/Tulcea/Hotel

Verada Tour Guest House

Aleea Pelicanului nr. 12, Somova 827210, România

Verada Tour Guest House
Hotel
4.9
64 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5MQ8+84 Somova, România
+40 723 228 756
veradatour.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ctin Mihalceanu
Ctin Mihalceanu2 ani în urmă
Avem o Romanie frumoasa si NU este pacat ca e locuita. Pacatul este ca este locuita de prea putini oameni ca domnul Marcel si sotia dumnealui. Daca am fi cat mai multi asa de ospitalieri , bine pregatiti in ceea ce fac , respectosi si educati , aceasta Romanie ar fi cel mai bun tinut sa-ti pregatesti Bunul Raspuns la Aspra Judecata de mai Apoi ! Gazdele au fost minunate ! Micul dejun a fost exceptional ! Cina superba ! Curatenie si bun gust in amenajarea camerelor ! Camera mea a fost un minuscul muzeu ! O gradina frumoasa si foarte multa liniste .... o liniste ca o pace mult dorita dupa un razboi dureros la locul in care muncim fiecare dintre noi . Fireste ca nimic nu e perfect asa ca va rog si eu sa coborati oglinda din baie putin mai jos caci nu am reusit sa-mi observ bucuria din ochi ca am ales aceasta locatie ! Am gasit un argument care e doar pentru cunoscatori si vor intelege perfect calitatea acestei case de oaspeti : in camera mea au existat carti si asta spune multe despre gazde. Sunt putini antreprenori romani care pot sa ofere asa ceva . Concluzia : nota 10 ! Va recomand si excursiile organizate de domnul Marcel pentru ca are un ghid extraordinar de bine pregatit. Intr-o excursie ghidul face 90 % din valoarea ei . La Verada Tour nu te plimbi cu " taxiul pe apa " din punctul A in punctul B si retur ! Am sa inchei cu o pilda : un turism de calitate se face si cu turisti de calitate ! Trebuie sa constientizam acest aspect deosebit de important ! Felicitari !
Stefan Buzoianu
Stefan Buzoianu2 ani în urmă
Sa va fie rușine! Am convenit cu domnul Marcel (managerul pensiunii) sa virez avansul pentru un sejur in luna iulie, dar cand am întrebat de anulare gratuita cum este si normal sa fie in PANDEMIE (in cazuri exceptionale) mi-a oferit un pret cu 2.200 lei mai mare. Oameni fără pic de coloană vertebrală! Păcat de locație... eu nu inteleg cum ati reusit sa obțineți nota 9.9 pe Booking cu o astfel de atitudine față de clienți.
Gabriela Ilie
Gabriela Ilie2 ani în urmă
Superbă locație, de cum ai pășit în curte te impresionează gazdele ospitaliere, curățenia și atenția la orice detaliu!!
Bogdan Soare
Bogdan Soare4 ani în urmă
Zona liniștită,camere curate,spațioase,totul este super.Gazdele,rar întâlnești așa oameni minunați.Voi reveni cu mare plăcere și totodată voi recomanda aceasta locație.
PS:Nu ratați excursia făcută de ei în Delta Dunării
Emil Batagui
Emil Batagui4 ani în urmă
Locatie excelenta cu toate utilitatile de care ai nevoie! Camere spatioase si foarte curate. Gazdele foarte primitoare si gata sa ajute cu orice informatie ai nevoie despre Delta
Ioana stinghe
Ioana stinghe4 ani în urmă
Foarte frumoasa presiunea intr-o zona linistita la vreo 13 km de Tulcea iar gazdele sunt foarte de treaba si primitoare. O recomand cu caldura !
Dan
Dan2 ani în urmă
Locația si gazdele extraordinare. Servicii complete- excursii in Delta Dunării- tur mănăstiri etc
Cornea Aurelian
Cornea Aurelian2 ani în urmă
Nu pot sa zic, decât că merită 5* cu +.

Recomandăm cu plăcere locația dacă veniți în Deltă.

Amabili peste măsură.
Locații recomandate