/Tulcea/Hotel

Pensiunea Corina Tulcea

Strada Prislav 141 A, Tulcea 820018, România

Pensiunea Corina Tulcea
Hotel
4.7
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5RQ8+3H Tulcea, România
+40 743 780 858
pensiuneacorinatulcea.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Catalin Achim
Catalin Achim2 ani în urmă
Super ok , curat , amabilitate , baie dotata cu o cabina de dus ce merita s-o ai acasa , temperatura ambietala in ton cu anotimpul , liniste si o bucatarie terasa , unde iti poti pregati ceva de mancare . Raport cazare pret 5 stele
George Alexandru Derencu
George Alexandru Derencu2 ani în urmă
Foarte frumoasă pensiunea, nu este B&B, în schimb, poți comanda mâncare de la restaurantele din zonă, iar dimineața ai posibilitatea să îți prepari micul dejun în bucătăria comună cu celelalte camere. Prețurile sunt corecte, doamna administrator este foarte amabilă și îți oferă multe detalii despre tot ce ai nevoie. Camerele sunt dotate cu aer condiționat! Recomand cu toată încrederea!
Adrian Zdroba
Adrian Zdroba2 ani în urmă
Foarte frumos, probabil cea mai frumoasă pensiune pe care am folosită pina in prezent, personal cât se poate de amabil, curat, preț accesibil, nouă într-un cuvânt, recomand cu căldură, dacă vreo dată mă mai întorc în Tulcea cu drag revin la ei, mulțumesc frumos pentru cazare.
Ionela Fota
Ionela Fota2 ani în urmă
Camere curate și mobilier nou
Raluca Flocea
Raluca Flocea2 ani în urmă
Foarte frumos , foarte atenta doamna de la receptie camere mari cu foarte multa liniste si foate curat, alb imaculat bravo succes pe viitor .
Sudystu Dany
Sudystu Dany2 ani în urmă
Am dormit foarte bine,curatenie nota 10,lenjerie curata,prosoape in camera.
Valentina Marin
Valentina Marin2 ani în urmă
Recomand pensiunea Corina deoarece intampinarea este excelenta ✅ iar in privinta curateniei, totul straluceste ! De fiecare data cand voi merge in Tulcea, pensiunea Corina va fi pe lista 🔝🔝🔝🥰
Ionut
Ionut2 ani în urmă
Pensiunea este noua, totul este foarte bine gândit și proporționat, toate dotările sunt noi. Proprietarii sunt niste oameni deosebit de amabili. Rezervați cu toată încrederea!
Locații recomandate