/Valcea/Hotel

Hotel Căciulata

Calea lui Traian 790, Căciulata 245601, România

Hotel Căciulata
Hotel
4
3 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
788C+87 Căciulata, România
+40 250 750 520
calimanesti-caciulata.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Bianca Sitaru
Bianca Sitaru2 ani în urmă
Din prima zi am intampinat probleme in ceea ce priveste costul parcarii, am sesizat ca am fost taxat cu 5 lei in plus. Am intrat la bazin la 16 30 si a trebuit sa iesim la 18 45, in conditiile in care programul este pana la 19 00, oprind toboganele. Am mers la masa, cu cardul meu a fost platita "din greseala" masa altor turisti, obligandu-ma sa-mi aleg ce vreau sa mananc a doua zi, astfel incat sa se egaleze cu suma mesei aferente platita "din greseala". Urmatoarea zi, mi-au taxat pe bon acceasi portie de mancare de 2 ori. In momentul in care am sesizat greseala, mi s-a spus cu nonsalanta "Asta e", fara scuze, fara nimic altceva. Atentie, verificati bonurile la fiecare masa, preturile de pe bon se rotunjesc. Nu am cuvinte. In camera era un miros inecacios, iar in baie mucegai. Ceea ce a fost bine, este ca am avut caldura si apa calda cat cuprinde. Din pacate nu o sa mai revin la acest complex hotelier.
Mihaela Corina Stoian
Mihaela Corina Stoian2 ani în urmă
Nu voi mai reveni cu siguranța ! Foarte murdar in camera, toaleta nespălată, era apa netrasa când am intrat, la baie nu este nici un săpunel nimic, pe post de hartie igienica am găsit acele șervețele de pus sub ceașca de cafea, când rezervi nu îți spune nimeni ca plătești 35 de lei 3 ore iar dacă depășești acele 3 ore se taxează suplimentar. Cel mai ciudat a fost ca la plecare o angajata a verificat prosoapele dacă sunt toate , nu știu in ce hotel in secolul 21 se mai verifica prosoapele (care și așa sunt pătate ) și ni sa zis ca lipsește un prosop și ca trebuie plătit, in condițiile in care noi nu am folosit prosoapele lor. Porțiile mici la mâncare. Parcarea lor și te pune sa plătești, in condițiile in care ești cazat la ei.Foarte slabe condițiile. Cu siguranța nu voi mai veni și nici nu voi recomandata. De aceea turismul este la pământ in România cer niște bani pt 0 condiții!!👎👎👎👎👎
Elena Nurgy Lakatos
Elena Nurgy Lakatos2 ani în urmă
Am crezut că turiștii sunt pretențioși dar din păcate preturile sunt prea mari raportate la calitatea și cantitatea din farfurie. Am mâncat mămăligă cu brânză și smântână branza era gen făgaș nici urmă de telemea iar papanașii erau două inele care avea un zar deasupra nicăieri nu am mâncat papanași mai mici că aici. draperiile de la geam erau mai scurte decât lungimea ferestrei iar la baie șamponul și halatul de baie a lipsit cu desăvârșire. Singura chestie frumoasă Aqua parc dar destul de secump și aici în comparație cu zonă. Per total dezastru.
George Cristian
George Cristian2 ani în urmă
O locație aproape corecta pentru petrecut 2-3 zile. Am dat 3 stele pentru că o parte din personal este foarte nepoliticos. Organizarea în sine a fost bună și nu am nimic de reproșat. Dar una peste alta o locatie corecta.
Stefan Laurentiu
Stefan Laurentiu2 ani în urmă
Este bine că s-a renovat,dar încă mai sunt urme de inundație la baie! Foarte cald,dar funcționează robineții și se mai poate reduce!
Am stat pe spate,nu știu cât de tare se aud TIR -urile cu geamul deschis!
Restaurant curat,dar mâncarea... Am comandat un gulaș spre exemplu,dar se pare că în zonă se face altfel : cartofi foarte fierți iar carnea foarte nefiartă! Am mai vorbit cu oamenii cazați și erau la fel de nemulțumiți de masă!
Sorin Petr
Sorin Petr2 ani în urmă
Aglomerație. Se cunoaște ca lumea sa saturat de izolare. În rest acceptabil. Multi tineri mulți copii. Aquaparcul de azi este în renovare, funcționează decit piscinele de la Oltul care sunt mai mici și nu fac fata. Recomand administratorilor mai multa atenție în urmărirea temperaturii apei din piscine care uneori este rece.
Anca Dumitru
Anca Dumitru2 ani în urmă
Curățenie,baza de tratament balnear foarte bine dotată,doctori foarte buni la consultații pentru recomandare proceduri,se respectă regulile impuse de pandemie,terapeuți profesioniști,profesori kinetoterapie cu vasta experiența, Aqua parc, restaurant...totul pentru relaxare și refacere balneara!
Mls Mls
Mls Mls2 ani în urmă
Aici găsești un loc linistit de relaxare iar băile termala sunt benefice pentru sanatate. Camerele din hotel sunt curate ,personalul amabil iar in restaurantul hotelului mancarea este diversificată, gustoasă si la un preț foarte bun. La piscine este curățenie și cam aglomerat.
Locații recomandate