/Bucuresti/Kinetoterapeut

Fiziohealth SRL

Strada Pârgarilor nr. 50, București, România

Fiziohealth SRL
Kinetoterapeut
4.5
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F449+85 București, România
+40 748 468 535
fiziohealth.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei Jujan
Andrei Jujan2 ani în urmă
Merg de 3 ani la Fiziohealth. Dorin și Mihai m-au ajutat foarte mult în ameliorarea problemelor de spate fără să fie nevoie să apelez la operație. Apreciez că monitorizează evoluția mea pe parcursul tratamentului și ajustează terapia în funcție de progresele obținute, nu se rezumă în a face aceleași proceduri pe tot parcursul tratamentului.
Llirix YT
Llirix YT4 ani în urmă
Mama mea a terminat fizioterapia la ei de putin timp. Foarte mulțumită de aparatura, amabilitatea personalului, conditii. Mai sunt unele aspecte de imbunatatit pe care seful, un baiat exceptional, sigur le va duce la bun sfarsit!
Emanuel Fantaneanu
Emanuel Fantaneanu4 ani în urmă
Excelent. De la competenta cadrelor medicale - atitudine, profesionalism - pana la dotarile de ultima generatie. Fizio si kineto. Un loc pe "harta sanatatii" ce nu trebuie ocolit.
Anton Ivanovici
Anton Ivanovici4 ani în urmă
O clinică la care, în decursul tratamentului, sentimentul de încîntare nu m-a părăsit nicio clipă. Condițiile tehnice ireproșabile, însoțite de amabilitatea și priceperea personalului, atmosfera caldă și prietenoasă m-au făcut aproape să regret că ședințele de tratament au luat sfîrșit. Acum, datorită lor va trebui să accept și o sănătate in exces!
Dumitru Cimpoca
Dumitru Cimpoca6 ani în urmă
Atmosfera primitoare, aparatura de ultima generatie si oameni bine pregatiti. Recomand cu incredere.
Marius Mau
Marius Mau6 ani în urmă
Profesionalism si aparatura moderna!
Mirela Brumaru
Mirela Brumaru2 ani în urmă
Initial, am avut o parere foarte buna despre cabinet, dar ultima experienta a fost una nefericita. Din pacate, foarte neseriosi, ceea ce, cand e vorba de sanatate, e foarte grav.
Ciprian Nedelcu
Ciprian Nedelcu2 ani în urmă
Personalul este super ok, doctorul nu a venit la programarea de după tratament, de altfel in prealabil plătită si programată.
Locații recomandate