/Bucuresti/Kinetoterapeut

KINETO MEDICAL HEALTH medicina sportiva/ortopedie&traumatologie/cardiologie/analize medicale

Strada Clucerului 1, București 011361, România

KINETO MEDICAL HEALTH medicina sportiva/ortopedie&traumatologie/cardiologie/analize medicale
Kinetoterapeut
4.7
160 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
F35H+J5 București, România
+40 746 327 451
kmh-clinics.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–20
Marți: 11–20
Mirecuri: 11–20
Joi: 11–20
Vineri: 11–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Angelo220 zile în urmă
Sunt revoltat ca am fost DISCRIMINAT datorita orientarii mele sexuale!
În secolul 21 inca mai conteaza cu cine merg noaptea in pat???
Am venit cu sufletul deschis la aceasta clinica, fiindca am descoperit cu entuziasm ca Vladut al nostru lucreaza aici. De asemenea stiam de la Catalin Spranceana ca aici sunt tratati si biciclistii ca mine.
Dar am gasit cu mare tristete un patron cu conceptii invechite care nu intelege sa faca distinctie intre starea medicala si orientarea sexuala a unei persoane. Am fost tratat fara empatie si fara respect desi am o suferinta profunda provocata de saua folosita indelungat la curse.
M-am simtit respins si nedreptatit ca om si ca pacient iar in sufletul meu s-a cuibarit revolta.
Mahnit ma intreb, de ce noi LGBT-istii nu suntem tratati la fel ca toti oamenii?
Alexandra Cocialu
Alexandra Cocialu2 ani în urmă
Am ales Kineto Health Medical inițial pentru ca era aproape de casa și mi-am programat o consultație. Am avut o experienta neplăcuta cu alta clinica și la KMH am primit nu doar un diagnostic corect, dar și un tratament adecvat. Tot personalul este implicat, respectuos și atent cu nevoile pacientului. Echipamentele sunt moderne și se respecta normele covid, iar prețul este avantajos. Recomand aceasta clinica și cu siguranța voi revenii cu drag!
Dragos Ser
Dragos Ser2 ani în urmă
Clinica unde am gasit un profesionalism de exceptie, dupa o operatie de ligamentoplastie fiind sportiv profesionist am crezut ca ma voi recupera mult mai greu, dar datorita echipei care m-a ajutat in fiecare zi am ajuns la un stadiu foarte inaitat al recuperarii. Recomand atat pentru spotivii profesionisti cat si pentru oamenii care intampina probleme. Multumesc ca m-ati pus pe picioare. :)
ADN-I
ADN-I2 ani în urmă
Recomand cu multa incredere serviciile medicale ale Dr. Laura Cupsa. Eu am apelat pentru probleme de coloana lombara si pentru un picior care prezenta dureri importante. Mi-a fost clar din primele intrevederi ca este un medic complex, pasionat de biomecanica si sanatatea corpului uman. Am cunoscut-o inainte sa plece in Franta; loc unde s-a format si unde a acumulat vaste experiente medicale in domeniul in care isi desfasoara activitatea si astazi. Ma bucur mult ca s-a reintors. O percep ca fiind un OM si um medic de mare finete, empatica, deschisa si creativa, care nu exclude componenta emotionala, si aspectele epigenetice din practica medicala; elemente pe care le consider esentiale in viitorul nostru medical.
Anamaria Smochina
Anamaria Smochina2 ani în urmă
Recomand aceasta sala de recuperare. Am fost cu mama mea, are 60 de ani si nici nu intelegea initial de ce trebuie sa faca recuperare la o sala, avand probleme cu glezna.
In prima zi m-a pus sa stau cu ea tot programul, dar apoi nu a mai fost nevoie. Se simtea foarte bine, cei de acolo, in special Vlad , care s-a ocupat de ea, ii vorbea foarte frumos, ii explica detaliat ce are de facut si de ce. Toata teama si neincrederea initiala i-au fost inlaturate, atmosfera si atitudinea celor din sala, atat terapeuti cat si pacienti, a facut-o sa mearga cu mare placere. Nu mai spun ca, de durere si teama nu mai calca pe picior, iar dupa primele sedinte deja mergea normal. Miraculos, asa cum spune ea 😊 Multumim amandoua.
Alex Nicolae
Alex Nicolae2 ani în urmă
Clinica Kineto Medical Health este centrul unde am primit cel mai bun suport pentru recuperarea de care aveam nevoie.Prima intalnire cu Kinetoterapeutul Nedelkoski Gjorgi alias Djoko a fost una extraordinara, pe parcursul sedintelor mi-am data seama ca este motorul acestei clinici. Pe langa o atenta indrumare medicala am beneficiat si de un real ajutor si sprijin in definirea mea ca sportiv .
Pe durata recuperarii, am simtit implicarea din suflet a echipei, o echipa de oameni minunati, profesionisti,ambitiosi, sufletisti si rabdatori.
Recomand cu caldura Clinica Kineto Medical Health pentru profesionalismul si implicarea de care dau dovada.
Denisa SS
Denisa SS2 ani în urmă
Rușine... Părerea mea a fost ștearsă deși eu am fost un pacient REAL și am suportat "tratamentul" pe pielea mea și pe cheltuiala mea pentru a face loc părerilor FALSE de 5 stele de la apropiați, prieteni și rude care nu au "beneficiat" niciodată de serviciile medicale de la Kineto Medical Health.
Curg cu nerușinare 5 stele de la prieteni și familie - iar noi pacienții adevărați care avem o altă părere - suntem eliminați și sfidați.
Unde este profesionalismul despre care se tot vorbește? Nici dacă îl cauți cu lumânarea nu-l găsești.
Este doar un loc unde domnește minciuna.
Cristina Serban
Cristina Serban2 ani în urmă
Sunt in perioada de recuperare in urma unei luxatii de rotula si a unei fracturi bimaleolare.
Am doar cuvinte de lauda la adresa echipei de aici. Atmosfera este una extrem de placuta, baietii sunt foarte implicati, profi si supportive, pot sa spun ca vin cu drag la recuperare.
Multumesc Djoko, Vlad, Cristi, Costa, Razvan, Stefan si Alexandra!
Recomand tuturor KINETO MEDICAL HEALTH!
Marina Zara
Marina Zara2 ani în urmă
EXCEPTIONAL loc in care Gjoko a creat un paradis de profesionalism, cu super terapeuti Costa, Stefan, Razvan, Vlad sau Cristi a caror expertiza este de neegalat! Sunt client vechi de ligament posterior (acum 7 ani), fisura de glezna (acum 2 ani), actual in terapie pentru sarmana mea tibie fracturata si operata cu osteosinteza. Am recomandat acest colt de rai terapeutic tuturor prietenilor mei, caci recuperarea este un vals profesionist si daca participi cu tot sufletul si tu ca pacient, te faci bine in no time! Gjoko se ocupa personal de protocolul fiecarui pacient, nu te lasa sa pleci fara un zambet si un mic success al recuperarii in fiecare zi!!! Nici un alt loc din Bucuresti nu se compara cu Kineto Medical Health!! Equal to none!♥️
Locații recomandate