/Tulcea/Hotel

Sincrondelta

Strada Ivanov Dumitru, Tulcea 820243, România

Sincrondelta
Hotel
4.6
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5QRQ+2F Tulcea, România
+40 746 063 696
sincrondelta.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cosmin Neacsu
Cosmin Neacsu2 ani în urmă
O croaziera minunata! Recomand cu cea mai mare caldura!
Ionuț Teoderașcu
Ionuț Teoderașcu2 ani în urmă
O experiență genială, probabil cel mai bun mod de a descoperi Delta Dunării. Personalul a fost super amabil, domnul Tase ne-a plimbat pe canalele Dunării și ne-a răspuns la toate întrebările. Mâncare foarte bună și diversă! Recomand cu mare drag, de încercat cel puțin o dată! #zigzagprinromania
Rodica Voinescu
Rodica Voinescu2 ani în urmă
Felicitari pentru tot ceea ce oferiti!

Va invit pe toti sa mergeti in Croaziera cu acest Hotel, o sa reveniti cu siguranta in fiecare an.
Bekk Stefania
Bekk Stefania4 ani în urmă
A fost o sedere relaxanta, o experienta minunata prin locuri de poveste. Multumim d.lui Tase care ne-a impartasit din bogatele cunostinte despre acele locuri minunate. Felicitari bucataresei(care gateste excelent) si celorlalti membri ai echipajului care ne-au facut sa ne simtim foarte bine.
Nu in ultimul rand felicitari patronilor pentru clasa hotelului !
Cu siguranta voi reveni de cat de curand.
Ciocan Cosmina
Ciocan Cosmina5 ani în urmă
Cea mai frumoasă experiență de până acum în România. E foarte confortabil, spatios, relaxant și de poveste totul. Pe hotel poți să stai la plaja sau cafea, un loc ideal unde sa vii cu prietenii sa socializezi. In zona sunt foarte multe de văzut, plus excursii cu barca pe Dunare. Merita si recomand fara sa stau pe gânduri.
Marian Oancia
Marian Oancia5 ani în urmă
E absolut minunat să te trezești dimineața și să lucrezi de pe terasa hotelului! Îmi place la nebunie! Domnul Tase din echipajul hotelului este un om de nota 10 și la fel si dl Iulian, proprietarul hotelului! Bravo! Recomand cu toată inima!
Zig Zag prin Romania
Zig Zag prin Romania5 ani în urmă
Echipa noastră este foarte mulțumita de cazarea la acest hotel inedit și special. Un loc de-a dreptul fantastic și perfect pentru mini vacanțe alături de cei dragi. Recomandam cu drag.
Corneliu Stoica
Corneliu Stoica5 ani în urmă
Excelent!Mulțumim Andreea,mulțumim echipajului în frunte cu Tase(un om de o noblețe rară).A fost cel mai reușit teambuilding -Doni Trade de până acum.Fără îndoială,ne vom vedea an de an.Mulțumim!
Locații recomandate