/Bucuresti/Kinetoterapeut

BROTAC MEDICAL CENTER - Recuperare Medicala

Strada Foișorului 56-58, București 031182, România

BROTAC MEDICAL CENTER - Recuperare Medicala
Kinetoterapeut
4
126 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C4CC+3H București, România
+40 21 9406
brotac.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Liliana L.1 an în urmă
Recomand din tot sufletul aceasta clinica de recuperare din Foisorului. Mii de multumiri echipei de la kineto( Anda, Oana, Andreea si altii) Datorita lor am reusit sa ma recuperez. Am ajuns la aceasta clinica in luna februarie 2022, la recomandarea unui medic stomatolog. Aveam (am) probleme la coloana cervicala si dorsala. Inceputul a fost crunt. Efectiv plangeam de durere la proceduri.Nu reuseam sa ridic mana dreapta deloc. Nu suportam sa ma atinga cineva pe spate sa mi se faca procedura cu laserul, curentii, masajul etc. La exercitiile fizice( kineto) efectiv imi luau mainile si ma ajutau sa le ridic ii timp ce lacrimile imi siroiau pe obraz. M-au incurajat si m-au sustinut in toata perioada de recuperare. Aceasta echipa minunată, cu o rabdare de fier, a reusit in 20 sedințe, sa ma puna pe picioare. Intotdeauna in timpul procedurilor eram intrebata: sunteti bine? Sunteti ok? Am plecat in luna martie recuperata. Acum, in luna septembrie 2022 am revenit la aceasta clinica pentru reluarea procedurilor de recuperare. Am remarcat si cateva schimbari: la receptie - alte persoane, renovari la sala de recuperare- respectiv amenajata la et.1. etc. M-a uimit si de aceasta data unitatea acestei echipe de la kineto. Sunt anumite ore aglomerate - uneori se lucreaza si cu 7 persoane in acelasi timp. Dar nimeni nu este neglijat. Ce m-a uimit pe mine in tot acest timp a fost usurinta cu care ei( Anda, Oana, Adreea, Alex si alti colegi de-ai lor care vin si de la et.1, 2 sau 3) se completeaza unul pe celalalt si se ajuta in parcurgerea procedurilor pacientilor lor. Super oameni. Acum, in luna septembrie, m-am reintalnit si cu pacienti care au fost la recuperare odata cu mine in luna feb-martie 2022. Cred ca pacientii revin pentru ca simt ca procedurile de recuperare sunt foarte bune. Echipa ii ajuta cu rabdare, toleranta, vorbe blande. Sunt foarte multi copii cu care se lucreaza si pentru care echipa adapteaza procedura dar si modul de adresare(de multe ori un anumit exercitiu il asociaza cu un animalut: pisicuta speriata etc). In acest mod îi determina sa lucreze. Le doresc acestor profesionisti, sanatate si multa, multa rabdare. Am povestit aici ceea ce am trait eu in aceasta clinica de recuperare, nu ce am auzit de la altii. Pot sa spun si ce am auzit de la altii: in aceasta clinica se fac procedurile de recuperare. Au fost multe paciente cu care m-am vazut in aceaste sedinte si de la care am auzit ca inainte fusesera la spitale de recuperare dar nu facusera procedurile de recuperare corect. Aceste doamne aveau grad de comparatie in modul de efectuare a procedurilor. Eu ma opresc aici. As mai avea de spus dar poate mai vor si alti pacieti sa va impartaseasca experientele frumoase traite/ parcurse in aceasta clinica. Mult succes si putere le doresc tuturor!
Lefticariu Cristina
Lefticariu Cristina2 ani în urmă
Tin sa imi adresez intreaga multumire si deosebita apreciere colectivului de fizioterapeuti si kinetoterapeuti de la Clinica Brotac din str. Foisorului. Pe parcursul a aproximativ trei luni, am avut privilegiul de a lucra cu o echipa extraordinar de dedicata, care s-a remarcat constant prin entuziasm si receptivitate, o echipa foarte atenta la nevoile pacientului, flexibila si deschisa dialogului, oricand dispusa sa vina in sprijinul acestuia, dand dovada de empatie si de un profesionalism incontestabil. Fie ca era dimineata, la prima ora, fie seara, tarziu, am fost intampinata si tratata invariabil cu disponibilitate si profesionalism, acesti oameni identificandu-se cu profesia si nelasand sa transpara nicio umbra a problemelor personale asupra activitatii desfasurate in clinica.
Multumesc asadar echipei kineto cu care am lucrat pe parcursul celor trei luni: Oanei, Ionelei, lui Ionut, Adi si Filip, sfaturile si recomandarile fiecaruia completandu-se armonios si reflectandu-se in imbunatatirea ulterioara a problemelor mele de postura.
Multumesc in egala masura si echipei fizio pe care am cunoscut-o eu: Andreei, lui Viki, Andrei, Claudiei, Alexandrei, Anuscai, lui Razvan si Ionut. (Imi cer scuze daca am omis pe cineva). Tineti-o tot asa!👏👏👏👏
Prodan Ion
Prodan Ion2 ani în urmă
Am ajuns aici pentru recuperare. Un loc curat și foarte bine primit am fost de către personal, mai ales de domnisoara Oana. Este priceputa și profesionista. Mereu zâmbește și ma încurajează sa execut corect procedurile. Recomand cu drag clinica și personalul acesteia!
Costin costi
Costin costi2 ani în urmă
Nu recomand , sau poate am avut eu ghinion si am prins o fata la kineto pe care pur si simplu nu o intereseaza de pacienti , mananca , sta pe telefon iese afara , sta de vorba , face orice altceva decat sa fie atenta la exercitiile pe care le executa pacientul
Alex Ssj
Alex Ssj2 ani în urmă
Buna ziua,

Nu recomand aceasta clinica din cauza salii de kineto, unde kinetoterapeutii nu-si dau interesul fata de clienti.
Anne Ivan
Anne Ivan2 ani în urmă
O mare jenă de clinică, unde dr. Theodoros Karakoutas Ortoped stă să vorbească la telefon de față cu pacientul timp de 20 de minute. Mă consultă superficial și îmi dă frumușel o trimitere la fizioterapie și un tratament medicamentos degeaba. În condiția în care eu aveam nevoie de operație și fizioterapia mi-a agravat și mai mult situația. Aveți grijă unde mergeți!!
Georgian C
Georgian C2 ani în urmă
Programarile nu se respecta, stai in sala de asteptare si intra la doctor altii veniti dupa tine. Sfat - nu stati in sala de asteptare, stati la vedere la receptie, sa va paziti randul 🙄

Tinerica si tinerelul de la receptie - ii puteti da afara ca mare lucru nu pierdeti. Le-am zis de 2 ori ca persoane de pe hol la receptie au intrat inaintea celor programati care asteptau in sala de asteptare si nu se stresau deloc.
O femeie in varsta care urma dupa mine a spus cu resemnare ca asa se intampla de ani de zile de cand vine la Brotac. Sa va fie rusine, lepre tinere de la receptie, va bateti joc de timpul pacientilor si sabotati imaginea medicilor si a clinicii !
S
S2 ani în urmă
Un centru medical decent echipat si organizat. Am fost in 2021 pentru prima data in clinica cu trimitere pentru Fizioterapie (probleme cu dureri de picior in timpul mersului) si medicii au fost profesionisti si amabili , doamnele de la exercitii si masaj fizio s-au comportat frumos si au fost de treaba . 4/5 As fi dorit ca cei de la exercitii fizice sa-mi acorde in egala masura atentie cu pacientii mai in varsta (in esenta mi se dadeau un set de exercitii de facut si eram lasat relativ de capul meu fara corectari sau ghidare progresiva pe parcurs).
Irina Jantovan
Irina Jantovan2 ani în urmă
Recomand cu incredere clinica, mai ales dna Iustina, de la kinetoterapie. Foarte draguta, atenta la nevoile pacientilor.
Locații recomandate