/Bucuresti/Kinetoterapeut

Centrul Medical Superfit - nutriţie, recuperare medicală, medicina sportivă, fiziokinetoterapie, antrenament

Strada Moise Nicoară 20, București, România

Centrul Medical Superfit - nutriţie, recuperare medicală, medicina sportivă, fiziokinetoterapie, antrenament
Kinetoterapeut
4.7
90 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4HG+G7 București, România
+40 722 616 785
superfit.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Antonia Georgescu
Antonia Georgescu2 ani în urmă
Pe vremea cand ma chinuia pe mine talentul sa particip la competitii serioase, m-am gandit ca e cazul sa apelez la serviciile unui nutritionist. Si l-am ales pe Serban Damian, caci in primul rand era medic si alergator. Eu nu prea am incredere intr-o diploma de nutritionist fara o scoala medicala, caci in mintea mea nutritia e legata direct de sanatate si sanatatea cumva de preventie si medicina.
Asa ca m-am prezentat la cabinet si dupa toate testele si masuratorile, arunc bomba - manac vegan. Si ma asteptam ca Seban sa-si dea ochii peste cap, sa-mi explice ca nu e bine etc. Dar mi-a compus o dieta vegana adaptata nevoilor mele de atunci si in acel an pot spune ca am avut cele mai bune rezultate sportive, m-am simtit cel mai bine si de ce sa nu recunosc, am aratat si cel mai bine.
Ce a fost nostim este ca la prima consultatie imi da tricoul de RoClub Maraton si eu nu intelegeam de unde stia ca tocmai imi platisem taxa. Iar el credea ca stiu ca e presedintele clubului. Ce mica e lumea.
Ca om nu te judeca, nu iti spune ca trebuie sa atingi standarde aberante si se concentreaza pe sanatate si individualitate in rezultate.
Felicitari si cat mai multi oameni sanatosi!
Maria Giurgiu
Maria Giurgiu2 ani în urmă
Am sa șterg postarea pentru ca nu imi place sa fac rău! Pot insă sa dovedesc cu probe (email) ca la prima consultație deși intra in prețul consultației (achitat integral) scanarea 3D nu a funcționat.
Bogdan Mihai Ionita
Bogdan Mihai Ionita2 ani în urmă
Super atentie acordată clientilor. Aparatura moderna. Lax2csaptamani dupa tendinita & bursita la umar am putut inota 7,5km la Otillo Malta. Multumesc
3D VISUAL SPACE SOLUTION
3D VISUAL SPACE SOLUTION4 ani în urmă
Un excelent centru de recuperare sportiva. Intreg personalul este de o inalta calitate si de un real profesionism. Centrul beneficieaza de tehnologie medicala de ultima generatie, iar medicii se pun constant la curent cu tot ce este nou si eficient de utilizat in recuperarea medicala pentru sportivii de performanta.
Carmen Negreanu
Carmen Negreanu5 ani în urmă
De curând am trecut pragul clinicii Superfit împreună cu fetița noastră care practica atletism de performanta. Doctorul Șerban Damian a ajutat-o să-și descopere adevăratul potențial fizic cu ajutorul testelor speciale. Acum atleta noastră este mai încrezătoare în forțele proprii și dornica să-și depășească limitele la competitii.Recomand clinica Superfit tuturor copiilor care practica sport de performanta de orice fel dar și copiilor care, nu din vina lor, au o viață sedentara și o alimentatie nesanatoasa. Odata deveniți pacienți ai doctorului Șerban Damian copiii vor ajunge sa se îndrăgostească de sport!
Thea Mold
Thea Mold2 ani în urmă
Recomand Centrul Superfit tuturor persoanelor care vor sa aiba o educatie alimentara sanatoasa sau, mai bine spus, normala. Fara artificii, fara diete la moda, ci o alimentatie sustenabila, completa, care sa te ajute sa obtii si sa mentii rezultatele dorite intr-un ritm firesc. Colaborarea cu dl doctor Serban Damian a fost una foarte buna, am apreciat seriozitate si profesionalismul.
Bogdan Zurbagiu
Bogdan Zurbagiu2 ani în urmă
Pe 21 noiembrie 2021 am efectuat un înot de 24 ore și am parcurs distanța de 50 kilometri.
Aveam nevoie de recomandările unor specialiști în nutriție, ref la planul potrivit de alimentație, pentru că nu mai abordasem un efort de asemenea durată și nu știam cum să mă alimentez.
Din partea domnului dr Șerban Damian și a colectivului clinicii am primit o mulțime de informatii, care cuprindeau planul de hrănire pentru perioada premergătoare cursei, pentru desfășurarea cursei și pentru recuperare ulterioară.
Am aplicat recomandările primite și organismul a funcționat excelent.
Recomand cu căldură serviciile echipei Superfit. Mulțumesc.
Elena Lemnaru
Elena Lemnaru2 ani în urmă
recomand 100% pe domnul doctor Serban Damian, un profesionist desavarsit! Ca orice om, am pasit si eu sceptica si tematoare in cabinetul dumnealui, dar nici nu stiti cat de recunoscatoare sunt ca l am cunoscut pe domnul doctor! Fara dumnealui, sunt sigura ca nu as fi reusit sa slabesc...cel putin, sanatos, fara repercursiuni! Am dat jos 19,7 kg din februarie pana in septembrie, numai din masa de grasime! Dumnealui mi a explicat tot ce aveam nelamurit si datorita SI NUMAI datorita dumnealui mi am dat seama cum stau lucrurile, cum pot slabi, cum pot trai si manca sanatos! Si pentru un om ca mine, care duce o viata haotica si dezorganizata (ca orice alt om in campul muncii din societatea contemporana in care ne aflam), inseamna tot pentru ca mi s a parut la inceput misiune imposibila! Cu mare drag, respect si recunostinta recomand o vizita la domnul doctor si ambitie personala daca cineva se confrunta cu probleme in acest domeniu al nutritiei si tot ce presupune ea.
Locații recomandate