/Tulcea/Hotel

Suvenir din Dobrogea

Str. Nufărului 3, Vişina 827115, România

Suvenir din Dobrogea
Hotel
4.9
110 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QR3Q+VR Vişina, România
+40 723 369 112
suvenirdindobrogea.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Andreea Ioana
Andreea Ioana2 ani în urmă
Magie este cuvantul care descrie Suvenir din Dobrogea. De la pisicile si cateii care dau si mai multa culoare curtii, la caii si poneii fara de care curtea nu isi mai avea frumusetea pe care o are. Odaile, 5 la numar, facute in stiluri multi etnice, cu rafinament si bun gust, extrem de curate.
Activitatile pe care le poti face sunt diverse si, cu siguranta, veti vedea frumusetea si unicitatea Deltei Dunarii. Iar frumusetea locului este data si de oamenii intalniti: Bianca este un om extraordinar si o gazda care ofera servicii ireprosabile, mereu saritoare si care a pus satul Visina pe harta turismului. Daca nu aveti un itinerariu stabilit intrebati-o pe Bianca si va va indruma. Pe noi ne-au ajutat foarte mult sfaturile ei si am reusit sa vedem multe locuri frumoase intr-un timp relativ scurt. Vom reveni, cu siguranta, la Suvenir din Dobrogea, un loc care starneste emotii, si se deosebeste de alte cazari prin toate micile detalii care fac un tot dobrogean.
Viorel Monescu
Viorel Monescu2 ani în urmă
Experiență interesantă !
O gospodărie din Vișina dobrogeana, cu ponei, cai, și prea multi căței și pisici care cereau mai multa îngrijire !
Gazda foarte amabilă și comunicativa ne-a organizat un mic spectacol folcloric bulgăresc susținut de șapte localnice, de toate vârstele ! Foarte reușit ! Una dintre dansatoare , care urmează cursuri de balet , ne-a delectat cu un frumos număr de balet ! Gazda ne-a tratat cu Plăcintă dobrogeana și vin. O seară reușita !
Dana Gont
Dana Gont2 ani în urmă
Un colț de rai, O gospodărie dobrogeană atât de frumoasă, căreia i-a dat viață o fată de oraș!

Ce mi-a plăcut aici?
Bunul-gust, frumusețea casei, curții, foișoarelor, atenția la detalii, lucrurile mici care te surprind la fiecare pas: de la lavanda plantată cu grijă (și rost, că alungă țânțarii) la intrarea în fiecare cameră, până la cum erau așezate șamponul și gelul de duș.

Gazda, la care eu m-am simțit ca la o bună prietenă. Am venit pentru trei zile și am rămas cinci.

Poziționarea: Vișina este aproape de multe lucruri pe care ți le-ai putea propune în Dobrogea. În 10 minute ești la Jurilovca de unde iei barca spre Gura Portiței, într-o ora și un sfert ești la Plaja Vadu, în 15 minute ești la capul Doloșman, într-o oră la Tulcea de unde poți pleca cu bărcile în Deltă, în 25 de minute la cetatea Enisala.

Dacă sunteți în zonă, gospodăria poate fi și vizitată contra unei taxe minime și cu rezervare telefonică. Se pot organiza aici mici evenimente sau weekenduri cu activități pentru grupuri.
Rodica Olinici
Rodica Olinici2 ani în urmă
O gospodărie superbă, un loc unde vom reveni cu drag! Am stat în odaia decorată în stil oriental și am observat o mare atenție la detalii. Si masa a fost f.bogată și totul foarte bine preparat. Vă mulțumim muult!
NATALIA FLORINA DASCAL
NATALIA FLORINA DASCAL2 ani în urmă
E unul din locurile pe care le vizitam cu orice ocazie avem. E minunat sa stai în ogradă,gazda e extraordinar de primitoare.Am recomandat și o sa recomandam și în continuare.
Amalia182005 A
Amalia182005 A2 ani în urmă
Totul la superlativ! Noi am stat în odaia 1 decorată în stil aromân, foarte frumos amenajată! Servirea de nota 10, ideal pt familie cu copii și nu numai( multe animale: câini pisici ponei cai măgari iepurași găini), loc de joacă, etc.. O locație de neratat!! 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Elena Manea
Elena Manea2 ani în urmă
Suvenir din Dobrogea este o poveste in sine. Casa poveste (muzeul) este chiar satul autentic dobrogean. Dna Bianca este un om cald, pasionat, care te invita prin povestile ei, la trecutul demult uitat al bunicilor nostri. Cu astfel de oameni, turismul nostru romanesc are inca o sansa.
Cristina grigore prodan
Cristina grigore prodan2 ani în urmă
O locatie,foarte primitoare.
Sunt multe de facut la aceasta casa de vacanta,multe lucruri frumoase si de vizitat la fel.
Recomand cu mare drag Suvenir din Dobrogea.
Locații recomandate