/Bucuresti/Kinetoterapeut

Fiziolife Estetique

Strada Agricultori 48, București 021482, România

Fiziolife Estetique
Kinetoterapeut
5
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4QJ+3R București, România
+40 760 803 874
fiziolifeestetique.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alex M
Alex M4 ani în urmă
Recomand cu incredere cabinetul Fiziolife Estetique! Multumesc Andrei pentru dovada de profesionalism! Sunt foarte multumita de rezultate! O echipa deosebita!
Cristina Perhinschi
Cristina Perhinschi5 ani în urmă
Recomand din toata inima cabinetul Fiziolife Estetique. Am venit cu dureri mari in zona lombara, mergeam schiopatand. Ma durea constant si zona toracica, contracturi musculare, cifo-scolioza. Munca la birou si-a lasat puternic amprenta asupra spatelui meu. Am rezolvat problemele cu ajutorul unor oameni minunati. Am facut fizioterapie, kinetoterapie, TECAR, laserterapie. Andrei este un terapeut remarcabil. Masaj terapeutic excelent, marca Corina. Multumesc ca mi-ati redat spatele! Sunt foarte multumita de rezultate.
Mariana Neagu
Mariana Neagu5 ani în urmă
Mulțumesc domnișoarei Denisa pentru recomandarea și tratamentul cu Tecar! După doar patru ședințe mă simt ca un om normal pe care nu-l doare nimic, lucru pe care nu l-am mai experimentat de ani de zile! Îmi pare rău că m-am chinuit atâția ani cu dureri de mijloc, cu amețeli, am pierdut atâta timp dar sunt extrem de bucuroasă că v-am descoperit și că am la cine apela de acum încolo când am nevoie de ajutor! Vă doresc din tot sufletul să vă meargă bine și să ajutați cât mai mulți oameni așa cum ați făcut cu mine.
Laurentiu Croitoru
Laurentiu Croitoru6 ani în urmă
In urma unei accidentari in zona gatului la fotbal, am ramas peste noapte intepenit de la gat in jos neputandu-ma deplasa decat cu dureri foarte mari.
Imediat ziua urmatoare, fara programare, cei de la Fiziolife m-au primit si astfel am inceput de urgenta tratamentul cu masaj de profunzime dar si cu un aparat pe care l-am simtit a fi extrem de eficient: TECAR(sper ca am scris bine).
Desi durerea era extrem de puternica, in unele zile neputandu-mi misca bratul stang, cei de la clinica au continuat tratamentul si s-au văzut rezultatele astfel ca, dupa 6 nopti nedormite, am reusit sa inchid ochii.
Ce este de apreciat la Fiziolife este timpul de raspuns in cazul unei urgente dar mai important faptul ca-si rezerva timp suficient pentru a discuta cu tine atat statusul problemei tale cat si tehnica sau metoda pe care o vor folosi.
Totodata aparatura este de ultima generatie, fiind actionata cu o tableta, lucru care mi-a dat inca o garantie a lucrului bine facut din clinica.
Foarte umani, cu o atmosfera extrem de relaxanta, dar si cu personal foarte bine pus la punc, Fiziolife este, cred eu, unul dintre cabinetele foarte bune din Bucuresti.
Oana Bratila
Oana Bratila10 ani în urmă
O echipa extraordinar de amabila si servicii ireprosabile! Prima data am fost acolo cu un voucher de reducere, dar nu am fost deloc tratata cu superficialitate, asa cum mi s-a intamplat in alte parti. Dimpotriva, am fost impresionata de profesionalismul lor, astfel incat acum le sunt clienta fidela.

Recomand cu incredere, atat pentru serviciile de kineto si fizioterapie, cat si pentru cele de cosmetica! Bonus, au si manichiura semipermanenta! :)
Doinita Dragulin
Doinita Dragulin2 ani în urmă
Va mulțumesc oamenii minunați!!! Am venit cu o fractura și dureri. Acum ma simt f bine datorita vouă!!!! Recomand!!!!
Oana Vlasceanu
Oana Vlasceanu2 ani în urmă
Locatie deosebita, personal foarte amabil, produse de calitate.
Celestial sugar
Celestial sugar2 ani în urmă
Recomand! Servicii foarte bune, personal medical placut si prietenos, raport calitate pret bun!
Locații recomandate