei pentru o programare si am reusit sa o fac pentru o sambata la 8:45. Am ajuns acolo la ora programarii (locatia Romana) si lacatul era pus pe poarta. Am sunat la ei si domnisoara mi-a zis ca o sa contacteze colegii si revine. A revenit dupa o ora sa-mi spuna mai nimic (nu am aflat exact de ce s-a intamplat asta). Intr-un final am reusit sa fac o programare intr-o alta zi la 17:15. In ziua cu pricina ma suna din nou sa-mi zica daca se poate sa vin mai devreme decat 18:45(!). I-am zis ca eu am programarea la 17:15 nu la 18:45 si ea habar n-avea de ce se intampla. In final am acceptat sa vin mai devreme la ei (16:15). Am ajuns la ei la receptie putin mai devreme si am asteptat. Am mers la domnisoara de la receptie sa o intreb daca are nevoie de ceva act de identitate si imi raspunde usor iritata “Aveti rabdare!”
Am tot asteptat pana la 16:35 si apoi am mers din nou la receptie sa intreb cand o sa fiu primit si a raspuns destul de natural ca dupa ce o sa termine cu celalalt pacient si deci, nici macar un ne pare rau. Pana la urma e vorba de timpul fiecaruia iar clinica este privata. Serviciile se presupun a fi mai de calitate.
Intr-un final intru in cabinet la medic, nici macar un buna ziua nu am primit. Consultatia nu a durat mai mult de 4 minute! 5-6 intrebari la care raspunsul era de cele mai multe ori Da sau Nu. Dupa care m-a trimis din nou la receptie sa fiu programat ptr Kinetoterapie.
Nu m-as intoarce aici niciodata.
Singurul lucru bun aici e aspectul clinicii; arata foarte bine. In rest, la fel ca Romania, e pacat ca e populata.
Laura Burca
Laura Burca4 ani în urmă
O experiență care merita 5 stele .
Domnisoara de la receptie foarte drăguță si mereu cu zâmbetul pe buze .
Recomand cu încredere .
Elena Hellen
Elena Hellen4 ani în urmă
Personal de excepție, felicitări Anca pentru tot!
Elena Palazu
Elena Palazu5 ani în urmă
Anna IG
Anna IG8 ani în urmă
(Tradus de Google) O pierdere de timp și bani.

Sunt nepăsători, dau doar un tratament standard indiferent de ceea ce ar putea fi cauza durerii tale. Singurul lucru bun am primit de la ei a fost câteva exerciții de a face la domiciliu, care nu sunt sigur că au fost eficiente ca persoana care le-a dat la mine nici măcar nu a verifica ceea ce este motivul pentru durerea de umăr.

Nu vă lăsați aspirați în pachetele lor - nu pot programa niciodată aceste vizite, deoarece au puțină disponibilitate și atunci vă spun că pachetul a expirat acum.

(Original)
A waste of your time and money.

They are clueless, they just give standard treatment regardless of what might be the cause of your pain. The only good thing I got from them was a few exercises to do at home which I am not sure were that effective as the person who gave them to me didn't even check what is the reason for the shoulder pain.

Do not get sucked into their packages -- they can never schedule these visits as they have little availability and then they tell you that the package has now expired.
Marius Negru
Marius Negru10 ani în urmă
Locații recomandate