/Tulcea/Hotel

Pensiunea Nelu

Str Laguna Verde, Nr 55, Băltenii de Sus 827150, România

Pensiunea Nelu
Hotel
4.2
75 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
42F5+6X Băltenii de Sus, România
+40 722 260 003
pensiuneazoridezi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cristina Mihaila
Cristina Mihaila2 ani în urmă
A fost doar ok pentru ca mâncarea de seara era foarte iute , pestele în sânge, cel puțin asa am nimerit noi , am făcut rezervare de pe turist info unde nu se specifica ca nu avem voie cu mancare și băutură de acasa, domnul proprietar era cam plictisit bici bună ziua nu a știut sa dea în vreo zi ,furnicile și țânțari în camera cât vezi cu ochii, în schimb ca și zona și pensiune sunt superbe
Roxana Nita
Roxana Nita2 ani în urmă
Pensiunea dispune de o gradina superba, bancute, masute asezate frumos si ingrijit. De asemenea, pensiunea dispune de 2 pontoane pentru pescarii pasionati, un spatiu pentru sezlonguri pentru doamnele doritoare de bronz.
Dl. de la pensiune poate organiza excursii pe Delta cu 100 lei/pers, insa noi nu am optat pentru asa ceva, fiindca este deja al 3-lea an la rand in Delta.
Un singur dezavantaj il reprezinta baia: nu exista spatiu amenajat pentru dus, asa ca te dusezi intr-o baie de un metru latime pe un metru jumatate lungime cel mult. Daca esti mai plinut, nu ai loc sa virezi :)) De asemenea, mirosul de canalizare este prezent.
Noi am optat pentru mic dejun+ cina: micul dejun super copios si diversificat, iar daca ne raportam la cina... trebuie sa mai aveti ceva de rontait, ca dupa o ora vi se face foame - un singul fel de mancare, niciun desert sau ceva. Dl care se ocupa de pensiune este si bucatar si gateste pestele superb, insa noi nu suntem fani peste, dar am dorit sa gustam intr-o seara.
Zona este foarte linistita, magazine nu sunt prin preajma.. :D Grija la catelul de la pensiune, musca pe furis.
Bauturi se pot comanda de la bar, iar preturile sunt accesibile, maxim 1-2 lei peste pretul din spermarket.
Dadriana Radu
Dadriana Radu2 ani în urmă
Băile sunt extrem de mici,nu toate camerele au balcon,în schimb curtea are un view superb către Dunăre. Este amplasată exact pe malul Dunării. Noi am avut mic dejun și cina incluse, Mic dejun bun și diversificat,cina ok, prânzul vi l poate oferii contra cost dacă doriți, locatia va pune la dispoziție grătar(dacă doriți sa va faceți voi) nu accepta sa vi cu băutură ta deși pe booking nu se specifica acest lucru,iar despre proprietarul locației pot spune ca nu știe sa își atragă turiști.
Ticu Adrian
Ticu Adrian2 ani în urmă
A fost un sejur de vis.. gazde primitoare. mâncarea foarte bună .curățenie.. totul la superlativ...nota 10.
Madalin Tanase
Madalin Tanase2 ani în urmă
Mâncarea și locația, excelente !!! Gazda extrem de serviabila și la fel sunt și angajații! Costurile foarte mici comparând cu alte locații din Delta, care nici măcar nu se ridică la nivelul celei de aici. Un alt plus este faptul că poți ajunge cu mașina fără a fi nevoie de transfer cu barca, care este costisitoare și mai stai și la mână lor. Este liniște, te poți relaxa în voie și dacă ai copii mici aceștia pot invata să pescuiască. Ce mai, un colt de rai pentru cine vrea să se relaxeze, să mănânce preparate din pește și să pescuiască. Excelent și felicitări gazdei!!!
Darie Alexandru
Darie Alexandru2 ani în urmă
Pensiunea Zori de Zi

Gazda locației este domn cu un caracter generos, un bucătar excepțional și acordă o deosebită atenție față de turiștii care-i trec pragul.

Locația a fost preluată din anul 2021 de o nouă conducere.

O perlă nedescoperită.

PRO

Liniște generoasă, natură din belșug, pescuit la îndemână.

Preparatele din pește fără egal.

Camerele și curtea atent îngrijite.

CONTRA

Cam o oră noaptea ieșeau țânțarii. Există mese cu plasă anti țânțari ca și soluție.
Corsatea Ioan
Corsatea Ioan2 ani în urmă
În primul rând domnul Valentin este o gazdă foarte primitoare, amabilă și atent ca tot timpul să-ți facă șederea cât mai plăcută. Despre condiții după părerea mea, foarte bune.
Violeta Stanciu
Violeta Stanciu2 ani în urmă
Gazda amabilă, mâncare extraordinară, priveliște încântătoare, foarte aproape de apa. Cu siguranță voi reveni! Recomand! 🙏
Locații recomandate