/Tulcea/Hotel

Pensiunea Iara

Str. Egretei nr 2, Ilganii de Jos 827171, România

Pensiunea Iara
Hotel
4.4
81 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5W4H+6G Ilganii de Jos, România
+40 720 070 043
pensiunea-iara.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cip Marte
Cip Marte2 ani în urmă
Locație foarte frumoasă, pe malul apei, cu ponton și mal de pescuit la o aruncătură de staționară. Camere spațioase, curate și decorate cu gust. Mâncare bună, preparate din pește delicioase și gazde atente și prietenoase. De revenit cu drag.
Nicolae Alexandru Oprea
Nicolae Alexandru Oprea2 ani în urmă
Atmosfera foarte primitoare si mancarea specific zonei a fost gustoasa. Multumim de ospitalitate! Recomand cu incredere
M Alex
M Alex2 ani în urmă
Ar trebui mai multe locuri lângă piscina. O singura familie le poate ocupa pe toate și le pot tine ocupate toată ziua prin tehnica ochelari/prosop pe scaun.
Alina Elena Staicu
Alina Elena Staicu2 ani în urmă
Pensiune superba amenajata cu mult gust, intr-o locatie foarte frumoasa. Totul super curat, piscina excelenta. Mancarea proaspata si buna. Gazde foarte primitoare, Felicitari pentru ceea ce faceți !
I am ELLINAS
I am ELLINAS2 ani în urmă
Locatia, meniul si personalul de nota 10! Staff-ul foarte atent din toate punctele de vedere, pensiunea arata foarte ingrijit, curatenie impecabila si meniul cu specific pescaresc delicios!
Multumim pentru sejur, promitem sa revenim cat de curand :)!
Gina Danoiu
Gina Danoiu2 ani în urmă
Am trecut pe langa..dar am cunoscut un om extraordinar,dl Nelu,nu stiu exact in ce calitate este acolo dar bunatatea si corectitudinea lui te fac sa intri in pensiune,care apropos arata tare bine
Sebastian Pop
Sebastian Pop2 ani în urmă
Daca va doriti doar cazare, este ok insa sa tineti cont ca in acea zona sunteti izolati si depindeti de transferul cu bacul. Dupa 2 zile petrecute la Pensiunea Iara, unde am cheltuit peste 1.400 lei, am avut experienta in viata de a fi dati afara de catre proprietara pentru ca s-a simtit jignita ca am transmis prin ospatarita ca bucătarul este un nesimtit ca nu are si nu poate oferi mujdei la peste prajit. A treia zi am fost sunat sa părăsesc Pensiunea cu copil nevasta etc in conditiile in care am rezervat pt 4 nopti. In cele 2 zile, am consumat doar la restaurant in valoare de 800 lei plus cazare 600 lei si nu am facut scandal si nici nu am venit cu bauturi alcoolice plus apa la 2 l la sacosa precum alti turisti cazați la aceasi pensiune care fara nici o jena le consumau in restaurant....Din punctul nostru de vedere, proprietareasa necesita ajutor in educatie comportamentala pana la a gestiona o pensiune la nivel de Turism in Delta.
..
M M.
M M.2 ani în urmă
Pacat de locatie. Cu toate ca pensiunea arata bine, serviciile si comportamentul angajatilor lasa de dorit. Intr-adevar, trebuie sa mananci si sa consumi doar de la ei, nu era asta o problema, insa una dintre situatii a fost foarte jenanta. Ne-au intrebat seara ce mancam, unii dintre noi au zis snitel de pui, stupoarea a fost ca efectiv au adus doar snitel, cand le-am zis ca dorim si garnitura au zis ca nu se poate, ca trebuia specificat, nici macar o salata nu ne-au facut, va dati seama cat de penibil, cine mananca snitel gol???? Nu recomand sub nicio forma, atmosfera este inconfortabila si daca ai de gand sa mergi la relaxare, asta chiar nu e o optiune!
Locații recomandate