/Tulcea/Hotel

Pensiunea Ciresul Alb

Strada Mahmudiei 148, Tulcea 820057, România

Pensiunea Ciresul Alb
Hotel
4.2
54 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5R78+VP Tulcea, România
+40 741 213 294
pensiunea-ciresul-alb.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Petre David
Petre David2 ani în urmă
O locatie curata cu un aer primitor, gazdele ok. Am fost la sfârșitul lui august împreună cu soția , ne-am cazat 4 nopți și am mai fi stat dacă proprietarul nu ar fi plecat în concediu. Poate cu alta ocazie. Va mulțumim!!
Gabriela Pop
Gabriela Pop2 ani în urmă
Gazde primitoare, curățenie impecabilă, locație plasată la întrarea în Tulcea, cu acces ușor spre deltă, fie dinspre Tulcea, fie dinspre Murighoil(la aproximativ 30 km de pensiune).
Se poate vizita Brațul Sfântu Gheorghe din Murigiol, o scurtă excursie pe braț,pe un canal de-al său și pe 2 lacuri este cam de 2 ore. Găsiți barcagii în port, contra unei sume de aproximativ 200 lei, în funcție de noroc și obiective. E o experiență ce nu trebuie ratată!!!
Ana B
Ana B2 ani în urmă
Foarte curat,pat și așternut foarte comfortabile, sala de mese generoasa cu zona de gătit și ustensile pt toți oaspeții. Am poposit aici o noapte in drum spre Deltă. Îmi pare rau că a fost doar 1 noapte..
Alexandra Suhan
Alexandra Suhan2 ani în urmă
Sunt foarte dezamăgită! Mi-am făcut rezervare și când am ajuns la cazare mi-au spus k nu am nici o rezervare! Nu e posibil asa ceva, sa vin și sa stau cu copil mic sa îmi caut alta cazare!!! Doar ca doamna a uitat sa ma scrie în caiet!!! Nu recomand sunt foarte neserioși și mincinoși!!! Nu va riscați k sa nu rămâneți pe străzi k mine!!!
Mihaela Rizoiu
Mihaela Rizoiu2 ani în urmă
O pensiune draguta intr-o zona mai linistita. Camera curata si racoroasa, nu am avut nevoie de aer conditionat. Gazdele primitoare si dornice ca totul sa ne fie pe plac. Dl. Luca ne-a rezervat O plimbare de o zi in Delta si ne-a recomandat diverse obiective turistice in Tulcea. Cu siguranta vom reveni!
Nina Savin
Nina Savin2 ani în urmă
Oameni primitori ,preț accesibil ptr.toate buzunarele.Ai condiții bune,apă caldă, rece,liniste,te ajută proprietarul pensiuni să vizitezi Delta,noi am fost un grup de 5 ,ne-a făcut programări La excursii.Am făcut grătar în fiecare seara,nea servit cu piersici din pomii lor,am stat la povesti până noaptea târziu.
Mihaela Stirbeiu
Mihaela Stirbeiu2 ani în urmă
Cazare este acceptabila.D-na proprietara este o fem de nota10.D-nul proprietar foarte cicalitor .vb mult si aiure.
1 Am facut gratar si ne-ea spus ca nu trebuie sa facem gratar.
2 Am fost cazati in jur de ora 18 si a doua zi am fost dati afara la ora 14 dupa ce am venit din delta si nu am mai fost lasati nici sa mancam.
3 Tot timpul care am fost cazati acolo eram deranjati de el ca se tot plimba in jurul nostru si incerca sa vb cu noi .
4 De cate ori am coborat din camera jos pe terasa ne-a spus daca am oprit aerul conditionat. FOARTE CICALITOR.
Nu recomnad.
Ioana Tutunaru
Ioana Tutunaru2 ani în urmă
Pensiune foarte curată. Recomand!Sunt foarte uimită de ultimile recenzii.Pe 11 iulie ne am cazat un grup destul de mare.Nu am avut nici o interdicție la grătar sau la aerul condiționat.Ne am simțiți foarte bine.Curatenie impecabilă. Nu avem ce reproșa.
Recomand!
Locații recomandate