/Bucuresti/Kinetoterapeut

Pediatriko - Psihologie, Logopedie si Kinetoterapie

Calea 13 Septembrie nr. 128A, București 050718, România

Pediatriko - Psihologie, Logopedie si Kinetoterapie
Kinetoterapeut
4.7
47 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C3FC+66 București, România
+40 734 803 381
pediatriko.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cd197 zile în urmă
Cand viata te incearca greu si iti vezi copilul afectat si suferind, si nu il poti ajuta, apelezi la specialisti - asa am ajuns la Dna Mirela Lungu, efectiv intamplator, cautand pe internet. Am ajuns unde trebuie, pentru ca in primele 2 luni lucrurile s-au schimbat in bine.
Dupa aproximativ un an pot spune ca suntem foarte bine, atat copilul cat si noi. A fost un proces lung in care Dna Mirela a fost alaturi nu doar de copil cat si de noi, cu sfaturi, cu recomandari, multe din ele seara tarziu, pe mesaje sau vorbind la telefon. Nu pot decat sa ii multumesc si sa o recomand cu mare drag. Multa sanatate tuturor!
Flori pusti
Flori pusti2 ani în urmă
Cea mai minunată persoana,nu cred că puteam face o alegere mai buna,sunt mai mult decât vizibile schimbările copilului meu și recomand din tot sufletul, dânsa are tot ce trebuie, confidențialitate, vorbă bună,omenie,o persoana simpla, modestă dar în același timp bogata sufletește și profesional.Va mulțumim frumos Mirela
Ionela claudia Radu
Ionela claudia Radu2 ani în urmă
O doamna formidabila,are rabdare cu cei mici, sedinta pentru copilul meu a fost si distractiva dar si constructoare. Din cateva sedinte a reusit sa pronunte pe "r" si "și" si sa lege propozitii. O recomand pe dna Mirela Lungu
Luca Pravat
Luca Pravat2 ani în urmă
Pur și simplu minunata! O recomand cu tot dragul! Cine ajunge pe mâna Mirelei clar se face bine! Copilașul meu mergea cu mare placere și chiar lucrează din tot sufletul, deschisa oricărei provocări . Este un om a lui Dumnezeu trimis sa ne vindece 🙂! Mulțumim Mirela din suflet😘, Numai bine 💝
Cristina Dumitru
Cristina Dumitru2 ani în urmă
Recomandam cu încredere... Doamna Psiholog Mirela Lungu, este omul ce își face cu drag, cu placere și cu devotament meseria, și asta se vede în progresele pe care micuții noștri le fac pe tot parcursul ședințelor de terapie, și după.. . Băiețelul nostru o iubește foarte mult pe doamna Mirela, mergea cu placere la ședințele de logopedie. Și după 3 ani de la terapie băiețelul nostru vorbește despre doamna Mirela, cu foarte mare placere și ne spune ca este preferata lui, și ca o iubește mult.
Va mulțumim pentru tot ce ați făcut pentru noi și pentru băiețelul nostru... 🤗🤝😚
Vlad Paunescu
Vlad Paunescu3 ani în urmă
Experienta avuta la Pediatriko m-a ajutat sa imi inteleg mai bine copiii, sa imi schimb abordarea si sa evoluez alaturi de ei. Mirela, cu rabdare si bunavointa, cu zambetul cald cu care te intampina, a facut posibila evolutia noastra. Recomand cu incredere si recunostinta oricarui parinte. Multumesc pentru tot, Mirela!
Mony Cojocaru
Mony Cojocaru2 ani în urmă
Am ajuns la Pediatriko-cabinet de logopedie si am gasit un logoped si un om minunat. Mirela Lungu, fiind si un psiholog minunat ne-a ajutat enorm cu fiul nostru care a facut rapid progrese in vorbire si exprimare.
A fost pentru prima data cand copilul meu a ramas cu un necunoscut si nu mi-a simtit lipsa, pentru ca a fost inconjurat de caldura Mirelei.
Mulțumesc Mirela Lungu!
Mirela Lungu
Mirela Lungu2 ani în urmă
Va prezint imagini din cabinetul de psihologie si logopedie, locul unde, de cele mai multe ori, clientii/pacientii isi gasesc linistea atat de mult dorita de fiecare dintre noi.
Florin Ciobanescu
Florin Ciobanescu2 ani în urmă
Ii multumim doamnei Lungu Mirela pentru profesionalismul si dăruirea de care a dat dovadă. Copilul a regăsit în persoana dumneaei pe lângă un bun pedagog si un bun profesionist, un adevărat prieten. Recomand cu incredere si căldura. Cat despre problema copilului, pot spune doar atât: "Veni, vidi, vici."
Multumim Mirela Lungu
Locații recomandate