/Tulcea/Hotel

Delta Nature Resort

Soseaua Parchesului 2, România

Delta Nature Resort
Hotel
3.8
152 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J3G+59 Somova, România
+40 737 507 683
deltaresort.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mihai Dinu
Mihai Dinu4 ani în urmă
Locatia e superba.
Problema este faptul ca resortul nu este intretinut. Sunt caine multi, care creeaza destul disconfort (pt.cei care vin cu copii), pontonul f.vechi, camerele decente, staff-ul nou (niste studenti bine intentionati care nu stiu meniul, etc), etc. Pretul/camera destul de maricel
Aurora Misu
Aurora Misu4 ani în urmă
Locatia se afla intr-o zona linistita, cu acces usor pe drum asfaltat. Privelistea este superba, aproape de Dunare, se pot observa pasarile si vegetatia salbatica. Personalul resortului este amabil, iar bucataria are un meniu variat.
Uhtgm3ggsi9888y 6 CHEPEA
Uhtgm3ggsi9888y 6 CHEPEA4 ani în urmă
Personalul nu ia în seamă solicitările clienților. Aparatul de aer condiționat nu a funcționat și nu au luat nicio măsură pentru a remedia situatia. La restaurant se așteaptă foarte mult chiar și când sunt copii. Păcat de acest loc frumos, este potențial dar totodată este un dezinteres total față de clienți.
Berta Ben
Berta Ben5 ani în urmă
Interesanta locația. Vilele sunt frumoase în interior, exteriorul mai trebuie lucrat, recepția este originală, frumoasă. Piscina este ok, dar mare atentie la gresie: se alunecă! Mâncarea este foarte bună dar foarte scumpă. Bucătarul spaniol este un tip extrem de talentat și tare binevoitor. Personalul este foarte puțin, nu au cum sa faca fată. Ideea este excelenta, locația este minunată! Plimbarea cu catamaranul a fost super! Ne-am odihnit foarte bine, iar Tulcea este la 15 km distanță. Exista teren de tenis de câmp, masa de tenis de masă, masa de biliard.
Iulian Danaila
Iulian Danaila5 ani în urmă
O zi de joi, ora 14, nu aveau ciorbe si niciun peste infara de un singur tip pe care nici nu l-am retinut. Era pustiu, singurii din restaurant, am mancat o tochitura dobrogeana ce a fost foarte departe de ce trebuia sa fie ca si gust. Probabil bucatarul o fi bun pe preparate din peste, dar pe mancare traditionala e la nivel de incepator, nici macar de amator. Servirea super ok in schimb. Locatia absolut superba, nici nu mai conta ce e in farfurie. Dar PLIN de caini fara stapan.
Denisa Radulescu
Denisa Radulescu5 ani în urmă
Destul de urat! Nu sunt multumita de conditiile oferite...o sa revin cu detalii si poze pt ca abia m-am cazat...

Sa facem un update!
Locatia merita cel mult 3 stele, bucataria merita 5 stele!

Nu merita sa stai mai mult de 2 nopti!

Neingrijita aleea, terasele..

Au accesorii de foarte buna calitate prin vila!

Se poate plati cash sau card....

Mancare accesibila la pret! Decat sa mergi in Tulcea.....unde nu sunt nici locuri de parcare.... Unde am mancat la restaurantul lui ivan pataikin...mmm...bunicica si acolo dar scumpicica... In schimb in tulcea este un magaxin cu produse turcesti cumparati cu incredere rahat pt ca e delicios!!!
Alexandru Dinisov
Alexandru Dinisov5 ani în urmă
La întrebarea mea : Ce conține cocktail-ul x? , mi s- a răspuns obraznic ,,Nu știu , eu nu beau d-astea ,, .... Update 15.06.18 -La întrebarea bunicilor ce este o înghețată pane , li s-a răspuns n-am idee că s-a schimbat meniul anul ăsta ! - Am cerut Pepsi la doză sau sticlă ,oricare ,neavând pretenții ,mi s-a răspuns ,,Avem doar la sticlă , de care vă aduc ?’’ 😂 Oare e normal ca la un complex de 5 stele personalul să fie atât de slab pregătit??
Elena Douglas
Elena Douglas6 ani în urmă
Am organizat la Delta Nature Resort conferința regionala de Sud și Est JCI Romania 2017. Am fost un grup de 50 a de persoane și au gestionat foarte bine diferitele situații aparute. Foarte frumoasa locatia, mâncarea bună și personalul amabil care mi-a oferit suport pe toată perioada evenimentului.
Locații recomandate