/Bucuresti/Kinetoterapeut

Centrul Medical Recumed

Strada Grigore Alexandrescu 33, București 010626, România

Centrul Medical Recumed
Kinetoterapeut
4.8
74 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F32R+HQ București, România
+40 742 354 442
recuperare-medicala.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ada Spataru
Ada Spataru2 ani în urmă
Centrul Medical Recumed, foarte bine dotat cu aparatura medicală nouă, de ultimă generație și personal foarte bine instruit, empatic și simpatic totodată. Am notat cu 10 de asemenea și curățenia, și faptul că m-am simțit în siguranță cu toată pandemia.
Recomand din tot sufletul!
Laura Andreea Tu
Laura Andreea Tu2 ani în urmă
Seriozitate, profesionalism!

De fiecare data cand am fost pacienta, am beneficiat de tratament personalizat si m-am recuperat repede si bine!

Recomand aceasta echipa tanara si profesionista!
Diana Grecu
Diana Grecu2 ani în urmă
NU recomand. Astazi 01.04.21 m-am prezentat la sediul din Grigore Alexandrescu nr 33, la 11:30 la un consult cu copilul de 3 ani si 8 luni. A fost consultata si fiecare informatie a fost scrisa in scrisoarea medicala, respectiv fisa de proceduri. M-am prezentant la Receptie pentru a achita consultul si pentru a solicita informatii despre procedurile indicate. D-na de la receptie ( din tura de dupa ora 12:20) mi-a spus ca toate hartiile raman la ea si ca voi primi pe email o fisa a procedurilor. Cu alte cuvinte, eu platesc consultatia, insa nu intru in posesia scrisorii medicale ( document semnat si stampilat de medic). Am primit in schimb o hartie transcrisa, cu cateva randuri. Desigur, am ripostat si am solicitat sa vorbesc cu un superior sau sa vorbeasca dansa cu superiorul pentru a avea o copie/ poza. Raspuns Receptie: NU si NU, este un document intern si nu trebuie sa ajunga la mine. I-am explicat ca Fisa de proceduri este un document intern, insa scrisoarea medicala este un document care contine diagnosticul si ii apartine pacientului, deci va rog o copie, daca nu originalul. Raspuns: NU. Am fost la mai multe consultatii de-a lungul timpului cu copilul si peste tot am primit documentele semnate si scrise de medicul de recuperare. Am platit 150 lei si am plecat, desi initial nu am vrut. Intentionam sa fac o parte din proceduri in prima faza la ei, insa acum NU mai vreau. Am inteles de la Receptionera ca ce vrea clientul nu e important.
Adrian C (smilefish)
Adrian C (smilefish)4 ani în urmă
Un centru privat de recuperare medicala (fizioterapie, kinetoterapie, hidrokinetoterapie, magnetoterapie, masaj, bai galvanice, etc), organizat pe 3 nivele (subsol, parter si etaj), dotat cu camere spatioase pentru sedintele de kinetoterapie si fizioterapie, camere individuale pentru masaj, hidro, bai galvanice, camera dedicata procedurilor pentru copii, cabinet consultatie.
Exista vestiar cu dulapuri cu cheie pentru pacienti, pe durata sedintelor, grupuri sanitare pe fiecare etaj, o mica sala de asteptare.
In permanenta exista cineva la receptie pentru a indruma pacientii (atit pe cei existenti, dar si pe cei noi sau care intra pentru a solicita informatii).
Este posibila plata cash sau prin pos, inclusiv contactless.
Personalul este unul calificat, foarte bine pregatit profesional, amabil si atent cu pacientii. Camerele de lucru sunt dotate cu mobilier adecvat si echipamente moderne. Inca de la primele proceduri am avut siguranta ca sunt pe maini bune si am continuat cu mare incredere :)

Recomand tuturor celor care au nevoie de recuperare medicala sa vina macar o data sa se convinga!
Gabriel Diamandopol
Gabriel Diamandopol4 ani în urmă
Dupa 4 saptamani am revenit pentru o noua serie de proceduri de recuperare; desi schema a fost redusa fata de precedenta serie am avut neplacuta surpriza sa fiu nevoit a plati cu peste 50% mai mult. In ciuda neintelegerilor intitiale discutia cu managerul a fost binevenita si a restaurat buna relatie construita in multe saptamani de tratament. Apreciez disponibilitatea si rabdarea avuta.
Mirela Chiru
Mirela Chiru4 ani în urmă
Am trecut prin toate departamentele, am lucrat cu toti terapeutii. Incepand de la medici si pana la personalul din receptie, am numai cuvinte de lauda! Va multumesc pentru realizarile mele, pentru faptul ca sunt functionala 100%. Sarbatori fericite si un an nou plin de cazuri deosebite si de pacienti super multumiti! Va pup pe toti! Mirela Chiru
Ioana Hartescu
Ioana Hartescu2 ani în urmă
Foarte safe, toată lumea poartă mască, pacienții sunt programati sa nu se suprapună prea mult, toate obiectele sunt dezinfectate imediat după fiecare folosire. Servicii de calitate de kineto, fizio și masaj.
Clau Moarcas
Clau Moarcas2 ani în urmă
Dragilor, sunteti cei mai tari (cel putin pentru mine)! Chiar daca am fost "in trecere" prin Bucuresti, am ales sa ma recuperez la voi si nu-mi pare rau! Multumesc mult, sunt ca noua! Succese! ❤
Locații recomandate