/Tulcea/Hotel

DELTASTIL TATANIR COMPLEX HOTELIER DE 3*

Tatanir 827053, România

DELTASTIL TATANIR COMPLEX HOTELIER DE 3*
Hotel
4.9
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
922H+3Q Tatanir, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
2B Audit & Accounting
2B Audit & Accounting2 ani în urmă
O locatie frumoasa
Olivia
Olivia2 ani în urmă
Locația perfectă pentru relaxare si birdwatching, de la grangurii (Oriolus oriolus) care stau chiar in copacii din fața casuțelor pana la (Porzana porzana) si pisica sălbatică care se află pe drumul înspre Deltastil Domeniul Tatanir, si plimbările cu barca care au fost foarte frumoase, pentru ca vezi o groază de păsări..stârci, lebede, găinușe de baltă, cormorani, corcodei si inca o sumedenie de păsări, mi-ar lua ceva sa le enumăr pe toate😅, concluzia este ca mi-a plăcut. Recomand!😊
Ciprian-stefan Ionita
Ciprian-stefan Ionita4 ani în urmă
Anul acesta am revenit...bineinteles, cu o gasca mai mare, cu emotii daca o a le placa, tinand cont ca au mers pe mana mea...a fost SUPER! Toti au fost incantati de atitudinea personalului, calitatea serviciilor, gustul mancarii, locul in sine si excursiile recomandate si, nu in ultimul rand, de bauturi. Un loc linistit, ideal pentru familiile cu copii, grupuri sau chiar pentru pescari solitari. Merita toate laudele. Nu am intalnit nicaieri asa oameni primitori, ospitalieri, atenti si de treaba. P. S. Ma gandeam ca poate la anul vad altceva, dar fiica mea e de alta parere. Si nu e singura. Vom reveni, cu siguranta. Multumim inca o data personalului si in special lui Stefan, omul care e peste tot si rezolva tot. Felicitari bucataresei pentru mancarea gatita, ospataritei pentru amabilitate si...sa o tineti tot asa.
Maria Georgescu
Maria Georgescu4 ani în urmă
Un paradis natural izolat cu servicii ireproșabile, o locație de vis!!!
Ciprian Stefan Ionita
Ciprian Stefan Ionita5 ani în urmă
Locatie superba, mancarea excelenta, iar Stefan si echipa lui stiu sa te rasfete si sa te faca sa te simti bine. Am regasit acelasi mod de a te purta cu turistii ca in Turcia. Peisaje de vis, copiii s-au distrat supet in piscina, la locul de joaca, la pescuit si in tiroliana. Am pescuit din incinta complexului, iar o bere rece si o balaceala scurta mi-au completat perfect partida. Reomand.
Marian Mihalcea
Marian Mihalcea5 ani în urmă
O locație superbă Mulțumim gazdelor
Dan Dan
Dan Dan7 ani în urmă
Cazarea excelenta, mâncare bună
Dumitru Stoica
Dumitru Stoica10 ani în urmă
Un loc absolut superb!!!
Locații recomandate