/Bucuresti/Kinetoterapeut

Kineto Cabinet

Strada Ciprian Porumbescu 5, București 010651, România

Kineto Cabinet
Kinetoterapeut
3.9
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F32V+RP București, România
+40 722 297 501
kinetocabinet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andra Dobrisan
Andra Dobrisan2 ani în urmă
Nu am cuvinte indeajuns sa exprim multumirile noastre, ale intregii familii, vizavi de acest om
minunat, dna dr Monica Ivan..
Stefan-Christian Weigel
Stefan-Christian Weigel4 ani în urmă
Nu stiu cum sunt serviciile medicale oferite, dar pe parte administrativa acest cabinet este un dezastru.
Am asteptat o luna pentru o sedinta, iar in ziua programarii, cand am sunat sa confirm prezenta la ora stabilita, mi s-a spus ca nu am nicio programare stabilita (ca nu apar in agenda). Cu toate incercarile mele de a o lamuri pe doamna Ivan ca este o eroare in intrarile dansei din agenda, de a-i reaminti ca am vorbit la telefon de doua ori pentru aceasta programare si ca totusi astept de mai bine de o luna sa ajung la cabinet, mi-a spus sa nu vin ca numele meu nu se regaseste pe lista. Ca o ironie, dupa ce a trecut ora la care ar fi trebuit sa am sedinta, am fost sunat de dna Ivan sa-mi spuna ca de fapt ar fi trebuit sa fiu prezent la cabinet si ca am ratat programarea...am refuzat o reprogramare...cu siguranta exista si alti kinetoterapeuti care isi respecta pacientii si isi dau cu adevarat silinta sa-i ajute.

Raspuns catre proprietara: Numele a fost dat corect, de mai multe ori. Apoi am incercat sa va explic eroarea pe care dumneavoastra ati comis-o in intrarea din agenda dumneavoastra, de mai multe ori. Ati refuzat pur si simplu sa ascultati ce va spuneam. Discutia noastra a fost pentru mine ca si cum as fi vorbit cu un robot, presetat in raspunsurile sale fixe care refuza sa asculte orice iesea din tiparele/preconceptiile sale. Este rusinos ca incercati sa va eschivati, proiectand vina pe mine, la ce stil haotic aveti sunt convins ca ce mi s-a intamplat mie se va repeta...oricum, o alta programare de la mine nu mai vedeti.
Lucia Morandini
Lucia Morandini4 ani în urmă
Pare genul de cabinet care o lungesc cat mai mult ca sa iti ia cat mai multi bani cu minim de efort din partea "terapeutului". Am fost de 2 ori si singurul "rezultat" a fost ca nu am putut sa imi ridic copii in brate cateva zile pentru ca doamna a considerat ca tratamentul de care aveam nevoie (eu avand dureri cervicale) era sa ma apese pe abdomen/intestine mai bine de jumatate de ora. Mi se mai recomandasera inca 11 sedinte, nu am mai continuat insa, in mod evident. Alt lucru care nu mi-a placut: iti faci programare pt ceva dar primesti altceva (prima data am sunat pt kinetoterapie (adica gimnastica medicala). Mi s-a spus ok. M-am dus pregatita pt kinetoterapie dar in schimb mi s-a cerut 100 de lei pt o evaluare de vreo 20 de minute in care mai mult s-a uitat la mine sau i-am spus eu ce aveam (fara sa primesc si eu vreun rezultat formal, doar isi nota ceva intr-o agenda), iar dupa am fost trimisa la plimbare si ca sa vin saptamana care urma. A 2-a intalnire a fost cat de cat mai apropiata de ce agreasem, dar tot dezamagitoare - trebuia sa fac osteopatie si am primit apasat pe burta, fix 3 apasari pe spate, masat trapez superior stang exclusiv 5 min si leganat de cap contra a 200 lei...). Nu pot recomanda cuiva acest loc. Am avut noroc si am gasit dupa terapeuti adevarati care m-au ajutat cum aveam nevoie.
Vio Comanescu
Vio Comanescu5 ani în urmă
Tratamentul a fost foarte eficient, va recomand cu incredere acest cabinet.
Tamara Grimmer
Tamara Grimmer6 ani în urmă
Kineto Cabinet
Kineto Cabinet10 ani în urmă
Kineto Cabinet are terapeuti cu o mare experienta in kinetoterapie, osteopatie si fizioterapie. Pana acum cativa ani tratam numai nou-nascuti, insa datorita cererilor am inceput si tratam cu succes si adulti cu diferite patologii
Costin Predoi
Costin Predoi10 ani în urmă
Am avut problema la genunchi datorita ski-ului, am fost la Kineto Cabinet si am facut fizioterapie si dupa, m-am simtit foarte bine,
Ilie Valentin Ivan
Ilie Valentin Ivan11 ani în urmă
E un loc unde te simti bine
Locații recomandate