/Tulcea/Hotel

Casa Victoria

Aleea Arheologilor 9, București 827170, România

Casa Victoria
Hotel
4.2
131 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5W3C+26 Nufăru, România
+40 745 564 779
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
GHID sc. Zar-Zar srl
GHID sc. Zar-Zar srl2 ani în urmă
Locație curata, nu prea ai ce vizita in zona, poate in sezon sa fie altfel.
Denisse Pvl
Denisse Pvl2 ani în urmă
Minunat. Gazda serviabila . Locație excelenta. Curatenie, lemne chiar și pt grătar ne-au oferit. Ne mai întoarcem.
Victor Stefan Tomoiaga
Victor Stefan Tomoiaga2 ani în urmă
O locație superbă! Oameni ok!recomand
Adrian
Adrian2 ani în urmă
O pensiune frumoasa și foarte îngrijită, la un pret de cazare foarte bun, iar proprietarul de este de nota 10! Recomand cu incredere.
Petrescu Dragos
Petrescu Dragos2 ani în urmă
Cazare,condiții,gazde excelente ,peisaje deosebite. Revenim cu plăcere de fiecare data!!!
Veronica Dragnea
Veronica Dragnea2 ani în urmă
Buna ziua! Tocmai ce ne-am intors din Delta.Recomand cu drag Casa Victoria in comuna Nufarul acolo unde ne-am simtit minunat.Am găsit o curățenie cum rar ne-a fost dat sa întâlnim in Delta, la un pret mai mult decat decent.Gazdele niste oameni de nota 10 ,atenti intotdeauna la nevoile turistului.Am avut si acces la bucătărie si grătar dar tot odata aveai posibilitatea si de un borș de peste sau peste prăjit gătit de domnul Fane ,tatăl proprietarului care este un bucătar desăvârșit.Am găsit si un loc de pescuit chiar din curtea pensiunii aceasta fiind situată chiar pe bratul Sf Gheorghe unde chiar am prins si câțiva crapi ......Ce mai....A fost un weekend unde eu chiar mi-am încărcat bateriile in acest loc si pescarul meu multumim de captură sa.Tin sa precizez ca era si o trambulină, un leagăn in curte ptr cei ce au copii. La noi nu a fost cazul ,domnisoara noastră având 15 ani aproape.Cu siguranta vom mai reveni cand vom avea ocazia.Sper ca recenzia mea sa va ajute !
Florin Purcarus
Florin Purcarus2 ani în urmă
Liniștea de pe malul Dunarii, o plimbare cu barca, frumusețe naturala. Locația e OK, condiții decente, curat. Ai cam tot ce trebuie.
GRUPUL ROMAN DE SECURITATE
GRUPUL ROMAN DE SECURITATE2 ani în urmă
Pensiunea este situata pe malul bratului Sf. Gheorghe. Este o oaza de verdeață și confort. Camerele sunt foarte curate și dispun de băi proprii. Pensiunea dispune de foișor pentru servirea mesei, vesela și tot strictul necesar pentru autoservire. Se poate opta și pentru servire în regim de demipensiune. Semnalul la telefon este bun, dispun și de Wi-Fi. Alături este un cafe-bar cu bere rece și cafea la ibric foarte bună. De la pensiune se poate pleca în excursii cu barca sau șalupa pe bratele Dunării. Gazdele sunt amabile și primitoare. Un singur impediment, alături se afla pontonul pentru trecerea cu bacul dar noaptea nu circula. Pentru cei care vor sa doarmă pana la 10 ar putea fi o problema pentru ca trecerile încep pe la 7, dar părerea mea este ca nu vii în Delta sa dormi.
Într-un cuvânt, nota 10 din 10!
Locații recomandate