/Tulcea/Hotel

Pensiune Melisa

Strada Gloriei 67, Tulcea 820013, România

Pensiune Melisa
Hotel
4.1
337 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5RP7+47 Tulcea, România
+40 755 835 235
pensiuneamelisa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Daniel mardar
Daniel mardar2 ani în urmă
Curat,liniste.Pentru tranzit cum am fost eu este perfecta.
Claudya Sperlea
Claudya Sperlea2 ani în urmă
Curat, comod, liniste, proprietara cumsecade, locatie minunata (langa Muzeul de Istorie), ideal pentru familie cu copii.
Cristian
Cristian2 ani în urmă
Dacă la ora 24.00 am plecat la altă pensiune o fi fost bine!?! Am fost parcat, nu cazat, într-o carceră la subsol de 3*2,5m cu un gemuleț de 30*20cm spre in perete de cărămidă aflat la 25cm! O cameră insalubră in care mergea un dezumidificator ce dădea căldură în condițiile în care afară erau aproape 40 grade! Baia ... O glumă proastă la fel de insalubră sau și mai! Nu știu cum de autoritățile lasă să funcționeze asemenea mizerie de coteț! O experiență pe care nu le-o doresc nici dușmanilor!
Mihai Marinescu
Mihai Marinescu2 ani în urmă
Am.facut o rezervare aici, dar cand am ajuns mi-am dat seama ca vizavi era o nunta de-aia "cu de toate". Am.intrebat si mi s-a spus sincer care e treaba, desi pierdusera deja ceva business din cauza zgomotului. Ii ajut si eu cu 5 stele pt atitudine si.curaj-nunta trece,dar business-ul merge inainte! ;)
VOINA MARIUS
VOINA MARIUS2 ani în urmă
Bună ziua! Locație foarte bună Mâncare foarte bună prețuri accesibile, curățenie și personalul foarte amabil O experiență plăcută cu oameni minunați Ne-a organizat o excursia în Dalta Dunării traseul complet Mulțumim celor care administrează pensiunea Melisa Recomand cu drag
Dana U
Dana U2 ani în urmă
Camere foarte mici, curate. Noi am nimerit o baie la două camere. Asa ca atentie. Baie minusculă abia reușeai sa faci duș. Cafeaua buna. Proprietarul ok.
Lacramioara Manuela Lepadatu
Lacramioara Manuela Lepadatu2 ani în urmă
Frumos,liniște, poziționată în zona veche a orașului oferă o priveliște plăcută asupra mausoleului situat la 50 m de pensiune. Mai mult ca atât pornind printr-o plimbare la pas ajungi la Muzeul ecoturistic Delta Dunării (Acvariul Tulcea),și totodată la încă 500 m distanță la faleza din Tulcea. Cea mai ușoară cale de a ajunge la această din urmă e prin parcarea hotelului Delta. Să nu uităm însă de gazde,sincer tot respectul pentru dumnealor, săritori și atenți la nevoile noastre. Ne-au ajutat și cu barca pentru plimbarea în Deltă. Super .
Valsan maria
Valsan maria2 ani în urmă
Cel mai trist loc, am primit o cameră foarte mică, noi fiind 2 adulți și 1 copil. Nu a fost ce am văzut în poze când am ales să fac rezervare. Nu mai zic ca nu am putut rezista de cald, iar aerul nu funcționa corespunzător . În cameră aveam 2 geamuri mici 60/60 din care am deschis doar una, având plasă și aia cu găuri. Televizorul era cu defect, când le-am spus am găsit motivul că a fost murdar cu alcool...voi pune și poze dacă e nevoie. Au profitat că era sf Maria și nu mai găseam în alta parte." Dacă nu vă convine plecați. asa s-a explicat patronul. " Nu recomand la nimeni.
Locații recomandate