/Bucuresti/Kinetoterapeut

Bio Ortoclinic

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești 325A, București 041064, România

Bio Ortoclinic
Kinetoterapeut
3.8
62 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G24P+2G București, România
+40 754 060 060
bio-ortoclinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ioan Tincoca
Ioan Tincoca2 ani în urmă
Profesioniști. Deosebiți prin echipamentele pe care le dețin și prin tratamente. Ii recomand!
Cojocaru Aura
Cojocaru Aura2 ani în urmă
Am fost pt prima data si am ramas impresionata placut. Personalul de la receptie ok, dna doctor nu mai spun, pacat ca era doar temporar!
Badila Doru
Badila Doru4 ani în urmă
Am vrut să fac oxiterapie la camera hiperbară. După achitarea unui avans de 700 de lei pentru un pachet de 10 ședințe și executarea uneia dintre ele, mi s-a comunicat că au rămas fără echipamentul respectiv. Mi-au restituit 575 de lei. Chiar stă Bioortoclinic în 125 de lei? Eu am achitat avans pentru un pachet de servicii și, pentru că nu au putut onora obligațiile ar fi trebuit să îmi dea toți banii înapoi. Nu mai zic că mi-a încurcat tot programul pe trei săptămâni.
Marius Dan
Marius Dan4 ani în urmă
Dacă veniti pentru oxigenare hiperbara și nu au camera pregătită îți pun in cârcă niste analize ca sa mai faci niște plimbari...

Am făcut programare vineri, a doua zi am sunat iarasi si mi-au spus ca luni am facut programarea dar ma reprogrameaza inapoi vineri.

M-am dus vineri, cica nu e pregătită camera, i-am spus ca mi s-a zis la telefon ca fac si oxigenarea tot vineri. Iese asistenta afară (o fi discutat cu receptionista daca e camera pregatita sau cine stie ce probleme au ei) si se intoarce si zice ca am probleme cu inima, imi trebuie analize de la cardiolog si sa luati tratamentul care vi-l da ca e tensiunea mare. Apoi o schimba că e pulsul mare...

Si sa ma duc la cardiolog luni si marti sa ma intorc dar nu m-a si reprogramat. Deci vin asa marti, bat la usa si zic ca am adus analizele si ma baga la oxigenare. Adevarul e ca nici nu e coada la ei deci puteam sa vin si fara programare. Dar profesionalismul e 0.

I-au interesat 150 ron consultatia doar!

Dupa ce am facut prima oara programarea m-a mai sunat una de acolo imi trimite sms cu tarifele etc. ei sa se dea profesionisti. Am sunat inapoi, nu putea să-și tina limba-n gura, zici ca era băută...
Cernaianu Aurelia
Cernaianu Aurelia4 ani în urmă
Aprecierea pe care o fac (atenție) este doar pt colectivul de la FIZIOTERAPIE ! Toate fetele sunt extrem de amabile, atente la pacienti, neobosite in a te ajuta, eficientizează orice minut ca să nu întârzie așteptarea pacientului! Nu pot sa nu o menționez pe domnișoara asistenta ELENA(Ticu, sper ca am scris corect). Experienta ei, profesionalismul, dedicarea, atentia la detalii, evoluarea durerii pacientului pe timpul tratamentului, sunt la cel mai înalt nivel! Felicitări d-ra Elena pt ceea ce faci!!!
Paul Oprea
Paul Oprea5 ani în urmă
In cazul meu tratamentul facut la această clinica nu a avut niciun efect.. timp si bani risipiți în zadar.. Sfatul meu este sa consultați parerea mai multor medici si daca aveti o problema serioasa alegeți calea sigură spre vindecare. Elongatiile, infiltrați cu particule de nu stiu ce sunt in zadar daca problema este una care necesită operație. Regret ca am urmat tratamentul acestei clinici si dupa mii de euro cheltuiti aici am ajuns la operație de urgență.
George Radita
George Radita5 ani în urmă
Dupa cateva sedinte de elongatie pentru o hernie de disc,m am ales cu o durere groaznica de cap care a persistat cateva zile.Le am spus celor de la cabinet ca ma doare capul si din momentul acela parca nu ma mai cunosteau,ma evitau.o teapa de cabinet cu preturi astronomice!!! Am trecut in general peste crize cu multa miscare si sala
Luc 7
Luc 72 ani în urmă
Locație nu pentru toate buzunarele și mai ales pentru pensionari. Cu pachete de mii de lei, doar pentru turiști sau pentru aceia care primesc salarii de mii de euro sau dolari !
Locații recomandate