/Bucuresti/Kinetoterapeut

KINETOMEDICA

Șoseaua Mihai Bravu 295, București, România

KINETOMEDICA
Kinetoterapeut
4.6
10 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4GQ+V6 București, România
+40 31 429 5058
kinetomedica.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 8–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nash Dar
Nash Dar4 ani în urmă
Tot ce vei găsi la Kinetomedica este de ffff bines pre excelent. Cea mai de TOP echipă, cea mai de TOP atmosferă si cea mai de TOP abordare. Ședințele de kineto sai masaj devin o plăcere împreună cu kinetoterapeuti Anca, Maria, Andreea. Este mai mult decât un tratament împotriva durerii de spate. După ședințe pe lângă febra musculara (eu am scolioza) vei ieși cu o stare generală de bine. Mulțumesc mult fetelor ! Sunteți minunate!
Oana Stanciu
Oana Stanciu4 ani în urmă
Am cifoza de mulți ani și am citit pe Facebook că se poate face recuperare prin kinetoterapie. Lucrez la birou și stau multe ore pe zi în poziția șezut, cu capul aplecat spre monitor. Am încercat să îmi corectez postura greșită, dar este deja prea târziu și coloana este deja deformată. Așa că am căutat u cabinet aproape de locuita mea, pentru a putea merge înainte de programul de lucru. Merg cu regularitate la cabinetul Kinetomedica, la ora 08:00 și fac o oră de exerciții, după care mă simt mult mai bine și tensiunea din zona cefei dispare. Uneori ajung și după program la masaj terapeutic, care face minuni! Vă recomand cu căldură cabinetul, atât pentru rezultatele obținute, cât și pentru echipa care lucrează acolo, bune profesioniste și foarte drăguțe.
Tudor Cozma
Tudor Cozma4 ani în urmă
Silviu Raican
Silviu Raican4 ani în urmă
Alina M
Alina M5 ani în urmă
Cand m-am dus la ei am avut o durere de spate foarte mare! Nu puteam sa cobor nici din masina! Eu cant la violoncel si tot timpul stau pe scaun. Dupa ce am terminat cu tratamentul m-am simtit mult bai bine si chiar sunt mai bine! Pot sa ma duc la drumetii fara sa ma doare spatele. Sunt foarte buni in ceea ce fac! Multumesc si va imbratisez!
Tito T
Tito T5 ani în urmă
Profesionalism, amabilitate, răbdare, buna dispoziție a personalul. M-a ajutat mult în recuperare. Masaj perfect. Mulțumesc!
Mar Nah
Mar Nah6 ani în urmă
Cei mai buni Kinetoterapeuti si Fizioterapeuti sunt la Kinetomedica si ei chiar fac minuni. Pe mine m-au facut ca noua in mai putin de o luna. Salutari fetelor si va multumesc.
George Bordea
George Bordea6 ani în urmă
Am incercat sa sun si sa prenotez un masaj,am fost intrebat de ce adresa preferam,am rugat sa astepte 1 min sa ma uit exact unde era nestiind ca sunt mai multe,mi-a fost inchis telefonu in fata dupa 10 secunde,rusine!!
Locații recomandate