/Tulcea/Hotel

Pensiunea LA MARCU MODERN

Strada Prislav 151, Tulcea, România

Pensiunea LA MARCU MODERN
Hotel
4.8
10 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5RQ8+FP Tulcea, România
+40 748 451 789
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cornel-Teofil Bondar
Cornel-Teofil Bondar2 ani în urmă
Am fost cazat la această pensiune doar o singură noapte fiind in drum spre Sulina.
Totul a fost ok camere curate lenjeria de pat curată ...Recomand cu incredere
Mirela Bursan
Mirela Bursan4 ani în urmă
Cameră mare, curată și îngrijită, drăguț mobilată. Noi am rezervat cameră matrimonială.
Leonard Kehl
Leonard Kehl4 ani în urmă
(Tradus de Google) cazare a fost perfect pentru o excursie cu barca în Delta Dunării a doua zi. locația pe Google a fost un pic înșelătoare: când veniți din tulcea cu aproximativ 300 de metri înainte pe aceeași stradă. odată ce am găsit locul pe care l-am avut un sejur bun: camere curate și confortabile, baie modernă și un frigider liniștit. locație este un pic off în cazul în care nu vin cu mașina. împrejurimile nu sunt prea fermecătoare, dar pentru un sejur mai scurt aș recomanda în totalitate la marcu.

(Original)
the accomodation was perfect for a boat trip into danube delta the next day. the location on google was a bit misleading: when you come from tulcea its approx 300 meters before on the same street. once we found the place we had a good stay: very clean and comfortable rooms, modern bathroom and a silent fridge. location is a bit off in case you don't come by car. the surrounding is not too charming but for a shorter stay I would totally recommend la marcu.
Irninis Miricioiu
Irninis Miricioiu2 ani în urmă
Am stat doar o noapte tocmai pentru că mergeam mai departe spre Deltă și am avut nevoie de un loc unde să dormim. Am ales pensiunea tocmai pentru ca era aproape de portul de unde urma sa plecam cu barca spre Delta. Am fost plăcut surprinsă de curatenia locului, de aspectul nou si modern, de parcarea spatioasa. Ca un minus ar fi faptul că locația este mai greu vizibilă de pe drumul principal, nu exista niciun panou care sa o identifice, iar adresa de pe Waze este gresita. Personalul pensiunii nu a fost foarte prezent pe durata sederii noastre acolo, am plecat lăsând cheile în ușă. In plus, poate că ar fi fost utilă posibilitatea servirii mic-dejunului pe terasa existentă în cadrul pensiunii. Dar în orice caz, per ansamblu, experiența a fost una plăcută.
Eva-Andrea Handra
Eva-Andrea Handra2 ani în urmă
Locatie frumoasa, foarte curata, personal amabil gata sa va ajute.
Aurel Nadoleanu
Aurel Nadoleanu2 ani în urmă
Curățenie,confort și liniște...🤗🤗🤗🤗👌👍
Alina Pirvu
Alina Pirvu2 ani în urmă
Foarte bună mâncarea
Stelian Turloi
Stelian Turloi2 ani în urmă
După o săptămână ma antrebi
Locații recomandate