/Bucuresti/Kinetoterapeut

Kineto ProActiv

Bulevardul Camil Ressu nr 22 Bl A6, Ap. 4, interfon 04, București 031752, România

Kineto ProActiv
Kinetoterapeut
5
48 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C48W+X6 București, România
+40 728 238 023
kinetoproactiv.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–13
Marți: 9–13
Mirecuri: 9–13
Joi: 9–13
Vineri: 9–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Luminita Saftoiu
Luminita Saftoiu2 ani în urmă
Experiența la Cabinetul Kineto ProActiv nu poate fi etichetată decât "POZITIV". Dl. Claudiu Andron este unul dintre oamenii potriviți la locul potrivit, un profesionist excepțional, oferind cu maximă seriozitate și implicare atât suport medical (specializat) de înaltă calitate (aparatură modernă, proceduri) cât și suport moral (te ascultă și îți oferă soluții). Procesul de vindecare se produce automat într-un mod complet. Recomand serviciile oferite de către Cabinetul Kineto ProActiv cu toată încrederea.
Gita Diana Victoria
Gita Diana Victoria2 ani în urmă
Timp de o săptămână m-am chinuit cu o durere de spate si singura rezolvare, din păcate temporara, au fost antiinflamatoarele. Cand am realizat ca nu puteam trata cauza, am apelat la serviciile dl-ului Claudiu Andron. Din fericire, în doar doua ședințe am scăpat complet de durere și mi-am recăpătat mobilitatea. Recomand cu încredere.
Cristina Stoica
Cristina Stoica2 ani în urmă
Vin de un an aici, saptamana de saptamana, iar calitatea vietii mele s-a imbunatatit considerabil. Anul trecut nu puteam sa mai stau nici in picioare, nici sa dorm, nici sa imi ridic in brate copilul, aveam dureri inimaginabile de spate. Am o discopatie lombara iar daca am dureri nu mai sunt in stare de nimic, trebuie sa stau la pat. Din fericire de cand am ajutorul lui Claudiu in viata mea, am scapat de dureri, iar daca simt ca ele incep sa revina, imediat imi aplica procedurile necesare ca sa ma simt iar EXCELENT si sa revin la viata mea activa! Mii de multumiri si pentru ajutor dar si pentru sfaturile si explicatiile oferite!
Ana Maria
Ana Maria2 ani în urmă
Un kinetoterapeut genial și un om exceptional , foarte profesionist, cu o energie extraordinară! Lucrez online cu dumnealui pentru a continua recuperarea după intervenția chirurgicala in zona lombara si rezultatele sunt excelente!
Mona Dima
Mona Dima4 ani în urmă
Ma bucur mult ca l-am întâlnit pe dl Andron. Am avut nevoie de kinetoterapie pentru fetita mea și mărturisesc, cu sinceritate, ca de la sedinta de evaluare am intuit o mare dăruire pentru activitatea pe care o depune.
Am toată încrederea în dansul. Este profesionist, pasionat și dedicat, mereu aplecat spre cunoaștere. Te simți unic, imperfect si frumos. Fiecare pacient este deosebit si adaptează cunoștințele în consecință. De asemenea, feed-back-ul este important pentru abordarea următoarei ședințe. Avem toată admirația pentru dl. Andron. Este deosebit !
Silica Armeanu
Silica Armeanu4 ani în urmă
In luna septembrie am avut ocazia să îl cunosc pe dl Claudiu .Ma confruntam de un an de zile cu o hernie de disc după trei ședințe cu dl Claudiu m-am simțit foarte bine. Îl recomand tuturor cu incredere multumesc mult
Arte Arte
Arte Arte7 ani în urmă
L-am cunoscut pe Claudiu Andron intr-un moment dificil din viata mea cand aproape nu mai aveam nici o speranta intr-o refacere, fara a apela la o interventie chirurgicala. De la o banala durere in bratul stang si dupa ce am urmat diverse proceduri medicale de fizioterapie si kineto-terapie simpla durere de brat s-a transformat intr-un blocaj al umarului la care ,,s-a alaturat si o tendinita’’.

Am ajuns la Claudiu Andron printr-o recomandare si sunt recunoscatoare pentru tot suportul pe care mi l-a acordat in refacerea mea fizica si psihica. Sedintele de kineto-terapie sunt One to One, iar in cadrul acestora Claudiu Andron creaza si adapteaza programe de kinetoterapie pentru fiecare pacient in parte aplicand metode terapeutice personalizate discutand in prealabil cu pacientii sai.

Dupa sedintele de kineto-terapie urmate cu Claudiu Andron pot sa afirm ca am o stare fizica foarte buna. Ii multumesc mult pentru profesionalismul de care da dovada, pentru faptul ca acorda atentie fiecarui detaliu in legatura cu problema ta de sanatate si nu in ultimul rand pentru implicarea sa emotionala fiind interesat in permanenta de starea sanatatii tale.

Artemizia Mirica
Mircea Pana
Mircea Pana2 ani în urmă
Domnul Claudiu un adevărat profesionist. Recomand cu mare încredere. Foarte mulțumim de serviciile lui.
Locații recomandate