/Tulcea/Hotel

Pensiunea Stânca Dunării

Pensiunea Stanca Dunarii, Strada Smârdan, Nufăru 827170, România

Pensiunea Stânca Dunării
Hotel
4.4
384 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5W2M+32 Nufăru, România
+40 740 082 152
stanca-dunarii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Florean Mihai
Florean Mihai2 ani în urmă
Pacat de locatia excelentă!Borsul de peste a fost ok,plachia cat de cat bună,saramura nu era la ce te asteptai.Bucatarie de 2 stele cu peste congelat.Deoarece am solicitat un pahar adecvat pentru bere(imi adusese un ,,butoias" pt Strongbow),patronul a fost foarte ironic ca nu pot sa beau din orice pahar.Daca citeam recenziile dinainte,nu mai mergeam acolo.Omul sfinteste locul,si se vede ca nu e cazul.
Georgian Armangic
Georgian Armangic2 ani în urmă
Locatie frumoasa, pacat ca este gestionata de niste mucaliti..Personal nepregatit, proprietari nesimtiti (esti tratat de parca totul ar fi gratis), servicii execrabile.. mancarea este de tot rasul...pentru necunoscatori...aceasta este pregatita de bucatarese fara nicio experienta, respectiv este pregatita de cameriste, femei de serviciu. Mancare veche...nu voi mai revenii niciodata..nu recomand..
P.S. Proprietarul un pacalici!
Stefan Bach
Stefan Bach2 ani în urmă
Camere f.bune, restaurant si terasa la parter cu preturi rezonabile.
Posibilitati de pescuit.
Personal dragut si f.amabil.
Iulia Raducan
Iulia Raducan2 ani în urmă
Pt amatorii de pește este o locație buna: oferta culinara larga, curățenie, priveliște . Pt ceilalti ....de asta sunteti in Delta. Încercați pește.
Minus: servire cu timp lung asteptare, acces nu chiar usor si mult curent , desi se poate remedia facil tot
Constantin Ana
Constantin Ana2 ani în urmă
Locația foarte frumoasa, ospatarii foarte amabili și o servire de nota 10,ce a lăsat de dorit a fost patronul,cu o aroganță ieșită din comun.
Adrian Burada
Adrian Burada2 ani în urmă
Daca in vara anului 2020, puteam sa recomand borsul pescaresc de la Stanca Dunarii, acum (2021), nu mai pot face acest lucru. Calitatea si cantitatea preparatului a scazut foarte mult. Chiar si mujdeiul servit la ciorba, avea o tenta vezuie (semn ca era vechi).

Sper ca in viitorul apropiat, lucrurile vor reveni la standardele anului 2020 si ca urmatoarea recenzie va fi una pozitiva.

Toate bune!
Mircea Dobre
Mircea Dobre2 ani în urmă
Ce mult au muncit oamenii aceia sa taie un perete de piatra, sa facă loc construcției...
Arhitectura clădirii e deosebita, toate camerele au terasă și deschidere la Dunare...
Vedere cum rar găsești....
Curățenia e impecabila, în camera, sala mese, antreu,peste tot...

Partea bună se termina aici.
Personalul e blazat, de mai multe ori în sejur mi s-a lăsat impresia ca mi se face o favoare că sunt servit.
Preparatele sunt, în general bune, dar după noroc și după dispoziția bucătarului: de ex. somnul pescăresc a fost, prima zi, la mine, gustos, de nota 10, a doua oara pestele era, la toți, în loc de sos de roșii cu mirodenii, acoperit cu ketchup...
Iar la micul dejun, singura alegere, în fiecare dimineață, a fost alegerea între oua fierte, ochiuri și omleta...

Sa Închei, în cinci zile nu am văzut un zâmbet la angajați...

Am mai fost în delta, în ultimii ani, la două pensiuni, și frecvent în ultimii ani în Tara Românească, dar de asa primire nu am avut parte...

Aici, până nu schimba ceva, nu mai revenim.
Super Mario
Super Mario2 ani în urmă
Locație cu priveliște superbă către Brațul Sf. Gheorghe al Dunării, gazde primitoare și amabile, mâncare, deși cu meniu nu foarte bogat și doar pe bază de pește, foarte bună, camere spațioase și FOARTE curate așa cum este de altfel toată pensiunea. Parcare privată, loc de luat masa afară chiar pe mal. Singurul minus dar care nu afectează experiența plăcută și cele 5* - saltelele paturilor foarte tari(care nu sunt pe gustul nostru) care nu-și au locul într-o cameră de hotel unde saltele trebuie să fie moi(din experiențe anterioare vorbesc). Locație ideală pentru început de excursie în Deltă dar cu revenire seara. Una peste alta-merită toată admirația pentru ceea ce fac proprietarii. Felicitări!
Locații recomandate