/Bucuresti/Kinetoterapeut

SFINTII ARHANGHELI - Centru de Recuperare Medicala si Sportiva

Bulevardul Ficusului nr. 40, București 013975, România

SFINTII ARHANGHELI - Centru de Recuperare Medicala si Sportiva
Kinetoterapeut
5
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3VP+29 București, România
+40 31 620 1705
sfintiiarhangheli.clinic
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–15
Marți: 7–15
Mirecuri: 7–15
Joi: 7–15
Vineri: 7–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Domnita Marinescu
Domnita Marinescu4 ani în urmă
Clinica peste așteptări ,personalul excepțional pregătit ,tratament individualizat, supravegheat ,efectuat cu răbdare si pricepere deosebita , comportament civilizat, punctualitate..

Dna Dr.Sideri Madalina ,kinetoterapeuții Andra, Diana , Ciprian , Marian , Doru, domnișoarele de la recepție , cu deosebita atenție ptr. pacienți. Ca medic apreciez in mod deosebit activitatea clinicii si sper sa rămână la fel si in viitor , mai ales ca si dotările sunt la nivel deosebit.
Raluca Adriana Pascu
Raluca Adriana Pascu4 ani în urmă
(Tradus de Google) Petrec 8 luni într-o altă clinică pentru a mă recupera după operația mea la genunchi și s-ar putea să spun inutil. După 2 săptămâni cu programul lui Ciprian, am reușit să iau scări și nu am dureri în acest sens. Uimitor!

(Original)
Spend 8 months in another clinic to recover after my knee surgery and I may say uselessly. After 2 weeks with Ciprian's program, I was able to take stairs and have no pain in doing so. Amazing!
Ioana-Lucia Crisu
Ioana-Lucia Crisu5 ani în urmă
Chiar daca preturile sunt peste medie, medicii si terapeutii sunt atat de bine pregatiti incat in final totul costa mult mai putin si ca timp si ca bani.
Wraith C
Wraith C5 ani în urmă
Puchea Vlad
Puchea Vlad5 ani în urmă
Florin Draghia
Florin Draghia6 ani în urmă
O echipa de profesionisti, incepand cu Dna Sideri, Ciprian si Vlad si pana la d-rele de la receptie. Oamenii astia chiar stiu ce fac si te pun inapoi pe picioare in cel mai scurt timp. Jos palaria
Bogdan Penescu
Bogdan Penescu6 ani în urmă
Cei mai frumoși și de calitate oameni!
Oana Sav
Oana Sav2 ani în urmă
O echipă de profesioniști responsabili la care mergi cu încredere! Condiții impecabile, aparatură performantă și personal dedicat. O recomand din tot sufletul pe doamna dr. Mădălina Sideri, un profesionist empatic, atent la detalii, cu care aveți siguranța că identificați cauza sau problema reală și o tratați cum trebuie!
Locații recomandate