/Tulcea/Hotel

PENSIUNEA ANDA

820229, Strada Livezilor 5, Tulcea, România

PENSIUNEA ANDA
Hotel
4.2
81 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5QQ3+2H Tulcea, România
+40 788 371 272
andaturism.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ioana Neag
Ioana Neag4 ani în urmă
Oribil, nu indeplineste conditiile pentru trei stele, totul este uzat, vechi, kitsch. Camera urat mirositoare, fara veioze, incomoda, mobilier din anii '60 cu piese disparate. Baia are calorifere ruginite, sub cada de dus era o spartura neacoperita.
Marketing Online Grafician, Pictor Fit & Fun Media SRL
Marketing Online Grafician, Pictor Fit & Fun Media SRL5 ani în urmă
dacă nu ai pretenții prea sofisticate este ok, drumul de acces este selenar dar asta nu este vina lor ci a autorităților locale... interiorul este super, gradina super, gazda super. nu am mâncat deci nu mă pronunț.
Virgil Daniel Apetri
Virgil Daniel Apetri5 ani în urmă
Foarte departe de oraș, condiții ok de cazare,dar lacul nu e lac,e o baltă cu alge și șerpi,în concluzie dacă vrei să fugi de lume e ok.
Drumul de acces spre locație foarte lung și foarte prost.Nu recomand.
Marian Jenaru
Marian Jenaru5 ani în urmă
Gazdă primitoare, mâncare bună și găsită special pentru persoana respectiva (fără meniu à la carte sau table d'hote). Camera curată și îngrijită și grădină foarte frumoasă.
Recomand.
Gabriela Cozmescu
Gabriela Cozmescu2 ani în urmă
Un refugiu care îți asigură liniștea, departe de tumultul orașului. Un loc care este mai mult decât o pensiune, este o casă primitoare, caldă, care poartă pretutindeni amprenta gazdei.
Proprietara este maestra in pregătirea preparatelor din peste. Deși ne întreba meteu5ce ne-am dori sa mâncăm, am lăsat dumneaei alegerea și niciodată nu a dezamăgit. Mâncare deosebit de gustoasă, gătită cu multă pricepere și drag de oameni. Nu este prima data cand venim si cu siguranță nici ultima!
Kadar cristian
Kadar cristian2 ani în urmă
Aș da 10 stele, dar nu se poate..cazarea ok, mâncare foarte bună, gazda de milioane, a făcut totul posibil să ajute și să cazeze refugiații din Ucraina.
Aura Dobre
Aura Dobre2 ani în urmă
O oaza de liniște! O grădină deosebit de frumoasă, chiar și toamna. Zgomotele orașului se aud fooooarte departe, ceea ce este un câștig. Gazda foarte primitoare. Camerele sunt mari și paturile generoase! Iar mâncare servita a fost excelentă ( cantarul va fi ceva mai mult decât supărat, când ma voi întoarce acasă). Pisicile și cățeii sunt de asemenea gazde dragastoase❤️. În ultima seara am mâncat borș de pește. De emoție am uitat sa fac poza la început. Pozele atașate sunt de după festin😊 Asa ca înțelegeți de ce cantarul va chiar extrem de suparat😁
Elvis Chiriac
Elvis Chiriac2 ani în urmă
Nota 10 pentru pensiune...Liniște ..foișoare .. relaxare.. curățenie ..Gazda nota 10 .Recomand sa luați măcar o masa la aceasta pensiune...MÂNCAREA A FOST EXTRAORDINARA !!!
Locații recomandate