/Bucuresti/Kinetoterapeut

Kinetic Sport & Medicine The Light

Bulevardul Iuliu Maniu 6h, București 061344, România

Kinetic Sport & Medicine The Light
Kinetoterapeut
4.5
29 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C3M2+XC București, România
+40 738 765 457
kinetic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 7–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ioniță Georgiana240 zile în urmă
Noi o recomandăm din tot sufletul pe domnișoara Ami Pîrșcoveanu
Este minunată, super pregătită,cu multă răbdare
Experienta noastră alături de dumneaei este minunată, bebe se dezvolta super repede și progresează minunată alături de dumneaei
The best❤️
Ciprian Dobre
Ciprian Dobre2 ani în urmă
Seriozitate si profesionalism
Andrei Dinca
Andrei Dinca2 ani în urmă
Total dezamagit de echipa care se ocupa de talonete. Daca doriti talonete pentru a va personaliza felul in care calcati, as recomanda. Insa daca aveti probleme de pronatie sau supinatie medie, ori diferente de inaltime ale membrelor inferioare, NU recomand. Prima oara mi-au pus talonetele, au zis ca am pronatie si abia am mers pana acasa, fiindca piciorul drept calca atat de stramb incat am crezut ca voi face o luxatie. Sincer nu imi venea sa cred. Am mers peste cateva zile si mi-au spus ca nu, e supinatie de fapt, modificandu-mi incarcatura de pe medial pe lateral de parca ar merge la ghici. Nu mai vorbesc ca diagnosticul pus de cei de la talonete comparativ diagnosticul de la evalaure posturala a fost total diferit. Inca nu m-au lamurit daca am pronatie sau supinatie, jongland cu acesti termeni in diferite ipostaze. Pentru 150 lei consultatia plus 450 talonetele, puteti merge la o clinica specializata de podiatrie si veti obtine calitate si precizie mult mai mare. Sanatate multa!
Camelia Ana Iacobeanu
Camelia Ana Iacobeanu2 ani în urmă
Experienta nu prea placuta-am mers cu un copil de aproape 3 luni iar interactiunea cu una din persoanele ce participau la serviciile oferite de pe voucher nu a fost prea prietenoasa.Copilul a plans,nimic de zis,este absolut normal sa planga insa felul in care vorbea cu ea si datul cu palma in masa pe langa copil cu scopul de a o distrage ,o speria mai tare+se vedea ca acest kinetoterapeut isi pierdea rabdarea(ma astept ca un kinetoterapeut ce se ocupa de copii sa aiba mai multa rabdare si sa nu ridice tonul sau sa o sperie mai rau).De asemenea mi s-a promis un raport medical cu privire la cele discutate pe care nu l-am mai primit.O sa tin cont de recomandarile oferite verbal si o sa merg la o alta clinica pentru ghidajul kinetoterapeutic.
Sezciuc Radu Cristian
Sezciuc Radu Cristian2 ani în urmă
Oameni incredibil de profesioniști, iar pentru ce se ofera preturile sunt rezonabile.
Cristina Stanciu
Cristina Stanciu2 ani în urmă
O echipă de oameni tineri,bine pregătiți, cu dăruire. Îi menționez pe cei cu care au lucrat cu mine,fizio:Andreea,Alexia,Andrei,Dorin și Raul,la kineto,Andrei,Maria și Andreea. Va mulțumesc!
Andreea,Alexia
Ridlab
Ridlab2 ani în urmă
Recomand! Costurile sunt mici pe lângă calitatea serviciilor !!!
Leoveanu Alin Mihai
Leoveanu Alin Mihai2 ani în urmă
Tratament de calitate, profesioniști.
Claudiu vasile
Claudiu vasile2 ani în urmă
Din punctul meu de vedere Clinica Kinetic Sport & Medicine este cea mai moderna clinica de recuperare medicala din Romania. Tratamentele de recuperare sportiva efectuate aici m-au ajutat sa-mi pregatesc corpul pentru competițiile de Ultra Triatlon și Ultra Alergare și sa ma recuperez dupa ele.
Tot personalul este amabil si super profesionist, iar grija pentru oamenii cu probleme, pentru pacienți, este deosebită.
Managementul este foarte preocupat pentru dezvoltarea angajatilor și menținerea standardelor de siguranță, customer service.
RECOMAND cu incredere :)
Daca as fi putut 10/10!
Locații recomandate