/Bucuresti/Kinetoterapeut

Kineto-help.ro

Strada Păduroiu 5, București, România

Kineto-help.ro
Kinetoterapeut
4.3
6 recenzii
6 comentarii
Indicații de orientare
94V7+X5 București, România
+40 760 828 784
kineto-help.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Anca Barbu
Anca Barbu2 ani în urmă
Am urmat 10 sedinte de kineto+elongatii cu Andreea. Mi-a placut mult experienta. Nu numai ca am scapat de dureri si continuu sa fac singura exercitiile acasa, ci chiar ma duceam de placere: curat, spatios, personal profesionist.
Nicoleta Leahu
Nicoleta Leahu4 ani în urmă
Chiar daca am fost doar la 3 sedinte am impresia ca meerg acolo de ani de zile, atmosfera este foarte relaxata, o recomand pe Nicoleta care pe langa faptul ca are o voce blanda te face sa ti doresti sa treaca mai repede saptamana pt a ajunge din nou la masaj. Mult succes!!
Doinita Mihailov
Doinita Mihailov4 ani în urmă
Nicoleta este mai mult decat un kinetoterapeut, este si un bun psiholog care te ajuta sa-ti deschizi trupul, mintea si sufletul pro vindecare.
Camelia Mantali
Camelia Mantali4 ani în urmă
George T.
George T.2 ani în urmă
Dezamagitor. Am facut programare la o ora anume si au zis ca este ok. Kineto help a revenit cu telefon si a zis ca nu se poate cand doresc eu. M au programat in alta zi si am zis ok. In ziua cand am ajuns mi s a spus ca s a produs o incurcatura si ca practic am venit degeaba, ca de fapt programarea era pt alta zi. Imi permit sa va las un sfat gratuit pentru viitor. Cand mai gresiti cu ceva anume, indiferent de eroare, oferiti clientului, in cazul vostru pacientului, un mic cadou, un discount la serviciul pe care si la ales, drept recompensa pentru greseala facuta. In acest mod toata lumea ar fi fericita.
Badea Andreea
Badea Andreea2 ani în urmă
Am un bebe de 7 luni născut prematur și de când am început ședințele la ei cel mic și.a revenit și încă mai mergem la ei pentru că cel mic mai are de recuperat dar sunt super buni. Recomand
Locații recomandate