/Sibiu/Hotel

Apollo Central

Strada Nicolae Teclu 14, Sibiu 550200, România

Apollo Central
Hotel
4
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
R524+V3 Sibiu, România
+40 269 212 465
hotelapollo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Auras Mihaiu
Auras Mihaiu2 ani în urmă
Foarte ok, curatenie, parcare.
Pe jos ajungi foarte repede in centru.
Raport calitate pret, foarte bun!
Mircea Panait
Mircea Panait2 ani în urmă
Este perfect pentru preturile practicate si serviciile oferite. Recomand mai ales pentru parcarea interioara si camerele mari.
Zamfirescu Zamfir
Zamfirescu Zamfir2 ani în urmă
Super hotel ,curățenie, restaurantul foarte variat ,se mănâncă foarte bine! ! Locație foarte bună și foarte aproape de centru!
Alexandru M
Alexandru M2 ani în urmă
A fost o experiența dezastruoasă. In cameră se aude tot de pe hol si de la camerele vecine.Efectiv se aude cand cineva face duș alături sau dimineata cand fac femeile de serviciu curat.Noi am prins o petrecere de botez la restaurantul hotelului si nu am avut deloc liniște în cameră. Singurele aspecte pozitive sunt amplasarea apropiată de centrul Sibiului si faptul ca are parcare.
C-tin Trogmaer
C-tin Trogmaer2 ani în urmă
Curat, cald, parcare ok. Atenție la rezervările prin Booking, să nu mai plătiți încă o dată. Receptionera nu a verificat și ne-a mai luat banii încă o dată. Chiar dacă a anulat plata, încă nu am confirmarea băncii. Dimineața noua receptioneră ne-a mai cerut banii încă o dată. Eram însă avizați deja.
Vadi Ionescu
Vadi Ionescu2 ani în urmă
calitatea serviciilor a fost ireprosabila, amabilitatea personalului de nota 10, mâncarea f. buna si într-o gamă variată.Voi mai reveni .Deja am recomandat locaţia la prieteni.
Borcea Costia
Borcea Costia2 ani în urmă
Trebuie lucrat un pic mai mult la partea cu curatenia. Schimbate mochetele(sunt patate si decolorate),lipseste uscatorul de par din baie,perdeaua rupta la geam,cādița la duş infundata. In rest,personalul foarte amabil si lenjeriile si prosoapele foarte curate. Oricum multumim si speram ca la urmatoarea cazare,sa gasesc o schimbare in bine !!!🙏🙏
Plugarasu Maria
Plugarasu Maria2 ani în urmă
Opinia mea total diferita de cea a celorlalti turisti,dezamagita!! Curatenie superficiala,plinta parchet de linga pat rupta(nu exista),cu toate cablurile,,fire afara,,neizolate,apa in cabina dus nu se scurgea,stateai cu picioarele in apa,,la usile cabinei de dus,in lateral,plin de mucegai,,intre placile de faianta mucegai,,in baie miros de canal,,vasul toaletei de jur imprejur crusta galbena de urina,,ventilatorul din baie de la dus plin de praf,,,si cu toate acestea la Chekin ni sa cerut Certificatul Verde!! Concluzia,,Dezamagire totala,,,camerele trebuiesc controlate de responsabil inainte de a cazarea clientului!!
Locații recomandate