/Bucuresti/Kinetoterapeut

Best Kinetotherapy by Ana Dedu

Bulevardul Pache Protopopescu 81, București 030167, România

Best Kinetotherapy by Ana Dedu
Kinetoterapeut
5
100 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C4RG+3Q București, România
+40 766 779 900
bestkineto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ion Cornelia1 an în urmă
De mai bine de 6 ani vin la clinica Best Kinetotherapy by Ana Dedu cu probleme la coloana, la umar si intepaturi si amorteli la degetele mainii, intotdeauna am gasit aici profesionalism, competenta si o atitudine placuta, deschisa, implicata din partea Anei si a intregului personal. Felicitari Ana Dedu si intregii echipe !!! Multumesc pentru tot !
Daniela Chivulescu
Daniela Chivulescu2 ani în urmă
Cea mai buna alegere pe care am putut sa o facem pentru copilul nostru!
Am trecut de la operatie iminenta la o recuperare nesperata care a socat pana si chirurgul.
Recomandam cu mare incredere ca profesionist si ca persoana pe d-na Ana Dedu. Va multumim din suflet dvs. si intregii echipe
Mihaela Doroftei
Mihaela Doroftei2 ani în urmă
Recomand cu incredere si caldura serviciile cabinetului Best Kinetotherapy by Ana Dedu,un mediu prietenos, neformal, ce da rezultate atat fizice cat si psihice.Sunt foarte multumita de evolutia pe care o am dupa vizitele la cabinet. Am primit mai mult decat o intelegere corecta a problemelor avute , calea de remediere, precum si sfaturi ,modalitati practice de a intretine singura starea de bine la care echipa a lucrat si lucreaza odata cu mine.
Eliza Lembrau
Eliza Lembrau2 ani în urmă
Ma duc saptamanal acolo iar atunci cand nu pot ajunge, imi lipsesc mainile alea magice din timpul masajului. Profi, zona buna, acces usor, personal calificat, toate motivele pentru a ramane client fidel si multumit.
Tatiana
Tatiana2 ani în urmă
Servicii de nota 10,
Specialiști competenți,
De câte ori am o problema ma adresez la ei.
Copilul meu este pacientul acestei clinici minunate și sunt încrezută 100%, ca este pe mâini buni atunci când are nevoie de recuperare.
The Best !!!!!!
Andreea Deea
Andreea Deea2 ani în urmă
Super echipa, dedicata, atenta, foarte implicata. Am avut tangente mari cu ei si pentru tatal meu, si pentru baietelul meu de 4 ani care a avut nevoie de recuperare si pentru mine si in toate cazurile nu am absolut nimic de reprosat, ci tocmai. Tata, om in varsta si dificil a fost gestionat profesional de Ana care a stiut cum sa il ia si sa il determine sa isi faca treaba. Pentru baietelul meu au facut tot ce au putut sa il tina acolo implicat cat se putea in exercitii iar pe mine m-au ajutat cu o problema la un picior, m-au facut la loc. Recomand din toata inima. Multumesc Ana, multumesc echipa!!!!
Denisa Traistaru
Denisa Traistaru2 ani în urmă
Cinica Best Kinetotherapy by Ana Dedu este cea mai buna clinica de kinetoterapie si fizioterapie unde am fost. Pe langa seviciile de cea mai buna calitate, profesionalism, experienta, buna dispozitie a personalului si amabilitatea fac din sedintele de terapie o placere. Durerea de spate si de umeri s-a rezolvat intr-un mod placut dar mai ales eficient. Asa ca am optat ulterior si la tratament corporal la sugestia Anei si am facut cea mai buna alegere atat pentru musculatura cat si pentru aspect. Recomand din tot sufletul si cu toata sinceritatea.
Denisa Gheorghe
Denisa Gheorghe2 ani în urmă
Recomand!!
O echipă de profesioniști la care am apelat cu încredere de fiecare dată când am avut nevoie.
Personalul este plin de optimism și de energie pozitiva, iar aparaturile sunt printre cele mai performante, oferind pacientului tratamente de înaltă calitate.
MrAresica
MrAresica2 ani în urmă
Multumita Anei Dedu am reusit sa dorm si eu dupa cateva luni de chin. Merg cu drag la acesti profesionisti si le multumesc din suflet. Felicitari
Locații recomandate