/Valcea/Hotel

Restaurant Perla Oltului

Calea lui Traian nr.571, Căciulata 245600, România

Restaurant Perla Oltului
Hotel
3.8
730 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7859+XR Căciulata, România
+40 785 205 010
perlaoltului.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Anisia elena gheorghe
Anisia elena gheorghe2 ani în urmă
O stea..., este prea mult, mizeria este la ea acasă!
In toamna aceasta am fost cazați de două ori la acest "minunat hotel", prima dată a fost rezervarea prin booking, camera ok, cu mici defecte, dar raport calitate preț, ok!
A doua oară, in decursul a 3-4 săptămâni,am făcut și următoarea rezervare, dar de data aceasta telefonic, deoarece pe booking nu mai erau!
Am avut 4 camere rezervate, de data aceasta era mai scump cu 100 de lei camera, din 4camere, 3 erau nefuncționale, 2 nu aveau căldura și în cea de a 3 a nu funcționa dușul, efectiv era rupt și nu aveai cum să-l folosești și uite așa am fost nevoiți să dormim fără a face duș și să primim și din restul persoanelor din cele cele 2 camere fără căldură, că de, copii trebuiau să doarmă la căldură, de spălat..se spălau acasă! Când am anunțat recepția de toată situația, ne-a răspuns simplu, nu avem instalator noaptea, iar de căldură, " trebuia să spuneți până în ora 22, va puteam da un calorifer"!
Așa că mai bine la o pensiune de 2 margarete decât la @Perla Oltului!
GEORGE OITA
GEORGE OITA2 ani în urmă
N-o sa găsiți cea mai buna mancare la ei, nu e cea mai curata locație dar pentru atmosfera creata (muzica live) și personalul foarte atent și prietenos dau 4 stele.
Cristian Lica
Cristian Lica2 ani în urmă
Nu sunt sigur că există bucătar , la o masa au reușit să strice paste, pui prăjit, plus pizza care conținea mai muta brânză topită decât blat. Este o performanță .. Păcat că am mâncat acum câțiva ani când era restaurant sârbesc cu mâncare super ok
Gheorghe Burcus
Gheorghe Burcus2 ani în urmă
Local intim,ambianta plăcută ,servire promptă și preparate gustoase.
Andra Teleanu
Andra Teleanu2 ani în urmă
Am fost cazați de vineri pe duminică , in camera necesita îmbunătățiri . Mirosea urat din baie, tavanul cum se vede in poza, in baie capacul de la toaleta zbura efectiv, nu era pus deloc. Micul dejun foarte slab , nu avea lapte, nici prăjitor de pâine, in dimineața aceasta in loc de margarină s-a pus miere, iar omleta a lipsit. Un zgomot ciudat noaptea în hotel. Am făcut plata cu travelminit, prin cardul de vacanță, 490 de lei pentru două nopți, foarte mult pentru condițiile date.
Catalina katiutza
Catalina katiutza2 ani în urmă
Un loc minunat,mancare pe putin spus gustoasă. Calitate/preț/cantitate 100% minunata! Muzică Live,atmosferă superbă! Personalul minunat,disponibil si prezent la orice sugestie! Față de alte restaurante din zonă e mult peste! Nu am apucat să fac poză la mancare ca a fost prea gustoasă dar am făcut la desert! Recomand! 100%
Andra
Andra2 ani în urmă
Am stat 5 zile la acest hotel, s-a dovedit a fi o oază de liniște. Piscina este extraordinară, cu apă termală și încălzită, camera este mare, a fost foarte curată, așternuturile sunt de calitate, balconul a fost mai mult o terasă, am fost mulțumită de tot ce am găsit acolo.
Personalul este extrem de amabil și serviabil. Deși am prins o perioadă în care restaurantul a fost închis, nu a fost o problemă, se poate comanda mâncare cu livrare de la un restaurant local. Raportul calitate-preț este foarte bun.
E o varianta perfectă pentru o scurtă relaxare low budget în timpul săptămânii, recomand cu drag.
Ck ck
Ck ck2 ani în urmă
In acest weekend am decis sa ma cazez la acest hotel oribil.Apa de la piscina era neagră și mirosea a lac.Baia era murdara,dar avea bonus un gândac.Mâncarea rece.Băiatul de la recepție este de nota 10
Locații recomandate