/Valcea/Hotel

Conacul Malul Alb

Strada Dealu Malului 76H, Dealu Malului 240424, România

Conacul Malul Alb
Hotel
4.5
62 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
49G2+J8 Dealu Malului, România
+40 722 405 065
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Andreea Coșeru
Andreea Coșeru2 ani în urmă
Conacul "Malul Alb" a fost o surpriza extrem de placuta pentru mine. Experienta de a fi inconjurata de natura in totalitate,intr-o liniste absoluta m-a facut sa ofer un punctaj maxim la locatie.
Apartamentul in care am stat s-a prezentat impecabil,sub toate aspectele. Nici nu am avut timp sa savurez tot. Mi-a placut teribil de mult faptul ca exista o biblioteca in dormitorul principal si am ramas cu o amintire placuta,deoarece in dimineata in care m-am trezit chiar am savurat o carte(cele cateva file au fost suficiente sa ma faca sa visez).
View-ul de pe terasa absolut incantator-nemarginit- si racoarea diminetii in bataia soarelui prietenos. Clinchetul clopoteilor si umbra acestora pe perete.
Trezindu-ma duminica-la prima ora am putut auzi clopotele de la biserica si o turma de oi :)
Semineul calduros si o cina pregatita de catre gazde.
Tablouri pline de incarcatura artistica.
La parter se afla o pianina la care am avut acces neconditionat.
Recunosc ca am ales aceasta locatie si pentru acest motiv. In acest fel am obtinut o amintire "once in a lifetime" pentru o persoana speciala.
Spatiul exterior deosebit.

Asternuturi impecabile si o curatenie fara repros.

Cu multumiri,
Andreea Coșeru
Ramona Andreea Ciofu
Ramona Andreea Ciofu2 ani în urmă
Proprietarii, oameni faini si locul de vis. Interiorul merita admirat in fiecare detaliu...m-am indragostit de locul ala.
Alina Craciun
Alina Craciun2 ani în urmă
Locație deosebită, aranjată cu multă atenție și muncă, într-un peisaj mirific. Potrivită pentru adulți, dar neprietenoasă pentru copii.
Mâncare proaspătă, pregătită de gazdă dar nu din ingrediente locale.
Proprietari educați, care par să aibă povești frumoase de viață, de împărtășit la un pahar de vin, dar plictisiți, sau obosiți, care abia așteaptă sa termini sejurul.
Florin Manescu
Florin Manescu2 ani în urmă
Unul dintre cele mai frumoase locuri pe care le am vizitat in Romania!
Gazdele foarte amabile si primitoare.
Kinga Julianna
Kinga Julianna4 ani în urmă
A fost o sedere oribila, asa zisele gazde sunt foarte putin ospitaliere, dand dovada de cea mai crasa lipsa de respect. Desi am platit IN AVANS 4 locuri de adult pentru 2 nopti sederea s a dovedit imposibila atat din cauza conditilor dubioase (miros de otrava de sobolani in camera, gandaci in pat, frig ingrozitor peste noapte si atmosfera de casa batranesca prost intretinuta=>puteti vedea in poze) cat si din cauza conditilor precare de cazare ( 2 din cele 4 locuri PLATITE IN AVANS erau pe o SALTEA GONFLABILA DE PLAJA, plasate langa usa care dadea spre sala de mese: la care s-a pornit muzica la ora 8 dimineata=>puteti vedea in poze).
Gazdele departe de a fi potrivite pentru a primii turisti, s-au comportat oribil din cauza faptului ca am venit cu un catelus de rasa mica (schitzu), iar pe unul din adulti in varsta de 80 de ani l-au adus intr o stare inumana, de tensiune, in care femeia era sa faca infarct.
Micul dejun a fost cumparat de la LIDL, mimic traditional, proaspat.
Dupa ce am sesizat gazdei faptul ca am platit 4 locuri de adulti si am primit 2 locuri si o saltea gonflabila, am fost ''invitati'' sa parasim pensiunea dupa prima noapte fara a ni se rambursa banii pe a doua noapte!!!!
Alina Bogza
Alina Bogza4 ani în urmă
Un vis frumos cu oameni deosebiți! Mulțumim gazdelor pentru cele câteva zile de răsfăț intr-un decor de basm! Am sfarsit un an si am inceput unul nou in cel mai potrivit loc din Romania.
Cele cinci stele sunt insuficiente pentru a evalua profesionalismul gazdelor si frumusetea conacului.
Evident, vom reveni! (doar dupa ce vom scapa de kilogramele acumulate din pricina bunatatilor abundente 😀).
Felicitări!
Nausica Munteanu
Nausica Munteanu2 ani în urmă
Vom reveni cu plăcere, o curte de poveste cu multe spații intime, piscină, lacul, toata curtea amenajată cu eleganță și inventivitate, casa este un veritabil muzeu cu antichități europene, apartamentul confortabil și cu dotări excepționale, gazdele extrem de primitoare ne-au răsfățat cu bucate cu drag pregătite în casă( dulceata de gogonele extrem de rafinata ), te simți respectat și nu putem decât să le mulțumim d.nei Angela și d.lui Cristi că ne-au primit atât de bine în căminul lor!
Tiberiu Tanasa
Tiberiu Tanasa2 ani în urmă
Ambianta deosebită,amabilitatea gazdelor,bunul gust si nu in ultimul rand multitudinea obiectelor de arta fac din "Conacul Malul Alb" o destinate perfecta pentru petrecerea unui timp de calitate.Multumim celor care au gândit si creat acest loc de poveste.
Locații recomandate