/Tulcea/Hotel

Pensiunea 4 Salcii

Str. Lebedei nr 12, Băltenii de Sus 827132, România

Pensiunea 4 Salcii
Hotel
4.7
205 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
42F2+C5 Băltenii de Sus, România
+40 735 223 575
pensiunea4salcii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Gabriela Ilie
Gabriela Ilie2 ani în urmă
Totul la superlativ!! O pensiune cu suflet, oameni minunati, cazare ireprosabila, mancarea prea buna. Excursia organizata pe lacuri si canale a fost de vis, Sebi un ghid de excepție. Recomand cu drag!!
Paul Flaminzeanu
Paul Flaminzeanu2 ani în urmă
Mic dejun cu produse de supermarket,nimic tradițional,apa și sucuri obligați să cumpărăm de la pensiune cu preturi de cinci stele iar la telefon nici tonul de apel sa nu fie cu muzica
Octavian D.
Octavian D.2 ani în urmă
Ofer cu indulgență aceste 2 stele! Locație departe de tot ceea ce înseamnă Delta Dunării!! Piscina e un lighean mai răsărit!! Mirosul peștelui e prezent peste tot în pensiune, deși curățenie este ok!!
Pozele nu au nici o legătură cu realitatea!!
Nu recomand!!
Aurel Muncaciu
Aurel Muncaciu2 ani în urmă
Personalul,foarte educat,servirea promptă,mâncare bună cu gust,atât mic dejun, cât și cina,amplasarea buna ,proprietarul un om foarte de treaba,nea explicat ce se poate vizita in zona,și a aranjat câteva excursii cu barca,la un pret ok.Pensiunea grădina și piscina,un loc pt odihna si relaxare.
Dorin Vasile
Dorin Vasile2 ani în urmă
Gazde minunate si primitoare ,mancare excelenta,locatie si priveliste minunata,propietarul se implica ca toata lumea sa fie multumita ,se pot efectua excursii cu barca totul la superlativ multumim pt concediul avut la Dvs.
Valentin Popa
Valentin Popa2 ani în urmă
Gazde minunate, mâncare excelentă, locația superbă. Tot ce vrei de la un sejur liniștitor, revenim cu siguranță și recomandăm!
Marius Miu
Marius Miu2 ani în urmă
Un loc bine amenajat, cu priveliște superba, loc bun de venit cu copilul, are multe locuri de joaca, mâncare buna, personal foarte amabil, fac excursii cu barca. Recomand!
Chirac Marin
Chirac Marin2 ani în urmă
Totul la superlativ!! Mancare sensationala cu produse de la localnici! Voi reveni cu drag!! Singurul regret ca nu am putut sta mai mult!!
Locații recomandate