/Bucuresti/Kinetoterapeut

Fiziokinetoterapeut Petre Bogdan - Kinetoterapie, Fizioterapie, Masaj, Recuperare Medicala la Domiciliu in Bucuresti

Strada Locotenent Saidac Gheorghe, București, România

Fiziokinetoterapeut Petre Bogdan - Kinetoterapie, Fizioterapie, Masaj, Recuperare Medicala la Domiciliu in Bucuresti
Kinetoterapeut
5
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F23R+PM București, România
+40 748 053 171
petrebogdan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 10–16
Duminică: 10–14
Scrie o recenzie
Liviu hriniuc
Liviu hriniuc2 ani în urmă
un profesionist, foarte implicat si dedicat pe mainile caruia merita sa te lasi :)
Ruxandra Radulescu
Ruxandra Radulescu2 ani în urmă
Minunat profesionist, empatic si cu har pentru ceea ce face. A ajutat-o pe mama mea sa depaseasca o criza ingrozitoare de sciatica, care o tintuise la pat luni in sir, fara ca medicamentele sa o ajute in vreun fel. Intreaga mea familie ii este recunoscatoare lui Bogdan, despre care mama spune ca "are maini de aur" si ca "s-a nascut pentru aceasta profesie".
Lucian Dima
Lucian Dima2 ani în urmă
Bun profesionist, o persoana dedicata si empatica. Ii multumesc pentru grija cu care m-a pus pe picioare la propriu. Recomand cu caldura...super OM!
Sabareanu Vasilica
Sabareanu Vasilica2 ani în urmă
Cand simti ca numai poti suporta durerea , cand tot ce faci si incerci este inutil simti ca nimic nu te poate ajuta . Durerea de picior o aveam de doua sapt , durere crunta ...medicatia ma ametea si ma calma pt perioade scurte . Atunci am hotarat ca fizioterapia ma poate ajuta , l am gasit pe Bogdan butonand Google ...Prima impresie a fost ok ...un consult profesionist pe care il mai intalnisem . Au urmat sedintele fizio facute cu profesionalim , rabdare si tact . Durerea a inceput sa cedeze usor , usor . Azi am incheiat acest proces , am incheiat putand sa merg , sa dorm , sa numai iau pastile .Multumesc Bogdan pentru rabdare si sfaturi ...multumesc pentru tot ajutorul !!!
Elena Buruleanu
Elena Buruleanu2 ani în urmă
După ședințele de kinetoterapie cu d-l Bogdan mama mea a început din nou sa mearga .
D-l Bogdan este o persoana foarte serioasa, punctuala cu foarte multa răbdare, atent, un bun profesionist.
Il recomand pe d-l Bogdan cu mare căldură. Apelati cu toată încrederea la acest om deosebit și nu veți regreta.
Ii mulțumesc încă odată pe aceasta cale pentru tot ce a făcut pentru mama mea și ii doresc mult succes în continuare.
Munteanu Larisa
Munteanu Larisa3 ani în urmă
Servicii de calitate, super profesionale și foarte eficiente. Efectele terapiilor de care am beneficiat si beneficiez si in prezent de la inceputul colaborarii mele cu Bogdan sunt multiple. Este absolut incredibila schimbarea pe care acest terapeut extraordinar a reusit sa o produca corpului meu.

In doar cateva luni, a reusit sa ma transforme in alt om. Am redevenit o persoana energica, o persoana care si-a recapatat mobilitatea si la fel de important, sunt din nou calma, relaxata si plina de viata.
Dumitrescu Raluca
Dumitrescu Raluca4 ani în urmă
Am simțit efectele terapiei imediat ce sesiunea a luat sfârșit. Am câștigat nu numai la nivel fizic cât și intelectual, informațiile
dobândite aici ma vor ajuta mai departe in drumul sper îmbunătățirea condiției fizice. Bogdan are o energie complementară activității lui. Nu pot decât să recomand cu mare căldură acest om și ceea ce face.
Bogdan, pe această cale doresc încă o dată să îți mulțumesc și îți urez succes in continuare, e foarte tare ceea ce faci!
Cristiana Radu
Cristiana Radu2 ani în urmă
Recomand cu căldura! Am primit mai mult decat am sperat: profesionalism, empatie si rezultate concrete. Băietelul meu de 1 an si 3 luni cu tal valg bilateral si hipotonie a inceput să meargă independent primii pasi cu ajutorul lui Bogdan - un kinetoterapeut tanar cu har de la Doamne Doamne si răbdare multă. Multumim Bogdan!
Locații recomandate