/Sibiu/Hotel

Mercure Sibiu Airport

Șoseaua Alba Iulia 120, Sibiu 550052, România

Mercure Sibiu Airport
Hotel
4.3
141 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4V6+7Q Sibiu, România
+40 269 228 875
all.accor.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Oana Horvat
Oana Horvat2 ani în urmă
Un hotel placut, foarte curat,bine aerisit! Decent ca si pret!
Elena-Roxana Popaluca
Elena-Roxana Popaluca2 ani în urmă
Locatie ok, mancare acceptabilă. Curatenia lasa de dorit... pahare nespalate, baie murdară (wc necuratat)si praf cat cuprinde! Pretul este mult prea mare pt ceea ce se ofera. Nu recomand!
Ana Sapera
Ana Sapera2 ani în urmă
Un hotel foarte curat cu camere impresionant de mari, micul dejun variat , personalul a fost de asemenea prietenos.
Teodora Creteanu
Teodora Creteanu2 ani în urmă
Părere de rău doar pentru spațiu și lenjeria curată.
Grup cazat 30 iulie 1 aug, doar un lift mic funcțional cu mochetă "zburătoare". Aah doar până la 3 iar pentru următorul nivel cari singur bagajele.
În cameră neaerisit, scrumiere ticsite de țigări și scrum, geamurile pline de praf pe exterior, balconul nu fusese curățat. După ce am sesizat au venit, dar mi au lăsat mie geamurile și praful.
La baie coș de gunoi defect, scurgerea la cadă defectă, gândaci și gâze.
Sala de mese avea muște, (moarte pe pervaz sau la masă, dar erau). Meniu variat dar vegetarian nu prea ai ce mânca.
Au schimbat prosoapele dar nu erau bine spălate.
Firește au curățat doar un coș. Am gasit iar murdar, balconul nu fusese curățat.
Personalul hotelier nu știu cât efort face pentru a fi amabil ca i a ieșit. 0 puncte comunicare.
Sigur nu revin!
Nu recomand, nu pentru 4 stele!
Manole Cristina
Manole Cristina2 ani în urmă
Cabina de dus plina de mucegai! Totul foarte murdar! Nu merita cele 4 stele pe care se presupune ca le are si nici pretul exagerat!
Dascalu George
Dascalu George3 ani în urmă
Am citit mai multe recenzii si am hotarat sa fac rezervare pentru o noapte 19.06.2021.
Cred ca fie am citit recenziile altui hotel, fie am gresit eu hotelul, Eugen de la receptie avea o atitudine de parca era in concediu pe plaja si clientii hotelului erau vanzatorii ambulanti si enervanti, iar pe langa asta mai si vorbea la telefon nemaifiind capabil sa iti raspunda la nici un fel de intrebare. Camera am gasi-o neaerisita. Singurul lucru bun a fost micul de jun, atat personalul cat si mancarea propriu zisa, insa din pacate 0% sanse sa mai trec pe acolo.
Cristina Zaharia
Cristina Zaharia3 ani în urmă
Camera mare si spatioasa, baia la fel, foarte curat totul, noi am servit doar micul dejun , care este extrem de bun si satios, si personalul foarte amabil! Pana in centru se face cu masina 6 minute! De abia așteptam sa revenim! 😻
Anya Gherghina
Anya Gherghina2 ani în urmă
Locatia este ideala, foarte aproape de aeroport, dar si de centru, insa complet ferit de aglomeratia sau haosul din centrul Sibiului. Hotelul este recent renovat, modern, camere spatioase (aprox. 20 de metri) cu tavan inalt, frumos decorate si extrem de util aranjate (au loc pentru bagaje, masa cu scaune, aer conditionat, birou, cuier, uscator de par, papuci, seif, halate). Patul este confortabil, saltelele sunt noi, au multe perne si toate sunt foarte moi!!! Baile sunt spatioase, curate si au tot ce este nevoie pt igiena corporala (gel de dus, sapun lichid, sampon etc).
La parterul hotelului exista un restaurant cu o mica terasa. Pe langa faptul ca este foarte pozitionat si este intr un loc linistit, trebuie mentionat ca au o PARCARE imensa!!! Angajatii sunt saritori, respectuosi si pentru ca am apucat sa vin in primele zile dupa pandemie, pot spune ca respecta si normele de siguranta si igiena.
Locații recomandate